Na de plaatsing van onze dakkapel hebben wij dit bedrijf laten komen om te schilderen. Er werd goed mee gedacht en dankzij een kleurenmapje de perfecte kleur gevonden! Zeer tevreden over het werk en voor in de toekomst gaan wij zeker weer terug naar hun! Bedankt!
Al het binnenwerk laten doen en het resultaat is verbluffend. Vooraf duidelijke afspraken. Zeer tevreden en kan deze schilder iedereen aanbevelen.
Zeker aan te raden!
Van Hoof heeft bij ons het plafond geschilderd. Alles netjes afgeplakt en wanden beschermd met plastic, heel netjes gewerkt en blij met het eindresultaat!
bedankt!
Ik heb contact gezocht om me slaapkamer te verven, heb niet lang hoeven wachten en resultaat is perfect hij was vriendelijk en werkt heel netjes,echt een aanrader!
bedankt!
Netjes en secuur werk geleverd en alles weer schoon achter gelaten.
bedankt!
Een jong startend bedrijf met zeer bekwame schilders. Die maken eengoed resultaat en maakt het als het beloofd. Redelijk wat prijs en goed resultaat. Ook gezellige werkers die allemaal hun vak goed verstaan. Ook de beste verf word gebruikt voor een geweldig resultaat. Alles word ook netjes afgewerkt Zeer tevreden klant.
bedankt!
Goede service en soepele communicatie. Werkt netjes en is duidelijk over aanpak.
bedankt!
Mooi schilderwerk en laat alles netjes achter. Komt de afgesproken prijs goed na.
bedankt!
Werkt snel en netjes volgens de gemaakte afspraken
Juliana van Stolbergstraat 15
6006 ZM Weert
Als kwaliteitsorganisatie staan wij voor de kwaliteit van zo'n 700 aangesloten vakschilders door heel Nederland. Door ons jarenlange streven naar vakmanschap, kunt u met een gerust hart uw sleutel overdragen aan een Erkend Betere Schilder. Momenteel beveelt 98% van de klanten de huidige schilder aan bij anderen en daar zijn wij best trots op! In de eerste plaats zijn we verheugd over de uitstekende cijfers die we kregen en in de tweede plaats stellen alle reacties ons in staat om de kwaliteit nog verder te verbeteren. Kwaliteit en zekerheid bieden, daar doen we het voor. Kwaliteitsorganisatie De Betere Schilder