Ik kom hier al heel lang, en ervaar een constante kwaliteit in behandeling en bejegening.
Prima assistente, die het gebit van tandsteen verloste
Goede controle en deskundig advies!
Prima professioneel en toch persoonlijk.
Kom hier al enkele jaren zeer goede en fijne praktijk.
Ik vond de behandeling erg hardhandig en prijzig. Niet verwacht dat een mondhygiënist meer zou vragen dan een tandarts of psycholoog per uur
Geachte patient, Bedankt voor het delen van uw ervaring. We vinden het jammer om te horen dat uw bezoek aan een van onze mondhygienistes niet goed is bevallen. Graag zouden we met u persoonlijk in contact willen komen. Indien u dit op prijs stelt mag u een mail sturen naar de praktijk [email protected] of telefonisch. Met vriendelijke groet, Team Mondzorg Galgenwaard
zeer goed
Ze is altijd vrolijk en erg kundig. Wat wil je nog meer?
Ik heb aan de linkerkant gaatjes laten vullen maar nu meer last met eten daarvan. Eerder was mijn spalkje vast gezet en meermaals binnen een maand weer los gegaan. Dit was allemaal bij dezelfde tandarts.
Vriendelijk, vakkundig en met zorg worden hier je tanden verzorgd.
Ik kom al jaren bij Fatima en dat is altijd een plezierige ervaring.
Onverklaarbare pijnklachten werden snel en sympathiek beoordeeld. Gerustgesteld.
Goede ervaring Prettige communicatie Zeldzame en goede dienstverlening Zeer aanbevolen
correct, professioneel in behandeling, voorlichting en apparatuur
Goed.
de vriendelijkheid en de deskundigheid zoals er met de patient wordt omgegaan en geluisterd is er prettig
Prima!
De mondhygienist is vriendelijk, rustig en geef goede adviezen. en m'n gebied is weer lekker schoon!
Vriendelijke en deskundige behandelaar
Wij zijn bij Fatima geweest, prima behandeling, geen napijn, leuk gesprek gehad. Kortom ,vakkundig en leuk mens.
Al het personeel bij Mondzorg Galgenwaard was erg vriendelijk. De mondhygiëniste gaf op vriendelijke wijze tips. Ik kon snel terecht voor het boren van een gaatje (dezelfde dag!) en de tandarts en assistente waren erg meedenkend. Ik mocht muziek op tijdens de behandeling, zodat ik er wat minder last van had.
Mensen zijn erg vriendelijk. Ben geen held voor de tandarts, maar voel mij hier erg op mijn gemak.
Goede behandeling. Luistert naar de wensen.
Herculesplein 379
3584 AA Utrecht