Precies goed
Ondanks een kapotte ultra sonische schoonmaker. Alles keurig binnen half uur gereinigd.
Toegankelijk, vriendelijk, behulpzaam, op je gemak laten voelen, luisterend oor en adviezen geven.
ik heb kennis noch ervaring om een deskundig oordeel te vellen over deze zorgspecialisten. Als leek maakt het op mij een professionele, nette en vriendelijke indruk
Alles ging heel goed en makkelijk!
Nog nooit geweest wenste naar deze tandarts over te stappen. Belde hun noodnummer vanwege pijn. Moest mijn oude tandarts maar bellen. Dat was het nou juist daar wilde ik niet meer heen.
Goedemorgen
Fatima is heel professioneel en zorgt ervoor dat je tandvlees in optimale conditie blijft
Het is niet voor mijn plezier dat ik daar heen ga Heel fijn dat ze mij heel goed en geduldig behandelen
Ik ben al lang vaste klant, niet alleen door het fijne contact zeker ook omdat er aandacht is voor het gehele gebit en zwakke plekjes die wat zorg vragen. Er wordt positief onderhoud gestimuleerd, meegedacht, stukje preventie en vooral een prettige behandeling met maatwerk.
Prima ontvangst, op tijd snel en vakkundig geholpen. Makkelijk nieuwe afspraak maken.
Vriendelijke ontvangst. Goede behandeling duidelijk in uitleg .
Mondhygiënist geeft blijk van kennis van de geschiedenis en handelt dienovereenkomstig. Vertelt ook steeds wat zij doet. Zeer tevreden.
Kundige fijne tandarts en mondhygiëniste
Goede aandacht en vriendelijke behandeling
prima onderhoudsbeurt
Vivienne is altijd netjes en vriendelijk!zeer vakbekwaam!
Service is goed. Altijd een vriendelijk praatje be prima mondzorg.
Zeer aardige en vakkundige mensen.
(ik had hierboven al gezegd: uitstekend!)
prettig en deskundig
Vakkundig en vriendelijk.
De arts is zeer attent en zorgvuldig. Ondanks het feit dat ik een nogal ingewikkeld geval had met het trekken van tanden, benaderde de specialist de oplossing van het probleem zeer zorgvuldig, legde alles duidelijk uit en was zeer beleefd en professioneel.
Bij Fatima doet het bijna nooit pijn. Echt super fijn
Herculesplein 379