Goede ervaringen netjes op tijd met een woord prima!
In de afgelopen twee jaar ben ik een aantal keer bij de mondhygieniste geweest voor het verwijderen van tandsteen. De mondhygienste is zeer vriendelijk in benadering en helpt graag bij het geven van advies over de juiste poetstechniek. Het verwijderen van tandsteen duurt langer dan bij de tandarts; ik heb het gevoel dat het ook veel grondiger gereinigd wordt. Ik zou Mondzorg Galgenwaard zeker aanbevelen!
Ik werd vriendelijk ontvangen met een kort gesprek, ter geruststelling. Kreeg alle tijd om te ontspannen en comfortabel te gaan zitten / liggen. De behandeling duurde lang, maar door de rust die de tandarts en assistente uitstraalden, ging de tijd vrij snel voorbij.
Prima behandeling
Han Soons is kundig, aardig en to the point. Hij is altijd bereid te helpen. Het is ontzettend jammer dat hij stopt. Nieuwe situatie is minder prettig.
Prima.
Prima hoor
prettig
Vriendelijke ontvangst en goed geholpen
Ik ben door Fatima behandeld voor paradontitis. In 3 sessies heeft ze dit heel zorgvuldig en met aandacht gedaan. Ze houdt rekening met je, waardoor je snel op je gemak voelt. Ik ben blij met de behandeling en het resultaat.
Praktijk maakt een goede indruk.
Vakkundig en vriendelijk
Mijn ervaring bij mondzorg Galgenwaard omschrijf ik als volgt: ik ben heel tevreden over de geboden mondzorg zowel bij de tandarts als bij de mondhygiëniste. Als patiënt wil ik graag geïnformeerd worden bij veranderingen in de praktijk. Dit heb ik gemist. Ik heb geen bericht ontvangen over wijzigingen mbt de behandelaars in de praktijk. Ik werd verrast toen ik een afspraak wilde inplannen voor een halfjaarlijkse controle bij de tandarts. De naam van mijn tandarts werd niet vermeld bij het inplannen, er werd geen enkele naam vermeld. Na een telefonisch contact met een receptioniste (dat onvriendelijk en weinig begripvol verliep) werd mij duidelijk dat ik bij een andere tandarts ingepland stond. Tot nu toe ben ik nog steeds niet per brief/ mail geïnformeerd over wijzigingen. Mijn vriend (hij woont op een ander adres) heeft eveneens geen informatie ontvangen over wijzigingen mbt de praktijk/ behandelaars.
Gegeven de complexe staat van het gebit, voldoende vakkundige behandeling.
Ik werd vriendelijk, rustig en op deskundige wijze behandeld. Er werd duidelijk verteld wat er met mijn gebit gedaan moest worden. Goede behandeling.
mijn ervaring bij deze tandarts en zijn team is zeer positief.
Prettig, snel, persoonlijk, vriendelijk, deskundig
De tandarts was uitermate vriendelijk, het bezoek erg snel, en het resultaat uitstekend. Omdat ik veel verhuis heb ik veel verschillende tandartsen gehad, maar deze was veruit de meest aangename die ik heb ervaren!
prettige behandelaars, informele sfeer
Prettig en rustig.
Goede uitleg van de tandarts wat er aan de hand was en wat er ging gebeuren.
Een goede tandarts die altijd alles netjes overlegd en uitlegd fijn in omgang
Na de eerste twee reparaties brak de voortand weer af.
In een woord helemaal topy
Herculesplein 379
3584 AA Utrecht