Altijd goed
Alles in deze praktijk is heel prettig. Vriendelijke deskundige medewerkers die goed luisteren.
Heerlijk schoon gebit na afloop
Vriendelijke Monthyginisten, staat altijd open voor mijn verhaal , en ben er zeer op mijn gemak gesteld vanaf de allereerste keer dat ik bij haar kwam
Heb heel snel deze afspraak kunnen regelen dankzij Vivienne Da Costa P. en goed geholpen door dr. L. Hoo.
Fijne en zeer vriendelijke tandarts
Zeer kundige en prettige praktijk.
Vanaf kinds af aan bij deze tandarts. De nodige ongelukjes allemaal weer prima weten te repareren en uiteraard goede periodieke controle. Dat samen met altijd goed behandeld worden, heeft mij ooit laten twijfelen ergens anders heen te willen
Ik heb een zeer fijne en gezellige mondhygianiste, ééntje die naast goed werk ook plezier heeft in haar werk. Zeer fijn om door Amelie behandeld te worden.
Niet alleen mijn gebit straalt weer als ik ben geweest, maar ook mijn hart
Zeer tevreden over Vivienne. Ze is vriendelijk, attent en zeer professioneel. Topper !
Zeer goed vriendelijkheid en klant gericht.
Zie hierboven
Een behandeling zoals je mag verwachten van edn professional. Perfecte vakman en prettige tandarts die alles kort en duidelijk toelicht.
Nette omgeving, vriendelijke mensen, goede behandeling zonder tijdsdruk.
Gewoonweg prima!
Verder niets aan toe te voegen
Altijd tevreden
Mens vriendelijke, efficiënte en respectvolle behandeling.
Het is niet nodig om te wachten in de wachtkamer en de behandeling wordt keurig uitgevoerd. Alle vragen worden netjes beantwoord.
Altijd vriendelijk ontvangen, en goede mondzorg.
Vriendelijke ontvangst, nauwkeurig en deskundig onderzoek en goede uitleg.
Herculesplein 379
3584 AA Utrecht