Zoals ik al aangaf ,ben ik goed behandeld.
Prima behandeling
Ik was op tijd voor mijn afspraak om vervolgens ruim een kwartier te moeten wachten zonder een update dat het uitliep. Vervolgens toen ik aan de beurt was werd er door de tandarts veel gevraagd, gepraat en wat geouwehoerd met de assistente. Wel beiden heel vriendelijk maar vrij onnodig vond ik, gezien de uitloop. Toen de controle eenmaal verder werd uitgevoerd werd er ten opzichte met mijn afspraken bij tandarts Soons weinig gedaan. Foto's die van mijn gebit werden gemaakt ging ook niet helemaal soepel+een grapje die waarschijnlijk goed bedoeld was van de assistente, maar voor mij toen niet bijdroeg aan een prettige sfeer. Ik heb me deze keer niet helemaal op m'n gemak gevoeld.
Uitstekende zorg en regeling van afspraken! Uitstekende uitleg van de status, bv. de foto's.
Stelt je op je gemak en werkt zeer professioneel
Stelt je op je gemak en werkt zeer professioneel
Ook kleine zaken worden opgespoord, die ik dan aan de tandarts kan doorgeven. Niet te hardhandig. Ook heel fijn.
Zoals boven geschreven en ook uiterste hygiene! Geen onverwachte wachttijd.
Uitstekende zorg van tandarts en mondhygiëniste.
wat moet ik meer zeggen dan prima?
wat moet ik meer zeggen dan prima?
Beste in Utrecht
Spoort ook kleine afwijkingen op die door een tandarts bekeken moeten worden.
Spoort ook kleine afwijkingen op die door een tandarts bekeken moeten worden.
Wordt al jaren hier behandeld en heb altijd een vaste behandelaar. Altijd vriendelijk en denkt met je mee!
Prettige praktijk met deskundige mensen.
Prettige praktijk met deskundige mensen.
Herculesplein 379
3584 AA Utrecht