Prima behandeling met aardige tandartsen en mondhygiënisten die deskundig met mijn gebit omgaan.
Vriendelijk en informatief
De behandeling door Viviene is altijd op tijd, grondig, systematisch en afdoende voor 4 maanden. Zij is geweldig aardig, toch zakelijk en accuraat.
Kundig personeel en zeer goede service!
Grondig schoongemaakt alleen te hard met de apparaten bezig geweest waardoor ik een wondje kreeg onder mijn tong
Behandeling was minder aangenaam dan mijn vorige.
Heel fijn om na een paar jaar weer terug te zijn bij deze praktijk
Beste ervaring die ik bij een tandarts heb gehad!
Goede behandeling. Duidelijk. Genoeg tijd genomen voor wat er moest gebeuren. Direct vervolgbehandeling gepland.
Het maken van een afspraak was eenvoudig. De verleende zorg was in alle opzichten zeer goed. De tandarts heeft mij duidelijk geïnformeerd over de behandeling. De bejegening was vriendelijk.
Na meer dan 35 jaar dezelfde tandarts te hebben gehad was ik erg benieuwd hoe het bij een andere tandarts zou zijn maar ik ben positief verrast door de zeer klantvriendelijke tandarts ze nam echt de tijd om kennis te maken en heeft mij zeer goed geholpen.
Kijkt of er zorg nodig is. Laat zich niet beïnvloeden door trends. Geïnteresseerd in patiënt. Geeft een deskundig oordeel.
De beste die gehad heb
Zeer prettig
prima, vakkundig
Ik ben heel blij met deze praktijk.
Vivienne is vakkundig en heel vriendelijk in het contact, vertelt altijd wat ze gaat doen, geeft informatie en houdt rekening met je wensen, de ideale mondhygiëniste !
Ik moest voor een second opinion zijn bij tandarts Lieke! Ik voelde mij gelijk bij haar op me gemak en ze wil meer met mijn gebit opknappen wat mijn vorige tandarts op een andere manier wilde wat ik niet prettig vond! Het is voor mij en me moeder ook dichterbij,, ze zijn ook goed telefonisch te bereiken! En de tijd van afspreken kan ook beter bij deze praktijk ingepland worden ivm werktijden! Dus, een aanrader,
Ik kon binnen een dag terecht met mijn klachten en werd zeer goed geholpen. Zeer vriendelijke personeel, ook achter de balie :-)
Mijn ervaring met de praktijk en mondhygiëniste is positief. Ik word op tijd geholpen, vriendelijk ontvangen en er wordt tijdens de behandeling rekening gehouden met eventuele pijnklachten. Een toppraktijk die ik iedereen zou aanbevelen.
We hebben jaren de zelfde tandarts gehad waar we een goede band mee hebben gehad. Ik ben iemand die een klik moet hebben met iemand en dat is er niet bij deze tandarts. Weet dat dat je een vertrouwensband moet opbouwen met iemand en dat tijd kost tijd maar het vertrouwen is er niet. En als ik de enige ben met dit gevoel dat zou ik zeggen Oke het ligt aan mij maar mijn kinderen delen dit gevoel ook . Het vertrouwen is er niet. De klik is er gewoon niet.
Beste patient, Bedankt voor uw eerlijke feedback betreft uw ervaring bij een van onze tandartsen. Jammer dat u geen klik heeft met de tandarts die u bezocht heeft. Wij hebben in onze team meerderen tandartsen mogelijk past een van hen beter u en uw gezin. Wij nodigen u uit om telefonisch contact op te nemen met de praktijk om bovenstaande met u te bespreken. Team Mondzorg Galgenwaard
Voor het eerst bij een nieuwe tandarts die je geen hand geeft en je in hoog tempo vertelt wat er allemaal niet goed aan je gebit is. Voelde wel heel erg als ‘ik ben de nieuwe tandarts en de oude was waardeloos.’ Eerst vertelde hij tijdens de controle niet wat hij allemaal aan het doen was. Vervolgens kreeg ik een uitbrander over mijn tandsteen en de opmerking dat de vorig tandarts dat helemaal niet goed weggehaald had. En daarnaast moest er van alles aan mijn gebit gebeuren. Omdat ik dat bij de patiënten voor mij ook al hoorde ( de receptie om afspraken te maken is bij de wachtkamer en zowel de telefoongesprekken als de gesprekken met de patiënten kun je verstaan) voelde dat een beetje onbetrouwbaar. Ik vond het onpersoonlijk en voelde me niet veilig. Ik zie erg tegen de vervolgbehandeling op.
Herculesplein 379
3584 AA Utrecht