Ik wordt altijd netjes behandeld, behandelaar luistert graag en is erg zorgvuldig. Ik heb meerdere behandelaars gehad. Maar blijf mevrouw a.a de beste vinden!
Goede en fijne behandeling waarbij ik ook nog eens vroeger dan gepland geholpen kon worden
Harde werker, stevige aanpakker
Ik kom al jaren hier voor een jaarlijkse controle en behandeling mondhygiëne. Zij is altijd vriendelijk, communicatief en deskundig. Indien nodig krijg ik nuttig advies.
Zie boven
Amelie is de beste mondhygiënste die ik ken en de vriendelijkste en leukste
De altijd vriendelijke tandarts had deze week weinig tijd voor uitleg, misschien moest hij wat inlopen in tijd? Er werd een bit in mijn mond gedrukt zonder dat dit even werd toegelicht. Heb hem gevraagd dat graag in de toekomst wel te doen. Mondhygieniste geeft goed poetsadvies. Heel fijn.
Geen verdere toelichting nodig.
goede informatie, zorgvuldige werkwijze
Op tijd, zorgvuldig en goed geholpen
Zeer tevreden.
Twee keer per jaar ga ik naar de mondhygiëniste en mijn ervaringen zijn altijd goed.
X
Vakkundig en professioneel, maar in direct contact met de patiënt een verbeterpunt vastgesteld. Er werd cariës geconstateerd. Het verdient aanbeveling dit eerst met de patiënt zelf en direct te delen, bijvoorbeeld zo: 'Jammer, ik zie toch een klein gaatje.' Nu ging het zo: [tandarts tegen assistente:] 'Ja, cariës!' [gevolgd door vakterm om locatie cariës aan te geven] Dit komt op de patiënt in de stoel niet prettig over, zelfs niet als het om een klein geval van cariës gaat. Advies: richt eerst het woord tot de patiënt, daarna tot de assistente.
De vorige mondhygiënisten probeerden mij op mijn oudere dag zoveel mogelijk behandelingen aan te smeren. De voorlaatste wilde mij om de twee maanden zien en de laatste kon de behandeling alleen in twee keer doen (van 45 minuten) en dat om de vier maanden. Ze zaten bij een tandartsenkliniek. Ik ben nu voor het eerst geweest 45 minuten. Er werd bikkelhard gewerkt. Toen ik haar vroeg of ik nog terug moest komen binnenkort, mompelde ze dat mijn gebit toch schoon was...Ik mag over een half jaar terugkomen voor een half uur. Eindelijk iemand die haar vak belangrijk vindt, dan haar portemonnee...
Waar ooit perikelen in mijn mond 'an place of agony' waren, is een bezoekje aan de mondhygiënist nu mijn 'happy place'. Attente en zorgzame medewerkers staan je met raad, daad en handelingen bij voor een gezonde mondhygiëne en optimale ervaring.
Prima service duidelijk in uitleg en erg klantgericht
Behandeling gaat zeer professioneel met oog voor klant.
Krijg een melding dat ik een beoordeling kan achterlaten. Echter ben ik er al ruim een jaar niet meer geweest. En weet ook nog niet of ik er ooit nog naar toe ga.
Opvallend vind ik altijd hoe ze alle details nog weet van de voorgaande keren. De sterke en zwakkke plekken zijn bekend, maar ook de behandelmethode die ik al prettig ervaar wordt zonder problemen toegepast. Zonder angst ga ik hier altijd weer vrolijk naar toe en lachend naar huis.
Professioneel en geduldig. Er wordt ruim de tijd genomen voor de behandeling en alles wordt goed uitgelegd. Mijn dochter van 5 vond het ook niet spannend! Zij werd heel goed meegenomen in het proces door de tandarts en de assistente.
Fijne tekst en uitleg.
Heb onlangs een behandeling gehad bij de mondhygnieste,, en vind haar echt goed, zeker met geduld en advies! Het was bij Mevr. F. da Costa Peixoto, ook vind ik dat ze meedenken met alles!
Ik ervaar de behandelingen bij Mondzorg Galgenwaard altijd als een prettige zorg. Vriendelijk, kundig, punctueel in de afspraken.
Herculesplein 379
3584 AA Utrecht