Ik was bang en nu niet meer
altijd plezierig en deskundig
Klantvriendelijk, pijnloze behandeling en goede zorg.
Goede ervaring
Erg professioneel met oprechte aandacht voor de patiënt. Denkt met je mee en heeft het beste met de patiënt voor.
In de 61 jaar dat ik op deze wereld rondloop is dit de beste tandarts die ik ooit heb gehad.
De tandarts was heel vriendelijk en geduldig, zorgde voor goede verdoving en nam ruim de tijd voor me. Zeer deskundig!
Vivienne is een lieve, spontane, professionele en betrouwbare vakvrouw die weet waar ze mee bezig is. Ik word altijd zo prettig (en pijnloos!) geholpen en ga met een stralend en gezond gebit de deur uit. Echt een aanrader!
Top!
Super goed!
zeer goed
Goede zorg en vriendelijke mensen
ik wordt gezien met aandacht voor mijn specifieke behoeften
Ik kwam eigenlijk alleen voor controle maar ik had een gaatje, en kon gelukkig gelijk geholpen worden. Alles gaat met zorg en aandacht. Ook erg fijn dat je van tevoren weet wat de behandelingen gaan kosten, zodat je de keuze kan maken om ze wel of niet uit te laten voeren.
Treatment was nice & professional A clear explanation was given through out Time management was good
Aangenaam
kundig en vriendelijk
Amelie werkt altijd heel netjes, en rustig. En het is altijd gezellig
Prima behandeling, vriendelijk en klantgericht
Prettig
Prima !
Zoals altijd vriendelijk en kundig geholpen door de mondhygiëniste
Wordt rustig benaderd en vriendelijk .
Herculesplein 379
3584 AA Utrecht