Ik had een gaatje en er moest geboord en gevuld worden wat ik spannend vond. De tandarts stelde me rustig gerust waardoor de ervaring minder onprettig werd
Vakkundig geholpen. Goede samenwerking tussen tandarts en tandartsassistente.
Zij kent haar vak ✅ snel en vakkundig
Ik ben keurig behandeld. Top
Professionele vriendelijke tandarts, vlotte behandeling hoefde niet lang te wachten.
Tijdige, vriendelijke en kundige behandeling.
Goede planning, zeer correcte communicatie zowel bij wijzigingen afspraak als in de behandelkamer, geen tijdstress.
Bijna geen wachttijd. Altijd vriendelijk. Vakkundig. Max 30 minuten.
Uitstekend lijkt me qua omschrijving duidelijk!
Kreeg goede informatiie van mondhygieniste. Top werk.
Sinds kort heb ik een spark beugel, de begeleiding van de tandarts en mondhygiënist zijn geweldig, daar zijn ook de resultaten al in zichtbaar, goed en vakkundig personeel, zeer tevreden!!
Ik ben prima behandeld door de tandarts en mondhygiëniste twee weken later. Ze zijn vriendelijk, accuraat en zorgvuldig. Ik ben heel tevreden.
Weer prima geholpen
Eerst wordt getracht om de afspraak te verzetten als dat niet past dan wordt deze afgezegd.
Al jaren helemaal prima
Uitstekende zorg
de behandeling is goed, netjes, wordt indien gevraagd uitgelegd, wijzigingen zoals nieuwe fluor behandeling etc worden toegelicht
Vriendelijk, geduldig, professioneel, hygiënisch, enz. enz. In al le jaren dat ik er al kom, nog nooit een onvriendelijk woord gekregen. Dikke pluim. Ook voor de dames achter de balie.
Afspraken maken gaat soepel. Geen lange wachttijden bij binnenkomst Behandeling was pijnloos en effectief. Vullingen zien er mooi uit.
Wordt altijd goed geholpen
Uitstekend maar wel duur :-)
Ik kom hier al geruime tijd bij de mondhygiëniste, ongeveer 15 jaar. Fatima is zeer professioneel, empathisch en vriendelijk. Daarnaast wordt er transparant gecommuniceerd over de staat van gebit en mondzorg en benodigde ben handeling. Ik zou uit het hele land blijven komen om hier te blijven, mijn ervaring is top!
Prettig ontvangen bij de receptie, rustige wachtkamer, op tijd behandeld. Zeer ervaren mondhygiëniste, altijd opgewekt en geïnteresseerd.
Tandarts bezoek is niet mijn favoriet, zeker niet wanneer er twee gaatjes te vullen zijn. Maar je wordt zo gerustgesteld, zo ondersteund door Tamana en Linda dat ik de behandeling goed doorstond. De behandeling was heel gedegen en professioneel. Ook voor mijn vragen aan Tamana over verbetering van mijn tanden werd alle tijd genomen en heel fijn en goed beantwoord. Hulde!
Herculesplein 379
3584 AA Utrecht