Zoals altijd heel professioneel, super vriendelijk en vlot klaar. Een aanrader!
Tijdens de behandeling voel ik me op mijn gemak. Klantvriendelijk en respectvol!
prima ervaring.
Prma
Prettig
Goede uitleg alles werd uitgelegd
Zie hierboven
Ik was wat angstig en de behandelaar pakte dat goed op. Heel fijn behandeld en er werd duidelijk gecommuniceerd.
Vriendelijk contact en een prettige ervaring. Voelde mij veilig bij de mondhygieniste.
Super vriendelijk, goede uitleg, altijd op tijd en prima werk!!
Zie boven
Ik heb angst voor tandheelkunde. Zo'n beetje alles en iedereen die in je mond moet zijn inclusief de mondhygiënist. Bij het eerste gesprek heb ik dit direct aangegeven, hierdoor wordt ik nu door een vaste medewerker behandeld en hoef ik niet steeds mijn verhaal te doen. Dit voelt voor mij zeer veilig en fijn.
Ik ben pas net nieuw hier,maar heel vriendelijke werknemers,goede hygiëne en een prachtige locatie natuurlijk❤️
Heel goede en effectieve mondzorg en goede ondersteunende service
Prima goede ervaring met mondhygiëniste.
Vriendelijk en goed deskundig geholpen
Mondhygiëniste was zeer vakkundig en vriendelijk.
Vriendelijke ontvangst met een hoe gaat het-praatje. Ik kreeg alle tijd om op de behandelstoel te gaan liggen. De mondhygiëniste stelde me op mijn gemak en begon op een rustige en ontspannen manier mijn gebit schoon te maken. Intussen gaf ze complimenten en waar nodig was aanwijzingen om het beter te doen. Voor ik het wist was mijn gebit weer helemaal schoon en fris. Ik kan haar iedereen aanraden!
Was voor mij de eerste keer dat ik bij een mondhygienist kwam. Complimenten hoe zij alles uitlegde en de wijze waarop ze me behandelde. Ik ben enorm tevreden over de behandeling. Zou haar aan iedereen aanbevelen.
Het was fijn om geholpen te worden
Ik ervaar de zorg bij Mondzorg Galgenwaard altijd goed en professioneel. Ik word gezien als mens en niet alleen als mond.
Herculesplein 379
3584 AA Utrecht