Was een aardige dame Ze heeft uitgelegd wat ze ging doen En voordoen hoe te poetsen en met de tande stokers
De dames aan de receptie zijn kortaf, onvriendelijk en niet behulpzaam
De laatste 2 behandelingen waren echt veel beter met deze voor mij nieuwe mevrouw. Helaas weet ik haar naam niet.
Mijn eerste indruk was goed. Ook dat ik mijn wems nu kan realiseren ( Boven en onder protese te laten maken ) Ben heel blij dat ik dë tandarts gevonden.
Altijd gezellig en gebit wordt zorgvuldig schoongemaakt.
Sinds enkele jaren kom ik hier twee keer per jaar. De mondhygiëniste gaat deskundig en professioneel te werk en geeft goede adviezen. Daarnaast is de behandeling prettig en zijn alle medewerkers erg vriendelijk.
zie boven
Erg prettig in de omgang, luisterend oor bij klachten en zorgvuldig in het maken van afpraken. Een aanbevelinh
Bijzonder vakkundig en vriendelijk, tot en met de assistente en de medewerksters van de balie. Het parkeren is uitstekend geregeld met de reservering vooraf, geen enkel probleem.
Lieke Hoo is een uiterst deskundige tandarts waar ik veel vertrouwen in heb. Omdat ik zelf enige kennis van zaken heb is het fijn om te ervaren dat zij bijzonder nauwkeurig en professioneel te werk gaat.
Rustig, respectvol en kundig
Fijn geholpen. Tijd genomen om de dingen uit te leggen en goede informatie gekregen.
De tandarts heeft behalve kennis en kunde in zijn vak ook vriendelijkheid en geduld. Hij gaf me allerlei hulpzame tips om mijn mond beter te verzorgen en sindsdien gaat het heel goed! Ik raad de tandarts en de mondhygiënisten allebei heel erg aan, zijn echte toppers!!
Prettige manier van werken en goede uitleg
het was heel pleziering om zo persoonlijk benaderd te worden
In orde. Algemeen: Wellicht kunnen zorgverleners de patiënten als persoon beter inschatten. Ieder mens is tenslotte anders.
Erg professioneel maar vooral de vriendelijkheid is opvallend. De interesse in mij als patiënt, de tijd die genomen wordt, het rekening houden met mijn specifieke wensen, altijd een prettige ervaring! En uiteraard het resultaat: een uitstekend verzorgd gebit!
De mondhygiënisten zijn over het algemeen matig. De uitleg die ze geven mist veel informatie en het kan allemaal wel beter.
Vakkundige en lieve vrouw.
IK ben heel blij dat ik zo goed ben geholpen, en geen pijn meer heb
Ik ben zeer tevreden over de expertise van de mondhygiëniste en wordt altijd goed en secuur behandeld.
vakkundig pessoneel
Herculesplein 379