Duidelijke uitleg, relaxte sfeer en aandacht voor persoonlijke ongemakken tijdens behandelingen.
Ik wilde bij Mondzorg Galgenwaard een vulling laten maken bij tandarts Leo Tang. Ik ben niet op de afgesproken tijd geholpen. Toen ik werd geholpen, stond ik na zestien minuten alweer buiten. Daarbij gaf de tandarts uitdrukkelijk aan dat hij geen garantie gaf op de vulling. Kort na de behandeling liet mijn spalkje los. Dat spalkje zat al jaren vast. Het ging bovendien om de kant waar ook de vulling was geplaatst. Ik heb daarom contact opgenomen met de praktijk. Ik heb aangegeven dat ik de factuur van EUR 137,28 disproportioneel vind voor een behandeling van zestien minuten, temeer omdat ik van de regen in de drup ben geholpen doordat mijn spalkje kort daarna loskwam. Ook heb ik aangegeven dat ik verwacht dat het spalkje kosteloos wordt hersteld. Volgens tandarts Leo Tang is het loskomen van het spalkje puur toeval. Volgens hem had dit ook een dag vóór de behandeling kunnen gebeuren. De praktijk is wel bereid om te onderzoeken of er iets verkeerd is gegaan, maar brengt daarvoor uiteraard opnieuw consultkosten in rekening. Dat komt dus bovenop de al hoge tarieven. Dit is mijn tweede vervelende ervaring met deze praktijk. Eerder kwam ik voor een intake bij tandarts Lieke Hoo. Ik had vooraf gevraagd naar de kosten en daarvan ook een opgave ontvangen. Bij mijn vorige tandarts waren al röntgenfoto’s gemaakt. Ik heb meermaals uitgelegd dat ik geen nieuwe foto’s wilde maken. Toch zijn die foto’s gemaakt en vervolgens ook in rekening gebracht. Schoorvoetend heb ik de rekening betaald. Wie graag fors betaalt en weinig nazorg verwacht, zit hier goed. Ik beveel deze praktijk niet aan.
G
Goede ervaringen
goed geïnformeerd
Zeer netjes behandeld, goede voorlichting en mooi resultaat.
Elke keer als ik een combinatie afspraak heb krijg ik terplekke te horen dat mijn 2e afspraak niet doorgaat, dit kan komen door ziekte, verwijdering uit agenda of een andere reden
Ik kom al jaren bij dezelfde zorgverlener. Ik heb vertrouwen in haar kennis en kunde en krijg goede uitleg. Ik heb zelden pijn tijdens de behandeling.
Mijn ervaring is prima,tandarts Lieke en mondhygiënist Fatima luisteren naar je,geven advies en doen wat belangrijk is .
I have very good experience with the people who worked here. Always nice and friendly. They make time for you and feel comfortable from within.
Ik ben zeer tevreden.
Ben al jarenlang patiënt bij Fatima en de laatste jaren bij Vivienne. Alles zeer vertrouwd!
Slechte 1e ervaring. Ik kwam van een praktijk waarbij er altijd kort gecontroleerd werd en waarbij de tandarts en mondhygiënisten in een afspraak werd afgerond, binnen 10 minuten. Vanuit mijn oude praktijk had ik de conformatie ontvangen dat zij mijn patiëntendossier hadden doorgezet naar de nieuwe tandarts, maar bij aankomst kreeg ik te horen dat ze deze nog niet hadden ontvangen. Hierdoor hebben ze hele uitgebreide scans gedaan en röntgenfoto’s genomen waar ik niet om had gevraagd. Ik had een afspraak voor een simpele controle en dit heeft een hoop extra geld gekost. Ook stond de afspraak er voor 20 minuten in, maar heb ik 10 minuten van die 20 buiten gewacht in de wachtkamer. Ik gaf tijdens mijn bezoek aan dat ik niet verzekerd ben en toch voelde ik mij gepusht in alles wat ze zeiden. Zo werd er ook een afspraak bij de mondhygiënist ingepland voor 45 min. Toen ik later belde dat ik dit een half uur wilde, gaven ze aan dat dit al zo stond en dat 30 min het minimaal is. Hier ben ik ook niet over te spreken omdat ik het gevoel heb gehad dat ze erg uitgebreid de tijd nam, terwijl ik daarvoor altijd binnen 10 minuten weer buiten stond bij mijn vorige tandarts met zowel de controle als even kort reinigen. Ben er al met al niet heel erg over te spreken en zou deze praktijk niet aanraden.
Beste patiënt, Bedankt voor je feedback. Wat jammer om te horen dat je deze ervaring hebt gehad met onze praktijk. Voor nieuwe patiënten nemen wij graag ruim de tijd om het gebit zorgvuldig te onderzoeken. Daarbij hoort ook röntgenonderzoek (foto’s), zodat we niets over het hoofd zien wat met het blote oog niet zichtbaar is. Wat betreft de gebitsreiniging: deze plannen wij alleen in bij de mondhygiënist als er meer tandsteen aanwezig is dan de tandarts tijdens het consult kan verwijderen. Daarnaast besteedt de mondhygiënist extra aandacht aan preventie en advies om het gebit gezond te houden. Op die manier kunnen behandelingen én kosten op de lange termijn worden voorkomen. Met vriendelijke groet, Team Mondzorg Galgenwaard
Buitengewoon professioneel.en vriendelijk.
Zoals het hoort.
Zoals al vele jaren uitstekend door Fatima geholpen!
Altijd aardig ontvang, vakkundig geholpen en goed geïnformeerd.
Gebit weer helemaal schoon en altijd een gezellig praatje!
Zoals altijd was Vivienne weer stipt op tijd.heerlijke muziek en gewoon lekker snel.
Jammer dat er bij de receptie op hoog volume een verkoop van n woning werd besproken zodat ik de wachtkamer alles te volgen was.
It was a Good experience overall..
Afspraak maken ging heel makkelijk, en een vervolgafspraak ook. De tandarts en mondhygiënist waren erg aardig
Top, snelle en vriendelijke behandeling.
Herculesplein 379
3584 AA Utrecht