Хороші лікарі і заклад, рекомендую
Prima en alles op tijd
Door klachten was het moeilijk om het juiste te doen.
Ik voel mij als patiënt gehoord ze zijn erg klantvriendelijk. Je word goed behandeld en leggen het goed uit. Normaal ben ik niet zo grote fan van de tandarts maar sinds ik klant bent geworden bij hun voel ik me echt meer op me gemak. En ben ik ook minder bang om naar de tandarts te gaan. Ik aanbeveel iedereen om naar deze praktijk te gaan. Groetjes samantha diepenhorst
Wederom een zeer fijne ervaring met het gewenste resultaat
Heel prettig
Altijd fijne behandeling; gebit wordt goed gereinigd en Fatima is heel klantvriendelijk en persoonlijk
Prima deskundig personeel.
fijne prettige praktijk met zorg voor de klant
Korte afspraak, werd oke naar me geluisterd.
Vivienne werkt heel nauwkeurig in werkt lekker snel.
Perfect goede behandeling en stipt op tijd
Zie boven
The service was really nice and accommodating to my English language needs. They were also informing me throughout the process of what was being done which put me at ease.
Omdat onze tandarts Lieke helaas niet aanwezig is, kwam ik eenmalig bij tandarts Leo met mijn dochter van 11. We kwamen voor een normale controle en een vraag over een wiebeltand. Vrijwel direct kregen we zonder inleiding een vragenvuur over slapen, zoals of ze weleens stopte met ademen tijdens het slapen en vaak nachtmerries had bijvoorbeeld, en of ze goede cijfers op school haalde. Ze slaapt goed en haalt prima cijfers, maar ondanks dat kregen we het dringende advies om naar een logopedist te gaan omdat ze levensgevaarlijke slaapapneu zou kunnen hebben of ontwikkelen. De normale gebitsreiniging en poetsadvies die Lieke altijd doet, deed hij niet: dat moet nu in een aparte afspraak van 1 uur. Kort samengevat kregen we niet wat we gewend zijn van een normale controle (en kost het ons twee keer tijd), en vroeg mijn dochter toen we naar buiten liepen: heb ik een erge ziekte nu? En moet ik die logo...therapie? 1) Ik betwijfel of dit een juist advies is geweest (nog nooit iets over gehoord en ik slik ook verkeerd en heb een smalle mond maar heb ook geen slaapapneu), maar uiteraard zou dat kunnen, ik zal het checken bij de orthodontist of Lieke. 2) We kregen ook het serieuze advies om naar een orthodontist te gaan. Dat is een correct advies, en als Leo in haar dossier had gekeken wist hij dat we daar al meerdere jaren geleden voor het eerst zijn geweest, 3) ik vind het vreemd dat de ene tandarts alles in 1 afspraak doet, en dat ik bij de andere in dezelfde praktijk een uur extra apart moet komen, stem jullie aanpak op elkaar af, 4) mijn allerbelangrijkste klacht is dat dit echt geen manier is om punt 1) te bespreken waar een kind bij is. Hij heeft haar bang gemaakt, en ze denkt nu dat er iets serieus mis is met haar en dood kan gaan in haar slaap. Dit is echt niet ok, bespreek zoiets eerst met de ouders alsjeblieft een volgende keer!
Dank voor uw uitgebreide feedback. Wat vervelend om te lezen dat uw dochter het consult als beangstigend heeft ervaren. Dat is uiteraard nooit de bedoeling geweest, en ik begrijp goed dat u daarvan bent geschrokken als ouder. Tijdens de controle heb ik aandacht besteed aan mondgewoonten en kaakontwikkeling, omdat een afwijkende tongpositie en een achterblijvende groei van de kaken op langere termijn kunnen samenhangen met bepaalde klachten, waaronder een verhoogd risico op slaapgerelateerde ademhalingsproblemen. Mijn intentie was om preventief mee te denken over de ontwikkeling van het gebit en de mondfunctie, niet om te zeggen dat uw dochter een ernstige aandoening heeft. Ik neem uw opmerking over de manier van communiceren, zeker waar een kind bij aanwezig is, wel serieus. Achteraf gezien had ik dit rustiger en meer richting de ouders kunnen toelichten, zodat er geen onnodige onrust zou ontstaan bij uw dochter. Ook begrijp ik dat het verwarrend is wanneer werkwijzen tussen behandelaars verschillen. Binnen onze praktijk proberen we zorg op maat te leveren, maar ik begrijp dat dit voor u voelde alsof de controle anders verliep dan u gewend bent. Uw feedback hierover nemen we mee.
Grondig tewerk gegaan. Voor een intake lijkt me dit goed. Direct alles doorgrpland, dat is fijn
Uitstekende mondhygiëniste. Verstand van haar vak en geeft goede en duidelijke adviezen.
Prima praktijk. Vriendelijk personeel
Zeer professioneel.
Duidelijke uitleg, relaxte sfeer en aandacht voor persoonlijke ongemakken tijdens behandelingen.
Ik wilde bij Mondzorg Galgenwaard een vulling laten maken bij tandarts Leo Tang. Ik ben niet op de afgesproken tijd geholpen. Toen ik werd geholpen, stond ik na zestien minuten alweer buiten. Daarbij gaf de tandarts uitdrukkelijk aan dat hij geen garantie gaf op de vulling. Kort na de behandeling liet mijn spalkje los. Dat spalkje zat al jaren vast. Het ging bovendien om de kant waar ook de vulling was geplaatst. Ik heb daarom contact opgenomen met de praktijk. Ik heb aangegeven dat ik de factuur van EUR 137,28 disproportioneel vind voor een behandeling van zestien minuten, temeer omdat ik van de regen in de drup ben geholpen doordat mijn spalkje kort daarna loskwam. Ook heb ik aangegeven dat ik verwacht dat het spalkje kosteloos wordt hersteld. Volgens tandarts Leo Tang is het loskomen van het spalkje puur toeval. Volgens hem had dit ook een dag vóór de behandeling kunnen gebeuren. De praktijk is wel bereid om te onderzoeken of er iets verkeerd is gegaan, maar brengt daarvoor uiteraard opnieuw consultkosten in rekening. Dat komt dus bovenop de al hoge tarieven. Dit is mijn tweede vervelende ervaring met deze praktijk. Eerder kwam ik voor een intake bij tandarts Lieke Hoo. Ik had vooraf gevraagd naar de kosten en daarvan ook een opgave ontvangen. Bij mijn vorige tandarts waren al röntgenfoto’s gemaakt. Ik heb meermaals uitgelegd dat ik geen nieuwe foto’s wilde maken. Toch zijn die foto’s gemaakt en vervolgens ook in rekening gebracht. Schoorvoetend heb ik de rekening betaald. Wie graag fors betaalt en weinig nazorg verwacht, zit hier goed. Ik beveel deze praktijk niet aan.
G
Goede ervaringen