Ik ben heel kundig met veel persoonlijke aandacht behandeld.
Vriendelijk en deskundige medewerkers!
Je wordt prima deskundig geholpen
Zeer tevreden.
Ik ben geen held bij de tandarts. Hier werd echt rekening mee gehouden. Ook netjes op tijd geholpen, behalve 1 keer maar toen kwam men dat netjes vertellen.
De klantvriendelijkheid en de omgang met cliënt ervaren we als zeer prettig!
Secuur, netjes, sociaal, erg goede behandelingen
Efficiënt met moderne apparatuur mond gebit laten reinigen
Ik ben niet zo’n held bij de tandarts, maar de tandartsen zijn zeer kundig en rustig en stellen me altijd op mijn gemak. De behandelingen verlopen daardoor altijd goed en pijnloos, waardoor ik het al een heel stuk minder spannend vind!
Prima behandeling met aardige tandartsen en mondhygiënisten die deskundig met mijn gebit omgaan.
Vriendelijk en informatief
De behandeling door Viviene is altijd op tijd, grondig, systematisch en afdoende voor 4 maanden. Zij is geweldig aardig, toch zakelijk en accuraat.
Kundig personeel en zeer goede service!
Grondig schoongemaakt alleen te hard met de apparaten bezig geweest waardoor ik een wondje kreeg onder mijn tong
Behandeling was minder aangenaam dan mijn vorige.
Heel fijn om na een paar jaar weer terug te zijn bij deze praktijk
Beste ervaring die ik bij een tandarts heb gehad!
Goede behandeling. Duidelijk. Genoeg tijd genomen voor wat er moest gebeuren. Direct vervolgbehandeling gepland.
Het maken van een afspraak was eenvoudig. De verleende zorg was in alle opzichten zeer goed. De tandarts heeft mij duidelijk geïnformeerd over de behandeling. De bejegening was vriendelijk.
Na meer dan 35 jaar dezelfde tandarts te hebben gehad was ik erg benieuwd hoe het bij een andere tandarts zou zijn maar ik ben positief verrast door de zeer klantvriendelijke tandarts ze nam echt de tijd om kennis te maken en heeft mij zeer goed geholpen.
Kijkt of er zorg nodig is. Laat zich niet beïnvloeden door trends. Geïnteresseerd in patiënt. Geeft een deskundig oordeel.
De beste die gehad heb
Zeer prettig
Patiëntenvertellen.nl, dé tool waarmee u eenvoudig uw patiëntenenquête kunt afnemen. Met behulp van onze professionele ondersteuning kost het nauwelijks tijd. -Erkend door de KNMT -KRT erkend -Direct contact met Helpdesk -Mogelijkheid tot online publicatie