Deze beoordeling geldt zowel voor de mondhygiëniste, Fatima da Costa Peixoto als voor tandarts Lieke Hoo.
Goede vakkundige mondhygieniste die grondig reinigt en accuraat bezig is gedurende een half uur.
vriendelijk en vakkundig
Vanaf 1e telefoongesprek t/m consult tandarts zeer tevreden. Zeer vriendelijk en meedenkend te woord gestaan door receptioniste. Ik mocht een paar uur later al komen bij een vervangend tandarts ivm pijnklachten. Zeer deskundig en prettig onderzocht door tandarts Lieke Hoo. Zij kon het probleem nu niet zelf oplossen, daarvoor was een verwijzing naar een endontholoog nodig. Maar ik kreeg wel een antibioticum en sterke pijnstilling voorgeschreven ter overbrugging. Het is eigenlijk normaal dat je zo goed behandeld wordt door de diverse diciplines, maar toch waardeer ik het enorm dat dit ook echt gebeurd is! Dank daarvoor!
Zie eerdere omschrijving.
gewoon goed
Er goed
Het zijn zeer vriendelijke tandartsen en assistenten
Mijn tandarts was niet beschikbaar, dus uitgeweken naar de vervanger. Afgebroken vulling vervangen. Er is ook een foto gemaakt van de andere kaak (niet nodig, niet beoordeeld). Een consult is gerekend (niet om gevraagd, niet overlegd, nog geen 5 minuten, wel vol consult in rekening, terwijl mijn tandarts 3,5 maand geleden nog jaarlijks consult heeft gedaan). Ze deed me pijn bij aanbrengen van de klem over de kies, wilde er wat van zeggen, maar mocht niet want was al begonnen. Zat te ver in tandvlees. Alles binnen 20 minuten gedaan, maar nog steeds pijnklachten, dus geen grondig genoeg onderzoek aan de kies zelf. Vulling is wel netjes gemaakt denk ik. Maar niet genoeg gevuld, nog steeds missend stuk van de kies.
Zoals altijd prima behandeling, vlot, deskundig en gezellig.
Werd vriendelijk ontvangen. Mijn gebit werd deskundig en nauwkeurig schoongemaakt.
Mijn behandeling door een vierdejaars stagiair mondhygiëne was uitstekend. De tandarts aansluitend voegde niets toe. In het vervolg alleen naar de mondhygiëne?
Ik ken allebei de dames: vakvrouwen, harde werkers, aangename persoonlijkheden. Ze hebben mijn gebit weer in goede conditie gebracht.
Mijn eigen tandarts was wegens omstandigheden niet beschikbaar. Gelukkig kon ik heel snel terecht bij de vervangende buur-collega's van Mondzorg Galgenwaard. Een dag nadat ik gebeld had omdat er een vulling uit mijn kies was gebroken, kon ik al terecht en is mijn kies weer gerepareerd. Fijne tandarts en assistente, rustig, vriendelijk, helder vertellend wat ze gingen doen. Voor ik het wist stond ik weer helemaal tevreden buiten.
zeer goed
Kreeg staps gewijsde uitleg over de behandeling
Het is mijn eerste ervaring met een mondhygiënist maar ik heb niks te klagen
Fijn personeel. Vriendelijk en meedenkend. Behandelingen volgens afspraak. Leggen alles goed uit.
Vriendelijke personeel en goed en professioneel geholpen
Hij roept op tijd, werkt heel goed zonder pijn te doen en is supervriendelijk.
Zal altijd een uitermate ontspannen mondzorg behandeling, met veel aandacht voor mijn comfort. Professioneel en met veel aandacht voor het resultaat.
Pijnloze en vriendelijke behandeling. Nieuw automatisch systeem van aanmelding in de wachtruimte is een aanwinst. Leuk plafond met vogels in plaats van een saai gipsboard maakt het verblijf in de behandelstoel aangenamer.
Zie de aangevinkte gegevens.
Zeer professionele aanpak, advies en behandeling. Een investering in je gebit voor de toekomst.
Geen extra opmerking
Herculesplein 379