Ik ben blij dat ik voor Zongeschikt heb gekozen.

Waanzinnig goede ervaring met deze mensen. Aan de telefoon bij de offerteaanvraag geweldig geholpen, en ze komen standaard bij je langs voor een schouwing aan huis dit in tegenstelling tot de andere bedrijven wat in mijn ogen alleen offertefabrieken zijn. De monteurs zijn nette hardwerkende mannen en werken alles netjes af, zelfs toen het project uitliep qua tijd namen ze de tijd om alles netjes af te werken.

Gewoon goed

Uitstekend resultaat echt een aanrader….

Uitstekende installatie en voorbereiding!

Van offerteaanvraag tot aan de installatie alles geweldig verlopen. Dit is hoe je hoopt dat het gaat. Zongeschikt kan je je huis toevertrouwen.

Zeer tevreden over Zongeschikt.

Ik kwam bij Zongeschikt terecht omdat ik een leistenen dak heb. Dit schijnt een lastig dak te zijn waar nagenoeg geen installateurs voor zijn die hier een zonnepanelen installatie op kunnen installeren, maar zongeschikt wel. Zongeschikt heeft de zonnepanelen zeer netjes op mijn leistenen dak geïnstalleerd. Het gehele plaatje kwam bij mij over als zeer professioneel. De monteurs waren nette mannen die Nederlands spraken, ze kwamen met een nette werkbus, steigers en werkmaterieel. Wat me overigens ook opviel is dat ze zeer veilig te werk gingen en netjes hun schoenen uit deden bij het betreden van mijn woning. Kortom ik beveel Zongeschikt ten zeerste aan.

Niets op aan te merken, meer geleverd dan verwacht!

Zeer tevreden met mijn zonnepanelen op het dak. Kwam bij Zongeschikt terecht omdat hun als weinige zonnepanelen op een dakkapel konden plaatsen. Dit doen ze onbelast. De begeleiding en vakmanschap van de monteurs was naar mijn mening geweldig, ik heb dan ook alleen maar complimenten. Ik kan het overigens niet laten om altijd even in de bus te kijken, dit was bij Zongeschikt tip top in orde. Alles netjes in kasten en opgeruimd.

Vijf sterren waard!

Vijf sterren omdat Zongeschikt, echt meedenkt. Ik heb 26 zonnepanelen laten plaatsen op een schuin bitumen dak. Dit is zeer professioneel en zorgvuldig uitgevoerd. Zongeschikt kwam met 3 monteurs, valhekken en een steiger met geïntegreerde lift. Ze werkte dus met professioneel gereedschap en materieel. Wat ik ook erg prettig vond is dat de monteurs veilig werkte, dit in tegenstelling tot veel andere cowboys.

Installatie is netjes binnen 1 dag afgrond

Wij hebben een zonnepanelen systeem met 22 panelen op het dak van onze schuur laten aanbrengen door Zongeschikt. Na een 4-tal leveranciers te hebben gesproken die vervolgens een offerte mochten uitbrengen hebben wij Zongeschikt de opdracht gegund. Zij waren wat ons betreft qua uitleg maar ook zeker qua vertrouwen in hun vakmanschap de beste. Zongeschikt heeft een goede uitleg gegeven, afspraken over de levering en installatie gemaakt en deze ook allemaal nagekomen. Kortom, wij zijn zeer tevreden over de dienstverlening van Zongeschikt. Zeker aan te bevelen. Alles werkt prima.

Netjes en veilig gewerkt

Al jaren waren wij op zoek naar zonnepanelen, konden maar niet beslissen welke de beste waren. Op advies van onze buren bij Zongeschikt offerte opgevraagd. Deskundige en duidelijke uitleg, zowel schriftelijk als persoonlijk. De keuze was snel gemaakt. Op de afgesproken dag (van te voren keurig telefoontje met reminder en doorgeven aanvangstijd) zijn de zonnepanelen door 2 vriendelijke monteurs zeer deskundig geplaatst. Ook goede aftersales met uitgebreide informatie na de oplevering mbt slimme meter, Kortom wij zijn zeer tevreden! Heel leuk om via de App de opbrengst en besparing te volgen.

Goede communicatie en netjes gewerkt en opgeleverd

Gedurende het hele proces van aanvraag tot oplevering was er altijd persoonlijke aandacht en voelde je de betrokkenheid van Zongeschikt. Er was sprake van maatwerk en individuele wensen werden probleemloos ingewilligd. Het team is op elkaar ingespeeld, hield rekening met de bewoners en getuigde van een professionele houding. Schoenen gingen uit en er werd op zijn tijd gelachen. Het was een prettige sfeer, ondanks de regen en harde wind werd de klus zorgvuldig geklaard.

Erg blij dat we zongeschikt uitgekozen hebben!

Zongeschikt heeft volledig aan alle verwachtingen voldaan, qua communicatie, service en alle afspraken zijn nagekomen. Installatie is werkend opgeleverd na 1 dag. Geen rommel achter gelaten, duidelijke uitleg, vriendelijke monteurs. Alle vragen worden binnen 24 uur beantwoord, niets dan lof voor Zongeschikt. Prijs/kwaliteit verhouding is perfect.

Koen Esbak

Ben met dit bedrijf in zee gegaan vanwege aanbeveling van kennissen. Bovendien een duidelijke site met veel installatievoorbeelden. Alles geeft een betrouwbare indruk. Was al bezig met een ander bedrijf, deze heb ik gecanceld. Bij de installatie zijn de monteurs voorzien van zeer goede materialen en gereedschappen. Opvallend was dat de werkbus er van binnen zeer ordentelijk en overzichtelijk uitzag, na de werkzaamheden wordt de werkplek schoon opgeleverd. Kortom: een tevreden klant en het aanbevelen waard.