Ik ben heel tevreden over de zonnepanelen van Zongeschikt. Sinds de installatie op 18 mei jongstleden heb ik met belangstelling de dagelijkse opbrengst bijgehouden in een handige Excel-sheet, en ik moet zeggen dat de resultaten mijn verwachtingen ruimschoots hebben overtroffen. Gemiddeld wekken de panelen maar liefst 16,3 kWh per dag op, wat absoluut indrukwekkend is. Ik begrijp dat de opbrengst in de wintermaanden wellicht iets lager zal liggen vanwege de verminderde zonneschijn, maar zelfs dan ben ik ervan overtuigd dat ik nog steeds een aanzienlijk goed jaargemiddelde zal behalen. Dit is een echte blijk van de kwaliteit en efficiëntie van de Zongeschikt zonnepanelen. Wat me ook opviel, was de professionele installatie van het team van Zongeschikt. Ze werkten snel en efficiënt, en alles werd netjes opgeruimd achtergelaten. Ik had geen enkele zorg tijdens het hele proces, wat de hele ervaring des te aangenamer maakte. Kortom, ik kan Zongeschikt zonnepanelen van harte aanbevelen aan iedereen die overweegt om over te stappen op zonne-energie. De opbrengst is indrukwekkend, de installatie was vlekkeloos en ik ben ervan overtuigd dat ik mijn ecologische voetafdruk aanzienlijk heb verminderd dankzij deze investering. Zongeschikt heeft me niet teleurgesteld en ik ben blij dat ik voor hen heb gekozen.
De zoektocht naar geschikte zonnepanelen was in ons geval niet eenvoudig. Ons huis heeft een leiendak en de meeste aanbieders van zonnepanelen namen ons niet aan, óf rekenden een forse toeslag. Zongeschikt niet; Zongeschikt heeft gewoon gespecialiseerde zonnepanelen-leggers voor leiendaken in dienst! Dat was een hele geruststelling. Verder heb ik ervaren dat Zongeschikt snel zonnepanelen kon leveren, hun communicatie is open en toegankelijk en last but not least; Zongeschikt kwam voor mij ook als beste prijs uit de bus! De panelen liggen nu 3 maanden op mijn dak en ik ben heel tevreden over de opbrengst. Wanneer gaan jullie ook batterijen leveren :-)?
Onlangs heb ik besloten om mijn huidige zonnepanelen systeem uit te breiden en mijn energiekosten nog verder te verlagen door extra zonnepanelen te laten installeren. Na wat onderzoek blijkt dat weinig bedrijven kleine opdrachten aannemen (de uitbreiding betreft 2 á 3 panelen). Wat blijkt, Zongeschikt maakt hier geen probleem van en zodoende koos ik voor het bedrijf Zongeschikt om de uitbreiding uit te voeren. Al snel een afspraak met Zongeschikt voor een schouw van mijn huis en evaluatie van mijn energiebehoeften. Ze namen de tijd om mijn vragen te beantwoorden en legden het hele proces duidelijk uit, inclusief de verwachte kosten en opbrengsten. Dit gaf mij het vertrouwen om met Zongeschikt in zee te gaan. De installatie zelf verliep zeer efficiënt. Het team van Zongeschikt arriveerde op de afgesproken tijd en begon meteen met het opzetten van de panelen. Het viel me op dat ze zeer bekwaam waren en precies wisten wat ze deden. Ze gaven niet alleen blijk van vakmanschap, maar werkten ook netjes. Wat me nog meer aansprak, was hun aandacht voor detail. Goed overleg met de installateur over de plaatsing van de zonnepanelen en de aansluiting aan de binnenzijde. Bovendien was er geen enkel probleem om mijn vragen te beantwoorden terwijl ze aan het werk waren. De aansluiting van het monitoring systeem in de meterkast is netjes en in overleg (samen bepaald waar de het kastje wordt geplaatst) uitgevoerd. Installeren van de monitoring app en het koppelen van het zonnepanelen systeem met de app is vakkundig uitgelegd en perfect werkend opgeleverd. Nu, enkele maanden na de installatie, zie ik al duidelijke voordelen van mijn uitbreiding met de zonnepanelen. Mijn energierekening is merkbaar, nog verder, gedaald. Al met al kan ik met volle overtuiging zeggen dat Zongeschikt een uitstekende keuze is voor iedereen die overweegt zonnepanelen te installeren. Ik ben meer dan tevreden met mijn ervaring met Zongeschikt.
Vanaf het begin werkt alles perfect! Ook de meterkast is geschikt gemaakt voor zonnepanelen en ziet er een stuk beter uit. In het voorjaar nog 6 zonnepanelen bij laten plaatsen en ook dit ging uitstekend. Wil in de toekomst nog meer gaan doen met de installatie en klop dan weer bij Zongeschikt aan!
De verkoopafdeling nam snel contact op na het invullen van de aanvraag en kwam op locatie kijken voor de mogelijkheden. De werknemers die de zonnepanelen hebben geplaatst, hebben dit zeer netjes gedaan en gedurende het proces hun werkzaamheden gecommuniceerd. We zijn uiterst tevreden met het resultaat en de zonnepanelen werken naar behoren.
Vanaf het adviesgesprek een goede indruk gekregen, m.n. door het eerlijke advies van Mitchell. Hij was de eerste en enige (van vele adviseurs) die het advies gaf, om op dit moment de bestaande panelen nog niet te vervangen (ze functioneren nog goed ook al zijn ze ruim 13 jaar oud). Ook gaf hij als enige het advies om de nieuwe panelen op de overkapping oost/west te leggen i.p.v. zuid. Hierdoor wordt de dag zo lang mogelijk waarop we zelf stroom opwekken, bovendien liggen de oude panelen al zuid georiënteerd. Op de dag van de installatie werd nog de route van bekabeling besproken en aangepast op advies van Bilal. Hierdoor konden de terrastegels blijven liggen (minder zooi) en ook minder werk voor de monteurs en een aanzienlijk snellere installatie. Als in de toekomst de panelen op het dak moeten worden vervangen dan kies ik weer voor Zongeschikt!
In één dag de zonnepanelen gelegd en aangesloten op het stroomnet. Mooie app er bij om de opbrengst en prestaties van de panelen te kunnen monitoren. Enige reden om geen 10 te geven is dat er best wat klein afval (bijv. afgeknipte draden) rond het huis lag nadat de mannen waren vertrokken.
Alles was prima geregeld door Zon geschikt. Binnen 1 dag lagen er 8 mooie glaspanelen op het dak. En dat binnen 2 weken tussen de offerte en plaatsing. Alle rommel die ze hadden gemaakt is door hun schoongemaakt. Niets anders dan lof voor ze. Laat de zon maar schijnen nu !!! Met vriendelijke groet Yvonne van Leusden
Zongeschikt kon binnen zes weken de panelen leveren en plaatsen, wat veel andere partijen niet lukt(e). De panelen en bijbehorende installatie zijn keurig geplaatst en doen prima hun werk. Monteur dacht goed mee over wat de beste installatie ter plaatse zou zijn. De installatie uiteindelijk in twee dagen gerealiseerd vanwege een ontbrekend onderdeel, maar uiteindelijk toch goed opgelost vanuit het bedrijf.
Bij het opmaken van de offerte zijn wij uitvoerig geinformeerd. Ons is uitvoerig uitgelegd hoe het systeem eruit zou komen te zien voor wat betreft de panelen zelf, de omvormers en de aansluiting. De installateur/technicus was heel voorkomend en heeft ons goed de ins en outs van het systeem uitgelegd ook voor wat betreft vragen onzerzijds.
Niks aan te merken. Communicatie, plaatsing etc prima in orde.
Ik wilde zonnepanelen op wat minder gebruikelijke plaatsen zoals dakkapel en op garage met plat dak. De schouw wees uit dat dit mogelijk was. De montageploeg bestond uit twee medewerkers die de klus uitstekend geklaard hebben. Door het weer was monteren op het platte dak niet goed af te werken (daarvoor moet het droog zijn), daarom moesten ze terugkomen om het af te maken. Ook moest een defecte optimizer vervangen worden. Dat is allemaal snel en goed geregeld. Ook de contacten met het bedrijf waren goed en hun reacties snel. Samengevat: een aanrader.
Supersnelle levering en installatie van de zonnepanelen . op 5-05-2023 is er iemand langsgekomen en gelijk een offerte uitgebracht. Deze gelijk geaccordeerd en 23-05-2023 zijn de panelen geïnstalleerd. Na installatie duurt het wel 3 dagen eerdat je een app hebt waar je de opbrengst en werking kunt zien. Er bleek een paneel niet te werken , online was dit niet op te lossen . De eerst gemaakte afspraak kwam er niemand, twee dagen later is dit opgelost.
Helaas bij de installatie van mijn zonnepanelen een vervelende ervaring mee gemaakt maar na een goed gesprek en daarbij gemaakte afspraken met de hoofdcoordinator ben ik nu wel tevreden. De kwestie is gelukkig goed afgehandeld!
ZonGeschikt heeft zeer snel 32 kwalitatief hoogstaande zonnepanelen met omvormers geleverd en op een esthetisch mooie wijze op het dak gelegd. Ik ben hier zeer tevreden over.
Anderhalve week na de schouw kon al worden gestart met het plaatsen van de 44 panelen. Tijdens de schouw werd namelijk de offerte gemaakt en besproken en kon er dus snel doorgepakt worden. De panelen werden in twee lange dagen geplaatst op ons hoge dak van bijna 9 meter. Het software probleem dat zich openbaarde na de complete installatie, werd deskundig en vlot verholpen ter plekke op de zaterdag na de installatie. Het was een forse klus dat door een prettig en deskundig team werd uitgevoerd.
Bij vele bedrijven staat er een wachttijd van 2 maanden of langer. Dat werd mij ook meegedeeld door de verkoper, echter tot mijn grote verbazing werd ik na 2 weken gebeld om een afspraak te maken om de zonnepanelen te plaatsen, klasse. Ik ben goed en netjes geholpen door de techneuten, die ook behulpzaam waren. Bij eventuele knelpunten is gebleken dat zongeschikt meedenkt en alles er aan doet om samen tot een oplossing te komen (maatwerk). Dit heb ik gewaardeerd. Ik heb goede kwalitatief zonnepanelen gekocht bij zongeschikt en dit is ook bevestigd door de techneuten. Bij eventuele problemen aan de zonnepanelen hoef ik maar te bellen en er zal dan kosteloos ernaar gekeken worden. Al met al een goed deal gemaakt.
De mannen waren wat later gearriveerd dan de tijdsindicatie die Zongeschikt eerder had gegeven. Dit bleek echter achteraf geen probleem. Ze zijn snel, netjes en efficiënt te werk gegaan. Vriendelijk en meedenkend ook; zo is bijvoorbeeld de draad naar de receiver/kast dusdanig geplaatst, dat het ook mooi weggewerkt was. Zongeschikt had de kortste wachttijd voor de installatie en er heeft ook iemand de tijd genomen om de schouwing live te laten plaatsvinden en onze vragen te beantwoorden.
In Januari 2023 zijn bij ons zonnepanelen geplaatst! Na een lange zoektocht naar een goed en eerlijk bedrijf, kwam ik via de goede referenties terecht bij Zongeschikt . We hebben hier een schouw aangevraagd en dat werd tot onze verbazing al in twee dagen uitgevoerd. Hier kregen wij veel informatie wat de mogelijkheden waren en er werden ook direct een aantal offertes gemaakt zodat je weet waar je aan toe bent. Deze manier van werken sprak ons wel aan en hebben een keus gemaakt. Na de schouw hebben wij de offerte goedgekeurd en binnen drie maanden werden de zonnepanelen al geplaatst. De installatie is door monteurs van Zongeschikt keurig uitgevoerd en wijn zijn heel blij met onze panelen. Ik raad dit bedrijf zeker aan.
Joshua en team startten omstreeks 08.30 uur aan de plaatsing en hebben doorgewerkt tot 22.00 uur in de avond om alle panelen in 1 dag te kunnen plaatsen. Momenteel vondt nog wat nazorg plaats omdat 1 paneel niet niet zichtbaar is in de app. Dit werd door Zongeschikt proactief gemeld. Naar verwachting wordt dit snel opgelost. Prima geregeld en daarom een uitstekend review. Ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen.
Wij hadden na met een aantal bedrijven contact gehad te hebben, onze keuze op Zongeschikt gemaakt. Bij het schouwen van onze woning en opstellen van offerte zijn wij door Zongeschikt goed geinformeerd wat er mogelijk was. Afspraak tussen 4 tot 8 weken na opdracht aanleg van de panelen. 4 weken na opdracht lagen de panelen op ons dak. Ook toen wij een foutje bij de aanleg, is dit snel en correct opgelost. Monteurs waren netjes, vriendelijk en hebben de werkplek schoon op geleverd. Ook is mij opgevallen dat de werkbus er netjes en ordelijk er uit zag. Wij zijn heel tevreden en raden dan ook Zongeschikt aan als u zonnepanelen wil aanschaffen Fam Valkenburg
prima ervaring , duidelijke offerte ,snelle installatie prijs wat hoger dan de anderen maar het meer dan waard en fijne monteurs met kennis van zaken , ook met de uitleg, aanmelding en verdere begeleiding
Proffesionele voorlichting en uitvoering. Snelle reactie op vragen. Zeer klantvriendelijk
In de grote wirwar van aanbieders van zonnepanelen was de komst van Nick van Zongeschikt een verademing. Hij informeerde me helder, nam goeie foto's van mijn dak, en maakte ter plekke een volkomen heldere offerte met alle berekeningen erbij. En dat de panelen vervolgens BINNEN 3 WEKEN geplaatst werden is fantastisch. De monteurs waren vaklui, ze hebben zorgvuldig, schoon en mooi werk geleverd.
Tijdens de montage bleek e.e.a. toch anders te moeten dan van te voren bedacht. Het oplossend vermogen, de directe hulp die de monteurs kregen van collega's om tot een goede oplossing te komen was top. De panelen leveren een mooie opbrengst die ik zelf fraai kan monitoren. Ik ben heel blij met het eindresultaat!