Laminaatvloer professioneel gelegd
Vanaf de eerste afspraak voor het uitzoeken van onze nieuwe spullen tot en met het afwerken is prima verlopen. Wij zijn geholpen door vakbekwame mensen.
ik zal jullie zeker aanbevelen ,aan vrienden .
Bij het kiezen van raambekleding goed advies gehad. Ze denken mee. Helaas was er iets misgegaan met de uitvoering van 1 raambekleding aankoop, wat uiteindelijk goed is opgelost. Deze fout was overigens niet de schuld van Van Hooijdonk.
Fijne winkel en deskundig personeel
Raambekleding voor diverse ramen en schuifdeur hor uitgezocht en besteld. Mooi assortiment, veel keus. Personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam. Er wordt tijd voor je uitgetrokken en meegedacht. Heel prettig. Het monteren verliep voorspoedig. Goed contact per e-mail en telefoon. Goede service, prettige winkel.
Prettig contact, goede opvolging en perfecte service en nazorg!
Altijd goed geholpen en goed geadviseerd. Nu uitstekende service verleend. Echte een aanrader.
Uitermate tevreden!
Vriendelijk zowel in de winkel als degene die het werk heeft uitgevoerd. Alles zorgvuldig en tijd voor genomen. Trap heel netjes bekleed met tapijt, rolluik heel netjes bevestigd en afgewerkt.
Netjes gedaan en fijne mensen. Ook op korte termijn en mooi materiaal.
Goed advies Goede communicatie Goede dienstverlening De leverancier had een fout gemaakt. Colors@Home Van Hooijdonk kon hier niets aan doen, maar ze hebben ons een goed alternatief gegeven.
Problemen die later optreden worden direct en vakkundig opgelost. Ook in de winkel heeft men tijd voor je en krijg je een goed werkend advies
Heel goede ervaring. Zijn heel tevreden
Goed geholpen in de winkel. Tevreden over de behanger, en het resultaat.
goed contact laminaat netjes gelegd
Mijn ervaringen zijn erg goed met deze zaak.
de monteur dacht goed mee bij het plaatsen van de rolgordijnen!
Alles goed, klein foutje maar is goed opgelost
Service is geweldig
Goed bereikbaar en uitstekend geholpen.
Helaas moesten wij lang wachten op 2 strips om de raambekleding opnieuw te bevestigen.
Goede service. Helaas was een groot deel van de lamellen beschadigd bij levering en hiervoor zijn door Luxaflex nieuwe geleverd. Duurde dus wel wat langer voor alles in orde was maar dat lag aan Luxaflex.
Goede aftersales
Hele goede service, netjes geïnstalleerd en ziet er prachtig uit!
Kroevenlaan 82
4707 BM Roosendaal