Bedankt voor uw beoordeling en review. Dat u goed en snel geholpen bent is voor ons erg fijn om te zien, daar doen we het voor! Graag staan wij de volgende keer weer voor u klaar en wensen u veel rijplezier toe. Met vriendelijke groet, Broekhuis Peugeot Raalte
Bedankt voor uw mooie 5 sterren beoordeling. Dit waarderen wij enorm. Met vriendelijke groet, Broekhuis Peugeot Raalte
Beste Joke, Hartelijk dank voor uw bezoek en het delen van uw positieve ervaring. Wat fijn dat u het gehele verkoopproces zo goed bent geholpen. Veilige kilometers en veel rijplezier gewenst. Met vriendelijke groet, Broekhuis Peugeot Raalte
Bedankt voor uw review! We zijn blij om te zien dat u duidelijk, vriendelijke en vlot geholpen bent bij de aankoop van uw nieuwe Peugeot 3008. Wij wensen u veel rijplezier en veilige kilometers toe! Met vriendelijke groet, Broekhuis Peugeot Raalte
Bedankt Mariëlle, voor deze mooie beoordeling. We zijn blij om u al jaren als klant te hebben bij ons in Raalte. Op naar de volgende jaren waarin wij u graag blijven voorzien van onze service. Met vriendelijke groet, Broekhuis Peugeot Raalte
Bedankt Judith, voor uw bezoek en het delen van uw positieve ervaring! We zijn erg blij om te zien dat u onze service als fantastisch heeft ervaren. Graag staan wij de volgende keer graag weer voor u klaar, tot dan! Met vriendelijke groet, Broekhuis Peugeot Raalte
Beste Esther, Bedankt voor het delen van uw positieve ervaring. Wat fijn dat u zo goed geholpen bent. De volgende keer staan we weer voor u klaar. Met vriendelijke groet, Broekhuis Peugeot Raalte
Beste John, Bedankt voor uw mooie beoordeling. Wij zijn blij te zien dat alles naar tevredenheid is geregeld. Veel rijplezier en graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Broekhuis Peugeot Raalte
Beste Henk, Dank u wel voor het delen van uw positieve ervaring. Wat fijn dat u zo goed geholpen bent. De volgende keer staan we weer voor u klaar. Met vriendelijke groet, Broekhuis Peugeot Raalte
Wij bedanken jullie voor het achterlaten van deze mooie review! Jullie feedback is heel waardevol voor ons. Uiteraard staan wij niet alleen nu maar ook in de toekomst graag voor jullie klaar. Met vriendelijke groet, Broekhuis Raalte
Bedankt voor uw complimenteuze beoordeling, daar doen we het voor! We zijn blij om te zien dat u zo tevreden bent over onze service. Graag tot de volgende keer en veel rijplezier gewenst. Met vriendelijke groet, Broekhuis Peugeot Raalte
Bedankt dat je tijd hebt genomen om onze service te beoordelen. Wat fijn dat je zo goed geholpen bent. Graag tot de volgende keer. Groet, Broekhuis Peugeot Raalte
Bedankt Roeland, voor je mooie beoordeling. Daar doen we het voor. Graag tot de volgende keer. Groet, Broekhuis Peugeot Raalte
Beste Erik, Wat fijn om te lezen dat alles naar volle tevredenheid is verlopen! Daar doen we het voor. Veilige kilometers en veel rijplezier gewenst. Groet, Broekhuis Peugeot Raalte
Beste Lia, Dank je wel voor het delen van je positieve ervaring. Wat fijn dat je zo goed geholpen bent. De volgende keer staan we weer voor je klaar. Groet, Broekhuis Peugeot Raalte
Dank je wel voor het delen van je positieve ervaring. Dit waarderen wij enorm. Veilige kilometers en veel rijplezier gewenst. Groet, Broekhuis Peugeot Raalte
Bedankt voor het delen van je positieve ervaring. Wat fijn om te lezen dat alles naar tevredenheid is verlopen. De volgende keer staan we weer voor je klaar. Groet, Broekhuis Peugeot Raalte
Bedankt voor deze mooie review! Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over Peugeot en de service die wij van Broekhuis mogen aanbieden. Op naar nog veel jaren rijplezier en graag tot de volgende keer. Groet, Broekhuis Peugeot Raalte
Dank je wel voor het delen van je positieve ervaring. Wat fijn dat je zo goed geholpen bent. Gefeliciteerd met je aankoop en graag tot de volgende keer. Groet, Broekhuis Peugeot Raalte
Bedankt voor je complimenteuze beoordeling. Jouw feedback is heel waardevol voor ons. Graag tot de volgende keer! Groet, Broekhuis Peugeot Raalte
Beste Frits, Hartelijk dank voor je bezoek en het achterlaten van deze mooie beoordeling! Wat fijn dat je zo goed geholpen bent. De volgende keer staan we weer voor je klaar. Groet, Broekhuis Peugeot Raalte