Normaal goed maar onlangs met onderhoud niet geheel tevreden.
Onlangs mijn Citroën C3 Aircross een onderhoudsbeurt laten uitvoeren door Broekhuis, voormalig Auto Palace.
Eind van de dag de auto op willen halen maar de auto blijkt niet klaar te zijn door ziekte personeel. Kan gebeuren maar bel eerder op de dag hoe en wat en niet bij het ophalen. Ik laat de auto staan neem een leenfiets mee want er is geen leen auto meer. Jeetje wat een rot fiets, snel vervangen Broekhuis dit is niet te doen.
De volgende dag haal ik hem op en bekijk de nieuwe matten die vervangen zijn. Blijkt er geen C3 Aircross meer op te zijn maar reclame Broekhuis. Misschien zijn deze goedkoper maar toch Misschien eerst overleggen want nu betaal ik voor matten met reclame of naam erop.
Ik heb het zo maar gelaten want ik kreeg wel een kleinigheidje mee zoals autodrop en wat informatie. Verder goed afgehandeld en excuses voor het ongemak gekregen voor de 2 dagen.
Vanwege het mooie weer de auto niet veel gebruikt en met de fiets naar het werk geweest.
Vandaag de auto maar eens meegenomen , de voorruit is vies en ik doe de ruiten sproeiers aan. Blijkt deze totaal leeg te zijn, zeer vreemd na een onderhoudsbeurt, voertuig inspectie, airco service en een rekening van 700 euro.
Dus vanavond maar zelf meer dan 2 liter ruiten vloeistof erin gegooid en sproeien maar.
Ik ga er maar vanuit dat de rest wel uitgevoerd is. Normaal nooit klachten bij auto palace maar goed dit keer niet geheel tevreden. Laten we het er maar op houden dat het de omstandigheden waren.
Vraagje uit nieuwsgierigheid, waarom kan de navigatie niet het weggetje vinden langs de bussluis van de solingestraat straat naar de Somervaart in Deventer. Veel navigatie systemen kunnen dit wel en dit is geen nieuw weggetje, kent de nieuwe update van Citroën dit niet?