proces van afspraak tot ophalen kan beter
Of de beurt goed is uitgevoerd, kan ik niet beoordelen. Ik ben geen monteur. Waar ik wél wat over kan zeggen, is het hele proces van afspraak maken tot auto weer ophalen. En dat proces kan beter.
Het begon al met de online afspraak, waarin ik een budget beurt had aangevinkt. En had aangegeven dat ik graag vervangend vervoer wilde hebben. Maar ter plaatse wist men niets van vervangend vervoer en was tevens een andere beurt ingepland. Daarbij was een interieurfilter aangevinkt, ondanks dat ik de dag ervoor uitdrukkelijk per telefoon had aangegeven dat die net nieuw was en (dus) niet noodzakelijk.
Uiteindelijk regelde men wél een vervangende auto, maar daarvoor bleek ik te moeten betalen, hetgeen vroeger nooit het geval was. Dan maar met een fiets naar huis. 40 euro huur plus tank weer afvullen na gebruik voor amper 20 kilometer rijden, vond ik wel wat te gortig.
Halverwege de dag werd ik keurig gebeld met enkele aanbevelingen. Zo moest er ruitenwisservloeistof worden bijgevuld (huh? die had ik de avond ervóór net tot de rand gevuld) en zou de batterij van de afstandsbediening niet goed zijn (hoewel ik nog nooit een hapering had opgemerkt). Ook het interieurfilter werd weer genoemd en een piepende ruitenwisser, waar ik nooit iets aan had opgemerkt.
Na afhalen viel me wél op dat de auto rustiger en soepeler reed, dus dat is fijn.
Samengevat: beurt zal ongetwijfeld goed zijn uitgevoerd, maar het proces van afspraak inplannen kan veel beter.