Professioneel en vriendelijke bejegening

Mooi geholpen met ideeen tav isolatie en verwarming. Inclusief doorverwijzing. De meter voor opbrengst zonnepanelen werkt prima.

prima geregeld

ondanks wat leveringsproblemen toch snel geplaatst.

Puntueel

Hans reageert vlot op mail en komt met passende oplossingen. In mijn ogen een vakman en weet waar hij over praat. Prettig in de omgang en voor een volgend karwei weet ik hem weer te vinden

• Nazorg en Garantie

Echte vakexpert; adequaat, betrouwbaar en vriendelijk

Soms kom je een vakman tegen die je nooit meer wilt laten gaan. Nou dat was met Hans van PuurZon dus het geval. Hij heeft ontzettend geduldig en adequaat onze problemen (ja meerdere) opgelost. En daarbij altijd op tijd, vriendelijk en kundig. Hebben we dus nu een vraag rond elektra, Daan gaan we naar Puurzon !

Goed en deskundig

Snelle levering en deskundige uitleg , behulpzaam!!

Prettig contact, degelijk werk

• Nazorg en Garantie

Puurzon geeft deskundig advies en levert goed werk.

Hans Zantman van Puurzon heeft bij mij zonnepanelen geïnstalleerd. We hadden eerst een projectie gemaakt voor een standaard aantal zonnepanelen. Omdat ik later ook een warmtepomp of autolader er op wil kunnen aansluiten had ik gevraagd of er niet meer zonnepanelen op het dak konden. Na erven puzzelen en een paar aanpassingen konden er toch nog genoeg panelen op het dak komen. Daarnaast had hans ook gedacht om de goede omvormer te adviseren die het minste verlies geeft. De installatie was wel wat lastiger omdat het een oud dak is maar alles is naar tevredenheid opgelost en netjes schoon achter gelaten. Dus top service voor een goede prijs.

correcte afhandeling

Prima!

Goed contact vooraf, tijdens montage en achteraf. Redelijke prijs.

• Nazorg en Garantie

Betrouwbaar en weet waar hij het over heeft.

Duidelijke eerlijke uitleg van alles wat hij gaat doen en doet.

• Nazorg en Garantie

Goede snelle service op een open en eerlijke wijze.

Er is prima werk geleverd op een duurzame wijze door vriendelijke hard werkende mensen.

• Nazorg en Garantie

Eerlijke aanbieding en top installatie

Offerte was informatief duidelijk en concurrerend. Wellicht niet de goedkoopste maar wel de meest complete. Goede planning voor de levering en de uitvoering en voor het laatste een extra pluim. Montage is zeer netjes uitgevoerd en goed werkend opgeleverd. Wij zijn content met de samenwerking en zeker over de voorgespiegelde opbrengst want deze is zelfs hoger dan verwacht ondanks de mindere zomer van 2021.

• Nazorg en Garantie

Mijn 14 zonnepanelen werken nog uitstekend, Bedankt!!

Deskundig en ervaren.

Goede en deskundige voorlichting en en kundige installatie van het gehele zonnepanelen systeem.

Uitstekende service

Uitstekende service!! Klantvriendelijk en deskundig

• Nazorg en Garantie

Accuraat en deskundig in advies en uitvoering

Was erg benieuwd naar vernieuwing van onze 20 jaar oude zonnepanelen. In een duidelijk gesprek kwam naar voren dat het nu met de riante subsidie méér dan voordelig was ze te installeren. Er werd extra moeite genomen om de afmetingen van de vernieuwde serie te laten passen op de oude rails. In één dag zat alles erop en de verouderde panelen kregen zelfs nog een nieuwe bestemming door bemiddeling van de installateur.

De Stripe 2

9011 XM Jirnsum