Filters

10

Perfect

Duidelijke communicatie en goed contact. De zonnepanelen zijn op korte termijn geplaatst en ook ondersteuning bij terugvragen btw wordt vanuit onze kant gewaardeerd.

 • Aanbevelen? Ja
10

Ik kan iedereen Njord aanbevelen en doe dat in de praktijk ook.

Alle afspraken zijn nagekomen. Dienstverlening en nazorg waren prima. Aardige en deskundige medewerkers.

 • Aanbevelen? Ja
10

Goed en fijn bedrijf.

Fijne communicatie, soms duurt het wat langer op bericht terug maar iedereen heeft het druk deze tijd. Vakkundige uitleg en houden woord. Wel moeten er nog wat dingetjes ge fine-tuned worden voordat het 100% naar mijn zin is. Maar vertrouw er in dat dit goed komt.

 • Aanbevelen? Ja
8

gemaakte afspraken komen ze na

Vanaf het 1e informatie gesprek tot aan de plaatsing zijn wij door het bedrijf goed op de hoogte gehouden van de stand van zaken. De levering was snel en de plaatsing is goed gedaan. Ze hebben netjes gewerkt. Tussentijdse vragen werden dezelfde dag nog beantwoord.

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekende service tijdens iedere fase van aanvraag tot installatie..

Duidelijke offerte gehad, vragen daarover helder beantwoord. Wijzigingen in aanvraag goed doorgesproken. Vriendelijk personeel dat naar de elektriciteitskast kwam kijken en prettig personeel dat de panelen op het dak kwam leggen. Echt nergens over te klagen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Snelle service, goede kwaliteit en betrouwbaar

Helder en transparant bedrijf met snelle duidelijke offertes, levering, plaatsing en facturering. Goed process mbt btw teruggave en goede communicatie.

 • Aanbevelen? Ja
10

Netjes en goed geïnstalleerd

Goed contact over de offerte en schouwing. Installatie ploeg goed en netjes. Wat beter moet is de communicatie met de klant en eigen mensen. Ik heb twee mails open staan en dat zou sneller kunnen.

 • Aanbevelen? Ja
8

Prima ervaring.

Goede werkers en vriendelijk. Netjes gewerkt en netjes alles rommel meegenomen. Namen de tijd voor uitleg. Communicatie over de planning het kan wordt actiever.

 • Aanbevelen? Ja
9

Zeer positief, alle afspraken zijn op een klantvriendelijke manier nagekomen.

Zeer positief, alle afspraken zijn op een klantvriendelijke manier nagekomen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Dik tevreden!

Goeie communicatie, na opdracht snel uitgevoerd en vakkundige medewerkers.

 • Aanbevelen? Ja
10

Snelle service en prima geregeld

De zonnepanelen zijn netjes en vakkundig geplaatst. We hebben er veel plezier van!!

 • Aanbevelen? Ja
10

Goed

Ik ervaar de samenwerking met Njord Power als zeer goed. De medewerkers van Njord Power hebben een goed advies afgegeven maar stonden ook open voor eigen inbreng en wensen van de opdrachtgever. Daarom bedankt voor de samenwerking en ik overweeg om ook de warmtepomp door Njord Power te laten instaleren.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer tevreden

Goed overleg met Rob v.w.b. de keuze en van panelen, omvormers en de beste plaatsing. Ook de schouw vooraf om verrassingen op de dag van installatie te voorkomen vond ik zeer prettig. Je weet precies wat je krijgt. Het installatie team werkt snel en professioneel, en alles keurig volgens verwachting opgeleverd. Kortom zeer tevreden!

 • Aanbevelen? Ja
8

Prima

Prettige mensen, netjes gewerkt en in overleg met ons de beste optie voor de aanleg van de installatie gevonden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Fantastisch

Fijne en prettige uitleg door Rob. Zodat een leek op het gebied van zonnepanelen snapt wat hij/zij heeft aangeschaft. Neemt de tijd voor je en is goed bereikbaar... Op een zonnig jaar!

 • Aanbevelen? Ja
10

Alle afspraken nagekomen en goed geregeld.

Verkoopgesprek was eerlijk en oprecht. De datum van levering was volgens afspraak. Omvormer kon niet meteen via internet aangemeld worden, maar ook dit was binnen een paar dagen geregeld.

 • Aanbevelen? Ja
9

Goed en behulpzaam

Alles snel en naar tevredenheid geïnstalleerd. Kijken goed naar hoe de panelen het beste gelegd kunnen worden en kijken mee hoe de kabels mooi weggewerkt kunnen worden. Alles is na installatie netjes opgeruimd en een duidelijke uitleg gekregen over de werking van het systeem. Contact verloopt soepel en eventuele problemen worden direct opgepakt.

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekend

Contact is heel duidelijk en soepel verlopen. Vooraf zijn ze komen kijken en hebben we offerte ontvangen. Deze was ook duidelijk en compleet. In een dag is het geplaatst, app geinstalleerd en gingen we energie wekken. Top bedrijf en deskundig vakmensen. Ook ben ik goed achteraf geholpen met belasting teruggave.

 • Aanbevelen? Ja

Over Njord Power

Njord Power is een jong bedrijf dat biedt topkwaliteit panelen, omvormers, optimizers en installatie. Voor je dak en ook voor de toekomst. Met een zonnepaneel kun jij energie leveren. Deze energie ga je met een omvormer of optimizer omzetten naar elektriciteit en daarna kun jij altijd inzicht hebben in jouw energiekosten via de app.

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd