Niet vakkundig, rommelig, niet goed adviserend

De vraag was een hypotheek zonder bijproducten maar met behoud van het volldige hypotheekbedrag. Uiteindelijk komt hij met een product die aan de vraag voorbijgaat en waarbij ik (stom genoeg) getekend heb voor een offerte van � 1800,--. Een heel dure les. Bank blij, NBG blij. : Door advocaat een bemiddeling ingezet. Medewerking werd toegezegd maar in de praktijk liet NBG het snel afweten.

Prima voorlichting, niet TE commercieel

Adviseur begreep onze vraag en heeft daar naar gehandeld.

Goed advies, vriendelijk, terzake kundig

Geen verdere toelichting nodig; bovenstaande omschrijving dekt mijns inziens de lading.

Huiswerk niet goed gedaan

Aan einde hypotheekperiode (Postbank) wilde ik me ori�nteren op een mogelijke goedkopere hypotheek. ********* kwam met een aantal mogelijkheden en in de tussentijd had ik zelf de Postbank gebeld. Die deden mij een aanbod dat beter was dan het gunstigste aanbod van ********. Heb hem toen toch "mijn" aanbieding maar laten afhandelen. Achteraf spijt, want hij had mij ook geadviseerd mijn hypotheek te verhogen met �45.000 en dat geld door Insinger te laten beheren. Nu, 5 jaar later, is dat bedrag minder dan mijn oorspronkelijke inleg.

Goede adviseur die daadwerkelijk luistert

Na diverse andere adviseurs bleek deze adviseur de enige die �cht keuzemogelijkheden bood en die daadwerkelijk goed heeft geluisterd naar onze financieringswensen en ons gewenst risicoprofiel.

Goed en eerlijk advies

Het advies was duidelijk en we hebben gekregen wat we wilden.

Redelijk advies, wel mooi financieel overzicht

Zelf goed de kleine lettertjes lezen en weten wat je ongeveer wilt. Hypotheek overgesloten van postbank naar direktbank, zij doen alleen zaken met een tussenpersoon, vandaar. De NBG maakt wel een mooi totaalplaatje (in de vorm van een brochure) met medeneming van het pensioen etc. Voor het afsluiten van een ORV heb ik zelf independer geraadpleegd, het advies van NBG vond ik te duur (provisie?). Onze adviseur ging weg bij NBG en stelde zich misschien daarom wel heel coulant op. Zijn opvolgster kwam een een stuk minder sympathiek over en was slordig in de afronding van het geheel. Moesten veel bellen en pushen om alles voor elkaar te krijgen. Door lakse of slordige houding van haar kon de akte niet voor 31 december passeren en liet de aftrek van kosten dus een jaar op zich wachten.

Rustig en luisterend naar de vraag

1e gesprek, inventarisatie van de vraag, mogelijkheden besproken. Toelichting op resultaten helder.

Te weinig "to the point"

Informatie over NHG mogelijkheden niet volledig en niet vernoemd de kosten voor NHG aanvragen. Een deur schilderen voor � 50, zou een acceptabele verbetering zijn.

Helder, duidelijk in goede sfeer

Adviseur lijkt betrouwbaar. Heeft in het verleden zelf een vervelende financiele situatie meegemaakt, wat paste bij een eigen ervaring.

Goed advies gehad

Heb goed advies en duidelijk advies gehad naar mijn mening.

Het liefst snel, snel en dat moet je zo niet zien

Ik zou dit kantoor misschien aanbevelen mits men de tijd neemt voor eigen analyse of met een second opinion.

Netjes en niet opdringerig

Eerste indruk is positief, de heer ********* gaf aan toen ik zei dat er te veel informatie op me afkwam, dat hij alles op de mail zou zetten. Dezelfde dag had ik alle info binnen.

Goed en compleet advies

Bedrijf heeft een duidelijk en goed verhaal. Ook voor anderen aan te raden. Ben er tevreden over tot op heden.

Redelijk goed advies

Persoonlijk advies thuis werd door ons erg op prijs gesteld; bijkomend voordeel is dat tijd voor je genomen wordt. Uitleg etc. was duidelijk. Tijd voor vragen was ruimschoots aanwezig.

verrassend maatwerk

advies toegesneden op situatie van destijds, met oog voor toekomstige ontwikkelingen

correct, betrouwbaar en goed advies

Diverse afspraken s�vonds, correct en goed advies gekregen en goede afhandeling van zaken. Afspraken worden correct nagekomen. Hij werkt zoals het hoort en zoals je mag verachten.

echt grandioos advies

******** heeft echt zijn uiterste best gedaan en alles tot in de puntjes geregeld. Kan hem echt bij iedereen aanbevelen.

Eerlijke informatie.

Niet opdringerig, bekijkt de mogelijkheden en geeft advies rekening houdende met je wensen.

correcte adviseur; goed avies en afwikkeling

De adviseur was zeer correct, beleefd, en bleek bovendien tijdens het gesprek een op en top vakman.Hij kwam met een (verrassend) goed advies inzake een hypotheek. De afwikkeling daarna is voortreffelijk begeleid.

Ze kwamen met scherpste aanbod, tegen laagst mogelijke rente. Waren stuk beter dan Rabobsak , De Hypotheker en De Hypotheekwinkel.

duidelijk en neemt de tijd bij vragen

Het vertrouwen was aanwezig. Door achtergrond vrienden kon ik verder op de materie in, ook hierop kon hij goede antwoorden geven.

Veel moeite in advies gestoken, prettig gesprek

Dhr ******** heeft zich uitzonderlijk veel moeite gedaan om ons een voorlopige hypotheekofferte te regelen voor het geval de rente destijds zou stijgen. Het is prettig dat hij niet blijft "zeuren" en ook rustig afwacht tot de klant inititatief neemt.

Dwingend advies

Heb deze heer 2 maal op bezoek gehad eenmaal voor een orienterend gesprek en de 2e maal met adviezen. Voelde mij een beetje voor het blok gezet, hij had een hypotheekadvies met een toen redelijke rente, maar moest wel zeer snel beslissen binnen een dag.

De Pinckart 54

5674 CC Nuenen

Over NBG Hypotheken

De beste hypotheek voor iedereen. Ook als je situatie net even anders is. Dat is wat ons drijft. Dat doen we vanuit een no-nonsense aanpak, met korte lijnen, persoonlijk, betrokken, transparant, doortastend en met passie voor ons vak. Onze adviseurs spelen doorlopend in op de woonwensen en vragen van onze klanten. We zijn altijd bereikbaar en altijd in de buurt. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Ontdek meer over NBG en wat we voor jou kunnen betekenen.