Duidelijk en betrouwbaar advies

Alles wordt duidelijk voorgerekend en je weet waar je aan toe bent.

Zeer deskundig advies, uitstekende vakkennis

Inmiddels heb ik het kantoor en de adviseur aan meerdere mensen aanbevolen. De adviseur geeft het gevoel mee te denken en het beste voor de klant naar voren te halen.

Goed advies op maat

Er wordt goed geluisterd naar de klant om vervolgens tot een goed advies te komen. Dhr. ******* heeft ons een erg scherpe offerte op maat aangeboden.Er werd altijd snel gereageert op telefoontjes en mailtjes.

persoonlijk advies.

Adviseur nam de tijd en zette geen druk of een verkooppraatje.Eerlijk advies en meedenkend.Correct in afhandelinge en kwam afspraken na.

Flexibel en meedenkend.

Erg tevreden over de service! Ook nadat de hypotheek rond was werden we nog geholpen met eventuele vragen.

Duidelijk advies dat aansluit bij de wensen.

Het advies is persoonlijk en er wordt tijd voor je genomen.De afhandeling is duidelijk en waar nodig krijg je goede uitleg.

Goed advies gekregen van dhr. **********.

Hebben ons eerste huis gekocht, de heer ******* was onze financieel adviseur. Correcte uitleg gehad, netjes behandeld en altijd bereikbaar. Afgelopen maandag is onze Akte gepasseerd bij de notaris.

Snel, correct en duidelijk.

Zeer goede reactie vanuit NBG na overlijden partner. Snel en duidelijk goed advies gehad en goede hulp bij papierwerk wat hierbij komt kijken.goede, correcte en snelle behandeling. Dat was voor mij een hele zorg minder.

Inhoudelijk goed, honorarium niet duidelijk.

Website vermeld gratis en vrijblijvend hypotheek advies, adviseur verzocht mij toch om een opdrachtbevestiging te tekenen waarin 950 euro verschuldigd was als ik voor een andere hypotheekofferte dan via NBG Finance zou kiezen.

Gevoel van vertrouwen.

Wij hebben tijdens de advisering het gevoel gekregen dat er naar de beste condities werd gekeken.

Woonlastenverzekering aangeraden, was overbodig.

adv. kwam niet overtuigend over; adv. is inmiddels weg:ook een gesprek met zijn opvolger gehad; naam is mij ontschoten; inmiddels ook al weer vertrokken; NBG. heeft na 2x mail, klant hiervan niet op de hoogte gesteld; moet nu zelf maar contact met NBG opnemen; verdient geen schoonheidsprijs!

Slecht advies, onduidelijkheid.

Er heerste behoorlijke onduidelijkheid, met name m.b.t. de daarnaast afgesloten verzekering. ********* bleek niet de goedkoopste optie. Intussen een keer de vraag gesteld of wij tussentijds geld konden storten in de verzekering. Hebben een antwoord via een brief ontvangen waar wij niets mee konden. Hr. ******* was inmiddels al weg.

Prima advies, proactief gehandeld.

Ik kan deze adviseur aanraden, daar hij een eerlijk advies gegeven heeft die past bij onze situatie. Bij de problemen is er proactief gehandeld met goed gevolg en een goede afloop.

Heel laks.

Ik kan dit kantoor niet aanbevelen, omdat na aanvragen van offerte deze 3 weken in la is blijven liggen wegens vakantie medewerkster. Dit had voor ons negatieve gevolgen voor de hoogte van de rente. Vorige week kregen we na een half jaar een rekening krijg van 400 euro die niet op de offerte staat. Als de kosten hoger waren zouden wij van de verhoging van de hypotheek afzien. Het ging hier om een bedrag van 20.000 euro waarvoor wij 600 euro provisiekosten moesten betalen. Terwijl op de offerte 1% provisiekosten staat. Dus 200 euro en die hebben we ook betaald.

Kundig, degelijk

Het financiele plan is compleet en voorziet in veel scenario's. Wel ben ik van mening dat meer is aangeboden dan noodzakelijk.

Erg vakkundig

Onder de indruk van de parate kennis en oplossingsgerichte werkwijze.

Duidelijk

Maken een compleet verslag, zodat je altijd goed terug kunt kijken hoe of wat. Maar ook het advies wat men geeft is goed bestudeerd. Houden goed rekenig met alles wat er loopt, bijvoorbeeld nog een spaarloonregeling, een beleggingsmix, arbeidsongeschiktheid, etc. Nemen zeker de tijd voor je, voor een goede uitleg.

Ge�nteresseerd, neemt de tijd en adviseerd

Deze meneer neemt de tijd. Adviseerd op een juiste en geduldige wijze.

Gewoon heel goed

Wij kunnen het aanbevelen, omdat ze altijd contact blijven houden en je met al je vragen terecht kan. Niks is te veel voor NBG.

Zeer heldere, duidelijke adviesgeving.

Zeer helder, duidelijke adviesgeving, luisterde duidelijk naar onze wensen en gaf een uitgebreide terugkoppeling met gevraagde berekeningen. Adviseur gaf daadwerkelijk advies, motiveerde waarom bepaalde zaken wel verstandig zijn en welke niet, stak met kop en schouders boven andere adviseurs uit die we van andere kantoren hadden laten komen.

Zeer slechte Communicatie

Geprobeerd een hypotheek over te nemen op eigen naam, wordt totaal niet meegedacht!!

Deskundig, daadkracht en betrouwbaarheid

Een goed onderbouwd financieel hypotheekadvies wordt afgegeven, wat is afgestemd op de persoonlijke situatie en behoeftes. De klantvriendelijke- en zorgvuldige benadering geven je het volste vertrouwen om samen tot 'n goed eindprodukt te kunnen komen.

Twijfelgeval

****** kon het produkt goed uitleggen en verkopen maar toen wij enkele maanden later contact probeerden te leggen met hem was hij slecht bereikbaar. Uiteindelijk is hij toch nog een keer langsgekomen. Weer maanden later reageerde hij geeneens op emailtjes van onze kant, we hebben toen maar via de adviseur van mijn man zijn werk hulp gevraagd. Op kantoor van NBG werd elke keer gezegd dat dhr wel aan het werk was en ook zeker zijn mail zou lezen.

Fout advies

Wij wilden van onze beleggingshypotheek af. Maar toen we het plan van aanpak kregen te zien, had die mijnheer toch weer een aanvraag gedaan om het geld dat we hadden uit onze oude hypotheek omdat weer te beleggen. Terwijl we er dus vanaf wilde.Toen we hem ermee confronteerde was zijn antwoord dat we de verkeerde formulieren hadden gekregen. De juiste formulieren om het geldbedrag gewoon te sparen moeten we nog krijgen. Dus mijn conclusie is dat al wat die mijnheer zegt hij niet nakomt. Dus voor ons geen N.B.G.Finance meer in de toekomst. Althans wij hadden denk ik de verkeerde adviseur.

Netjes, niet altijd met alles op de hoogte

Met argwaan binnengehaald en in eerste instantie niet helemaal op de hoogte van hoe over te sluiten. Gaandeweg (na hulp van kantoor neem ik aan) goede dienstverlening.

De Pinckart 54

5674 CC Nuenen

Over NBG Hypotheken

De beste hypotheek voor iedereen. Ook als je situatie net even anders is. Dat is wat ons drijft. Dat doen we vanuit een no-nonsense aanpak, met korte lijnen, persoonlijk, betrokken, transparant, doortastend en met passie voor ons vak. Onze adviseurs spelen doorlopend in op de woonwensen en vragen van onze klanten. We zijn altijd bereikbaar en altijd in de buurt. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Ontdek meer over NBG en wat we voor jou kunnen betekenen.