Gedegen en op maat

De adviseur luisterde en stemde het advies af op onze vraag.

Kundig en goed advies. Er wordt echt meegedacht.

Ik heb nu al drie keer een goed product afgenomen en ook een paar mensen doorverwezen.

Erg goede en klantgerichte benadering

De adviseur was zeer professioneel, altijd bereikbaar voor vragen en gaf goede adviezen en lichtte alle onderdelen van de offerte goed en duidelijk toe. Zeer prettig contact en zeer integer in zijn handelen.

Objectief - to the point - geen "verkoper"

V��r bezoek van ***** hadden we het idee "men zal ons iets willen aansmeren". Echter de informatie, voorstellen en het luisteren naar wat wij wilden, nam die angst weg en gaf ons vertrouwen. Ook de vele moeite die hij moest doen om een juiste inkomensverklaring uit Belgie te verkrijgen liet zijn inzet zien.

Goed,Duidelijk, toekomst gericht, naar wens

Goede uitleg en advies naar wens. Daarbij de voor en nadelen van verschillende banken doorgenomen.

Heel goed helder advies op de ouderwetse manier

Geen snelle jongen met een computer maar ouderwets met pen en papier. Stef is iemand die plezier heeft in wat hij doet en dat ook uitdraagt. We konden hem ten alle tijden bellen met vragen en het kwam nooit ongelegen. Snel en efficient advies op maat hebben wij ontvangen. Wij zijn hem erg dankbaar. Een echte aanrader, iemand die er altijd voor de klant is.

goed advies gehad van de adviseur

De adviseur heeft een goede introductie gemaakt over de producten van zijn bedrijf. Daarna heeft hij ons goed uitgelegd wat is een hypotheek. hij heeft ons goed advies gegeven op basis van ons situatie. Hij heeft ons via het systeem laten zien hoe ons toekomstige hypotheek zal deruit zien. Hij kwam meestal op terug op vragen waarvan hij geen antwoorden op dat moment had. Contact liep goed via de mail en telefoon. Wij hebben een vergelijking gemaakt met een aantal offertes. Wij kwamen goedkopper uit bij dit bedrijf.

Goed rapport

Mooi rapport met gedegen situatueschets. Alleen is het een beetje jammer dat de adviezen niet ook zo worden uitgevoerd door het "hoofdkantoor".Heel eenvoudig aan te passen met diverse wensen.

Zeer goed advies, goed inlevingsvermogen

***** is zeer betrokken bij zijn klanten en beschikt over een zeer goed inlevingsvermogen. Hij luistert goed en vraagt door. Hierdoor raakt hij de kern van de zaak en adviseert vervolgens op maat. Wij zijn zeer ingenomen met ***** als adviseur en als mens.

Kan niet beter

Ik kan het aanbevelen omdat ze voor ons zo ver we weten goud eerlijk zijn niet van je moet die nemen maar de negatieve en positieve eerst op een rijtje zetten en dan kan je nog zelf kiezen wat je wil werelds ga zo door.

Heel goed advies

Wij werden heel goed geadviseerd, en een duidelijk advies gekregen.

zie hieronder.

De lijnen tussen het kantoor en mij zijn kort, krachtig en duidelijk, de (gevraagde) gegevens eveneens.

Van A tot Z alles geregeld

Ik beveel dit kantoor aan omdat ze alle zorg uit handen nemen. Alles wordt van A tot Z voor je uitgezocht en geregeld.

Heldere en sympatieke aanpak

NBG finance m.n. ***** hebben ons op een plezierige en heldere manier geholpen met de oversluitingvan onze hypotheek omdat de rentevaste periode bijna was verlopen.

Wel goed, maar duur

2400 euro vind ik in verhouding een flink bedrag voor datgene wat er voor gedaan moet worden.

Met adviseur direct een goeie klik

..................................................................................................................................................................................................................................................................

Prima advies, actief meegedacht, helder uitgelegd

***** heeft doorgevraagd tot hij wist wat ik wilde en toen een aantal slimme oplossingen bedacht.

Deskundig en duidelijk

Overzichtelijk en helder gedocumenteerd. De adviseur nam de tijd en gaat voor het belang van de klant. Kon met alle vragen bij hem terecht, kon hij niet direct antwoorden dan kwam hij daar later op terug. Vriendelijk

Goed advies

Advisering m.b.t. mogelijkheden was goed. Adviseur reageerde wat traag op mijn telefoontjes om voortgang te checken. B.v. dag voor aflopen van ontbindende voorwaarden (er was nog geen groen licht van bank) reageerde hij. Uiteindelijk advies gevraagd bij kantoor van NBG.

Helder, zakelijk

In een prettig gesprek is er doelgericht en efficient gekeken naar de mogelijkheden.De voortgang is prettig en snel.

Prima voorlichting.

De mogelijkheid om goedkoper over te sluiten d.m.v. tussentijds op variabel over te gaan.

Goede en duidelijke service. Goed bereikbaar.

Goede bereikbaarheid wat voor ons erg belangrijk was aangezien wij in Zeeland wonen en de adviseur in Genemuiden.

Advies te traag; daarom geen nieuwe hypotheek

Doordat het advies te traag kwam, was het oversluiten van onze hypotheek niet meer mogelijk.Terwijl advies gratis behoort te zijn, werd er t�ch een rekening van ruim 500 Euro overlegd (zonder het gewenste resultaat te leveren).

Persoonlijk, zeer behulpvaardig

Komt afspraken goed na, vriendelijk aan de telefoon.

Betrouwbaar

Adviseur komt betrouwbaar over...................!

De Pinckart 54

5674 CC Nuenen

Over NBG Hypotheken

De beste hypotheek voor iedereen. Ook als je situatie net even anders is. Dat is wat ons drijft. Dat doen we vanuit een no-nonsense aanpak, met korte lijnen, persoonlijk, betrokken, transparant, doortastend en met passie voor ons vak. Onze adviseurs spelen doorlopend in op de woonwensen en vragen van onze klanten. We zijn altijd bereikbaar en altijd in de buurt. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Ontdek meer over NBG en wat we voor jou kunnen betekenen.