Een hele goed ervaring bij het ophogen van de hypotheek na scheiding. Het proces heeft lang geduurd wegens fouten van mijn vorige adviseur en het trage contact met de bank. Mijn adviseur Ingmar was altijd bereikbaar en heeft kennis van zaken. Alles werd snel opgepakt om het proces zo goed mogelijk te laten verlopen. Bedankt!

Ik ben er helemaal tevreden mee.

Het was een leuke samenwerking.

Gegevens aanleveren

Ervaring soms moeilijk om alle gegevens digitaal aan te leveren, wij zijn meer van alles op papierben een handtekening eronder, maar Marco heeft ons hier ontzettend goed in ondersteund.

Correct, vertrouwd, en snel antwoord en geregeld

Alhoewel ik niet woonachtig ben in Emmen, Wist ik, hier moet ik zijn voor mijn hypotheek. En wat ben ik goed, snel en correct geholpen. Ook met de dingen die voor mij zelf even lastig waren om op te lossen, kreeg ik altijd een vertrouwd en snel antwoord. En met de geruststelling, Astrid het komt goed. Als je alleen een woning gaat kopen dan is deze hulp zo ontzettend fijn. Ik ben jullie heel erg dankbaar

goed advies en prima begeleiding

bij deze willen wij kenbaar maken dat wij een erg goed hypotheekadvies van jullie hebben gekregen, ook het doorspelen van de gegevens aan de hypotheek verstrekker waren helder en voorspoedig. voor ons een reden om tzt eventueel weer met jullie in zee te gaan. nogmaals onze dank

Alleen goede ervaring.

Ik werd geholpen met al mijn problemen.

Wij zijn erg tevreden over advies,betrokkenheid, persoonlijk contact en hulp bij online invullen documenten. Vooral contact met Jan Willem en Joris was heel prettig

Goed en prettig en persoonlijk contact

Klantgericht met de klant meedenken. Duidelijke uitleg als ik het even niet begrijp Fijne samenwerking

Geweldig geholpen door Kim

Super geholpen door Kim, bij vragen telefonisch en via whatsapp goed bereikbaar. Vragen en of opmerkingen werden direct opgepakt en besproken.

Goede hypotheekadviseurs

Heel veel deskundige adviseurs. Wij hadden het gesprek met Peter, daarna samen met Thijs alle documenten bij elkaar gezocht waardoor de hypotheek erg snel rond was.

Van begin proces van aanvraag tot heden alles perfect gelopen. Geen seconde spijt van dat we NBG ingeschakeld hebben. Jeroen en Karin hebben ons uitstekend geholpen. In goed Brabants: chapeau.

Antwoorden op vele vragen kwamen snel!

Angie Ebrahim heeft vliegensvlug en uitgebreid bijgestaan! Top!

Goed en duidelijk

prima geadviseerd

de adviseur Arjen Sietsma heeft ons prima geadviseerd en geholpen met de de verhoging van de hypotheek

Snel, netjes en goed geholpen.

Medewerker had ons inziens veel ervaring en gaf ons goed advies. Daarnaast beantwoorde hij snel onze vragen.

Sibren geeft het gevoel dat onze aanvraag niet een uit duizend is maar een persoonlijk advies.

We hebben met Sibren twee thuis gesprekken gevoerd. Een oriënterend gesprek waarin al vele mogelijkheden naar voren kwamen. Voor ons aanleiding om na de definitieve keuze voor ons nieuwe pand weer terug te gaan naar Sibren. Het uiteindelijke resultaat is naar onze wens en we zullen de komende jaren met een aangename lastenverhouding in ons pand wonen. Ondanks de vertraging die is opgelopen na de verkoop van ons eigen pand ( tweede hypotheek op twee panden) heeft Sibren dit razendsnel met alle betrokken partijen opgelost. Chapeau voor deze man.

voor onze niet makkelijke casus ongeschikt

Uiteindelijk wel het doel bereikt met eerst heel veel hoop op een makkelijke uitkomst, wat achteraf toch niet kon. De adviseur wel zijn best gedaan om tot een doel te komen, maar uiteindelijk hebben we echt heel veel zelf moeten doen en uitzoeken en gelukkig waren we zelf goed administratief onderlegd om ook richting belastingdienst zelf actie te ondernemen. Ook richting notaris alles zelf moeten doen 0 input vanuit NBG behalve hun eigen afrekening en daar betaal je dan toch veel te veel bemiddelingskosten voor. Jammer en ook nog onnodige kosten gemaakt aangezien het vanuit de notaris waarschijnlijk met een gesloten beurs had gekund en we het dan op een andere manier hadden kunnen oplossen.

Zeer goede behandeling en zeer duidelijk

Ik had al ervaring met nbg maar nu ook weer zeer tevreden.

Recommend

Very reliable company! Thank you Mrs. Beata for your help, without her help we would not have been able to buy our dream house. We recommend!!!

Evenals de vorige keer weer perfect geholpen door mijn adviseur, mevrouw Azatjan.

Mevrouw Azatjan is deskundig, service gericht en zeer behulpzaam. Ik kan te allen tijde bij haar terecht voor vragen. Ze denkt mee met de klant en komt altijd met een goede oplossing. Wat ze belooft, komt ze ook na! Voortreffelijke adviseur!

Bijzonder fijne adviseur is Marnix Barelds en ook Mirthe communiceert prettig. Enige aandachtspunt, toen ik de definitieve offerte heb getekend kon ik die plaatsen in mijndossier. Toen heb ik deze gestuurd naar Marnix enMirthe. Vandaag kreeg ik al bericht vd notaris. Fijn dat alles zo snel geregeld is: chapeau!

Perfect!

Hier werken mensen die er alles aan doen om de volgende stap te kunnen zetten in wat de wensen zijn. Ons contactpersoon Leonie Arnold is echt aan te raden met het team die erachter staat. Dank je wel Leonie en team voor alle goede zorgen!

Ondeskundige deskundige

Back office is redelijk al kan de communicatie beter. Deskundige heeft totaal geen toegevoegde waarde kunnen leveren. Na tekenen heeft hij zijn provisie ontvangen en is zijn doel bereikt. Zeker niet deskundig.

Adviseer geeft niet op en blijft meedenken om een oplossing te vinden

Positief, professioneel

Professioneel en snel. Betrokken medewerkers.

Duidelijke uitleg over het proces en fijn dat alles digitaal kan. Maar toch met ondersteuning van echte personen op de achtergrond. Prima combinatie.

De Pinckart 54

5674 CC Nuenen

Over NBG Hypotheken

De beste hypotheek voor iedereen. Ook als je situatie net even anders is. Dat is wat ons drijft. Dat doen we vanuit een no-nonsense aanpak, met korte lijnen, persoonlijk, betrokken, transparant, doortastend en met passie voor ons vak. Onze adviseurs spelen doorlopend in op de woonwensen en vragen van onze klanten. We zijn altijd bereikbaar en altijd in de buurt. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Ontdek meer over NBG en wat we voor jou kunnen betekenen.