Heeft kennis van zaken en is heel betrokken

***** van NBG heeft zich heel behulpzaam betoond in het opstellen van aanvragen, het invullen van formulieren en checken en het geven veranderingsvoorstellen. Hij was flexibel en geduldig en wist waarover hij adviseerde. Hij is een heel goede duidelijke en integere adviseur.

Goede voorlichting

Wij zijn heel goed voorgelicht en de advieseur hielp ook mee met bedenken van een aantal oplossingen.

Goed gesprek, prima advies gekregen

Eerste contact verrassend, maar goed. Contact met adviseur prima en wij hebben een uitstekend advies gekregen passend bij onze situatie. Adviseur heeft deze goed ingeschat. Verdere afwikkeling is naar volle tevredenheid gedaan. Het is zeer waarschijnlijk dat wij een volgende keer weer contact zullen opnemen met deze adviseur.

betrouwbaar

komen afspraken na en respecteren wensen client, niet opdringerig

Goed advies, let op de kosten

Wel goed advies gekregen maar let ook zelf op het is je eigen geld in zowel het product als in de advieskosten. We hebben de adviseur al aan kennissen aangeraden.

Zeer tevreden over het advies

***** is een zeer competent persoon die goed luisterd en ons het juiste advies heeft gegeven

Gedegen, grondig advies op maat.

Vanaf de zomer tot en met december 2011 hebben wij intensief contact gehad met onze adviseur. Hij was zelfs in het weekend of in de avonduren bereikbaar, wat de bereikbaarheid ten goede kwam. De adviezen werden steeds goed toegelicht en ondanks mijn beroep als ZZP-er, heeft onze adviseur voor ons een financiering rond gekregen.

Duidelijk en eerlijk advies

Wij zijn goed geholpen door *****. Er werd goed meegedacht over verschillende mogelijkheden, waarbij onze wensen altijd werden gerespecteerd.

helder

zeer vakkundige kennis en grote ervaring, zeer behulpzaam, ook na het afsluiten is er veel feedback. ***** is wat ons betreft zeer betrouwbaar en dat geeft rust, hij mag onze verzekeringen ook overnemen.

goed advies

zorgvuldige afweging van verschillende alternatieven

Op-maat-advies

Aan ****** kun je merken dat hij veel ervaring heeft. Er is goed naar onze wensen geluisterd. Door naar onze situatie te kijken en in acht te nemen waar wij naar toe wilden zijn we tot een perfect advies gekomen.

goed begrijpend advies

ik kan het kantoor aanbevelen omdat de informatie die ik nodig heb in mijn worden wordt uitgelegd en niet om het item wordt heengedraaied

Prima advies en actief meedenkend.

Prettige medewerker, actief meedenkend.snelle communicatie en kundig. **** en ik begrepen elkaar en hadden goed contact.Hij begreep wat ik wilde en droeg de juiste mogelijkheden voor ons aan.

prima geinformeerd

***** heeft ons al vaker advies gegeven en dit bevalt ons goed en hebben alle vertrouwen in hem.

helder en duidelijk advies

Deze adviseur gaf helder en duidelijk de verschillende keuzes weer en vond het belangrijk dat onze persoonlijke voorkeuren werden weergegeven in het uiteindelijke advies

Zeer ontevreden over de "nazorg".

Als er niets gedaan wordt aan service en nazorg, dan zou het beter zijn om dit ook niet te vermelden in het overzicht van de werkzaamheden.Blijkbaar vindt men het belangrijker om klanten (en provisie) te "scoren" dan klanten blijvend tevreden te houden.

goed eerlijk en betrouwbaar

Wij hebben het als zeer prettig ervaren om iemand te hebben waar je altijd op terug kunt vallen als het om de financiele en de verzekeringen gaat. Iemand die meedenkt , zelf de markt in de gaten houd. En als die veranderd je daar op tijd waarschuwt en dan ook nog met alternatieven komt.Kortom top.

Prima advies,alles vlot verlopen.

Advies pakte ook gunstig uit voor onze aanvullende pensioenuitkering door een bankspaarrekening aan de hypotheek te koppelen.

Hulpvaardig, duidelijk en snel (in positieve zin)

Veel oog voor de persoonlijke situatie van de cli�nt. Van begin tot eind wordt je tijdens het proces begeleid en geholpen met eventuele onvoorziene omstandigheden.Voor cli�nten die niet geheel thuis zijn in de wereld van hypotheken, verzekeringen en kredieten is dit een uitkomst. Zeker ook aangezien de te vragen handeling fees van te voren worden duidelijk worden gemaakt.Bedankt voor de hulp en bemiddeling!

Goed advies, flexibel, zeer goede rente!

Positief vanwege heldere uitleg. Daarnaast flexibel om meerdere aanbiedingen te doen. Luisterd goed naar wensen en adviseerd keurig. Vooral het aanbod van de hypotheek was (financieel) goed, dat gaf de doorslag. (Goedkoper dan andere aanbieders)

Goed advies o.b.v. persoonlijke situatie

De adviseur probeert zoveel mogelijk rekening te houden met de persoonlijke situatie en legt alles zeer duidelijk uit.

Niet geheel duidelijk advies

Het was niet geheel duidelijk. Ik heb geen financieel overzicht gezien en ook wat ik per maand moet betalen.Hij kwam direct met een maatschappij, Een vergelijking tussen verschillende maatschappijen heb ik niet gezien.

Ik ben niet op de hoogte van financien en was dan ook blij met de uitleg van *******.

prima advies

Duidelijk en goed advies. Adviseur gaf tussendoor melding van verhoging van de rente. Daardoor eerder de zaak afgerond

duidelijk advies,goede voorlichting

er werd goed gekeken naar onze wensen,en daar een duidelijk advies over gegeven,en in duidelijke taal uitgelegd.

De Pinckart 54

5674 CC Nuenen

Over NBG Hypotheken

De beste hypotheek voor iedereen. Ook als je situatie net even anders is. Dat is wat ons drijft. Dat doen we vanuit een no-nonsense aanpak, met korte lijnen, persoonlijk, betrokken, transparant, doortastend en met passie voor ons vak. Onze adviseurs spelen doorlopend in op de woonwensen en vragen van onze klanten. We zijn altijd bereikbaar en altijd in de buurt. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Ontdek meer over NBG en wat we voor jou kunnen betekenen.