helder verhaal, zonder te mooie praatjes

We hebben verschillende opties besproken en na het gesprek een keuze gemaakt. Na een tijdje wilden we toch een andere optie kiezen en daar werden we heel goed in begeleid. er volgde nog een gesprek bij ons thuis om de definitieve keuze door te spreken. We konden onze vragen altijd doormailen en kregen snel antwoord. Dat was voor ons prettig, want we hebben er niet heel veel verstand van en dan is het fijn dat een adviseur je persoonlijk begeleid.

Helder, duidelijk en snelle tekst en uitleg!

Vanwege de duidelijke, heldere en begrijpende teksten is het zelfs voor een leek te begrijpen welke hypotheek het beste is voor de situatie!! Met dank aan de adviseur!

prima en duidelijk advies

Wij kunnen het kantoor aanbevelen omdat we op een prettige en duidelijke manier van advies zijn voorzien en de adviseur ter zake kundig is! Was voor ons erg prettig!

betrouwbaar,goede research,onafhankelijk,helder

prettige omgang en professionele adviseur, goed contact en doorzichtig in handelen

GEWELDIG!!

Een zeer helder en duidelijk advies. Ik heb nog niet eerder zo'n duidelijke uitleg gekregen over een hypotheek. Er is echt gezocht naar een persoonlijk advies en maatwerk. Perfect. Ook de begeleiding en de zaken die ****** achter de schermen heeft geregeld werden duidelijk door hem kenbaar gemaakt waar hij mee bezig was. Ik heb echt het gevoel gehad dat ik geen nummer ben!! Joe gaat duidelijk voor de mens!! Hij krijgt van mij het rapportcijfer 10. Ik ben echt supert tevreden!

Goed meedenken met alternatieven

Plezier luisteren en meedenken over de verschillende alternatieven die van toepassing waren in mijn situatie en welke pasten in de door mij gewenste kosten/bandbreedte.

goed advies en leuk gesprek

inmiddels al aanbevolen bij een kennis.............................................................

goed en correct afgehandeld

Wij kennen het kantoor al een aantal jaren en waren vanaf dat we ons huis kochten een aantal jaren geleden al gelijk zeer tevreden , omdat het allemaal niet zo vlot liep met de koper van ons ouwe huis en op het laatste moment een overbruggingshypotheek nodig was , wat gelukkig uiteindelijk niet nodig was . Voor nu zijn we ook weer prima geholpen en had de tussen persoon enorm geduld met ons gehad , omdat we een warboel aan polissen hadden en er enorm veel werk aan geweest is om diverse dingen op te zeggen . Hij heeft ons al die tijd ook steeds goed op de hoogte gehouden van allerlei zaken en regelmatig even aan huis geweest om dingen uit te leggen .Ook toen alles was afgehandeld is hij nog even de hele zaak nog toe wezen lichten .

helder en duidelijk, goede expertise

Alle mogelijkheden zijn duidelijk besproken, en er is bekeken wat bij ons het beste past. We konden alle vragen stellen, en er werd veel tijd vrijgemaakt. Goede hulp zowel telefonisch als via email bij vragen en onduidelijkheden.

Helder en duidelijk advies

Goede uitleg op meerdere manieren. Op onze persoonlijke situatie toegespitst.

Duidelijk opgebouwd advies

Mijn wensen doorgenomen, evenals mijn risico's. Aan de hand daarvan een advies ontvangen voor mijn situatie. Een advies op maat dus.

advies was dik oke, kosten waren hoog

ondanks, dat we de overeenkomst hebben getekend vinden we het bedrag van 4500 voor hypotheek advies aan de hoge kant.

alles word zeer goed geregeld pefect

we zijn zeer goed geholpen,we zijn zeer te vreden op de manier hoe wij zijn geholpen, wij hebben onze hypotheek over gesloten, naar aan leiding van zijn goede advies. dus alleen maar lof

Goed, duidelijk en persoonlijk advies

Er wordt goed de tijd genomen voor een passend advies. Daarnaast vinden de gesprekken thuis plaats.

goed advies

kort en krachtig en snelle actie hij heeft voor ons zo snel mogelijk alles gerealliseerd

correct, uitgebreid en compleet.

Adviseur komt met goede oplossingen. Kortom :Compleet een op maat gesneden advies

duidelijk

alle ontvangen informatie is duidelijk of wordt verduidelijkt door *******.

goed advies

goede adviseur,alles goed uitgelegd.was er als je hem nodig had.altijd bereikbaar is hij.zeer vriendelijke adviseur is hij.

duidelijk advies

adviseur laat eerst klant vertellen wat wensen zijn ,noteerd dit en komt hier bij een vervolg afspraak op terug met zijn advies.

top adviseur!

***** is een heel betrouwbare vent, geeft eerlijke en goede adviezen en is alle afspraken netjes nagekomen. We zijn heel tevreden over zijn correcte en adequate aanpak. Ik zal hem zeker aanbevelen bij mijn relaties.

Zeer duidelijk en eerlijk advies gekregen

Adviseur was zeer kundig en wist waar hij het over sprak. l

Vaste provisie, denkt mee met eigen constructie

We hadden al heel veel zelf uitgezocht met lenen van familie / hefboom constructie. Deze adviseur ging daar prima mee om, in tegenstelling tot *********. Alleen de overleidenrisico verzekering was te prijzig, maar is geen enkel probleem als we die zelf afsluiten. Meeste communicatie + hypotheekoffertes gaat heel snel per email, adviseur komt aan huis. 2 gesprekken van een uur was voldoende.

ze bieden een goed en duidelijk product

De adviseur van NBG geeft het juist en duidelijk advies en heeft bij mij een goede indruk achter gelaten.

Succes na tocht met hindernissen

Een uitstekend hypotheekadvies dat ondanks onduidelijkheid over aan te leveren documenten uiteindelijk toch leidde tot de beste hypotheek voor mijn situatie.

Goed en duidelijk advies

Aandachtig luisteren wat de klant wilt. Goed en duidelijk advies. Realistisch.

De Pinckart 54

5674 CC Nuenen

Over NBG Hypotheken

De beste hypotheek voor iedereen. Ook als je situatie net even anders is. Dat is wat ons drijft. Dat doen we vanuit een no-nonsense aanpak, met korte lijnen, persoonlijk, betrokken, transparant, doortastend en met passie voor ons vak. Onze adviseurs spelen doorlopend in op de woonwensen en vragen van onze klanten. We zijn altijd bereikbaar en altijd in de buurt. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Ontdek meer over NBG en wat we voor jou kunnen betekenen.