Goed, doortastend en vlot geholpen.

Werd goed geluisterd naar onze wensen en waar nodig aangevuld. Diverse opties zijn uitvoerig besproken. Snelle en goede terugkoppeling op onze vragen. Op maat gemaakt advies, daar zijn we heel content mee.De ontvangen mailberichten van ***** rondom de passeerdatum bij de notaris hebben we zeer op prijs gesteld. Zelfs na de ondertekening ontvingen we nog een mail met de vraag of alles goed was verlopen bij de notaris. Echt klasse!

prima helder advies

Procedure heeft veel tijd in beslag genomen, hetgeen geen probleem was voor mij. tijdens vakantie periode werd het werk goed aan collega overgedragen.

Snel, gedegen en betrouwbaar advies op maat.

Wij hebben een hele goede ervaring met NBG finance en zeker deze tussenpersoon. Hij was zeer flexibel in het maken van afspraken, ook op korte termijn. Hij kwam met een gedegen voorstel voor de hypotheek van ons nieuwe huis en nam alle tijd om alles uit te leggen. Ook in de afwikkeling en begeleiding nadien alle lof.

snel, goed, veel kennis

hij gaf goed advies over van alles en kon al mijn vragen duidelijk beantwoorden. Nam goed zijn tijd ervoor ik zou ook zo terug gaan naar hem als ik weer een huis zou willen kopen.

Zeer snel geschakeld, helder en duidelijk

Zeer goede begeleiding en duidelijk stappenplan...

Zeer duidelijk en vriendelijk! goed verhaal

Prima service en snelle actie. gewoon goed.We wisten nog niet hoe en wat we moesten doen. maar door het goede advies hebben we het gevoel dat we goed zitten. ook zeker voor toekomst en vrienden zullen we zeker aan NBG denken. dit mede door de goede zorgen van *****

Goed en gedegen advies

Duidelijk, helder en transparant. Het liet niets te wensen over, ook niet bij de afwikkeling.

Helder en duidelijk advies.

Er wordt ruim de tijd genomen voor alle vragen die ik had. Problemen die steeds naar boven kwamen in de hypotheek die we toen hadden werden perfect opgelost. **** heeft een hypotheek voor mij gevonden die helemaal past bij mij en mijn situatie en wensen.Ook het persoonlijk contact met een vaste adviseur vind ik heel erg prettig. Iemand die weet wat ik wil en me niet van het kastje naar de muur stuurt. Ook nu alles geregeld is kan ik nog steeds mijn vragen aan hem stellen.Kortom, ik ben uiterst tevreden.

goed advies

helder en duidelijk komt afspraken na en is goed bereikbaar

Duidelijk en helder verhaal

Goed advies met begrip voor omstandigheden en kijkend naar mogelijkheden.

Fantastische advies

***** heeft ons zeer goed geholpen met onze hypotheek. Tijdens de eerste gesprekken alles heel goed en helder uitgelegd, rustig alle stappen doorgelopen en al onze vragen zijn heel duidelijk beantwoord. hoe simpel, moeilijk of vaak we een vraag ook stelden.Ook tijdens de lastige periode toen er moeilijkheden waren met mijn werkgever heeft ****** ons zeer goed en snel geholpen. Vooral de reactie per mail ging heel erg snel, had binnen een dag en soms wel 2 keer per dag een heel duidelijk en snel antwoord op mijn moeilijke vragen.Mocht wij onze hypotheek willen wijzigen dan zullen we zeker ***** vragen om ons hier in te adviseren.

Goed persoonlijk advies

uiterste correct en persoonlijk advies. **** heeft ook ter aller tijden met ons mee gedacht om het beste product naar voren te krijgen. Ook elke keer zeer snel met reageren. Top!

goed advies zeer snelle service .

ik ben zeer te vreden van begin tot eind heel goed contact al met al binnen 4 week alles rond super snel .!!!!

het aanvragen van offertes is geen advies noemen.

Het enige wat ze doen is aanvragen van offertes, niets geen vertaalslag naar een goed en onderbouwd financieel plan. Daardoor volstrekt onduidelijk waarom ze met de offertes aankomen zetten en waar het op gebasseerd. Ook de nazorg erg slecht, terwijl je hier wel voor betaalt.

netjes en duidelijk advies.

zeer netjes en duidelijk advies gehad, de goede hypotheek uitgezocht voor mij. en bij vragen of als er iets geregeld moest worden altijd direct actie. perfecte service

goed.

Er heeft een snelle, plezierige en adequate dienstverlening plaatsgevonden.

Professioneel

Goed in kaart gebracht wat onze wensen waren die in het advies gelegd en duidelijk verteld en daar waar nodig opnieuw uitgelegd zonder dat ik me bezwaard voelde.Niet te veel uitgeweid over ander zaken maar goed to the point. Omdat het al zoveel info is.

Professionele dienstverlening.

Er werd vriendelijk en adequaat gereageerd op een verzoek van ons om onze hypotheek kritisch te bekijken. Daar wij absoluut niet tevreden waren met onze afspraken in het verleden(woekerpolis) Er werd geluisterd naar onze wensen voor de toekomst en daar werd een prima plan voor uitgewerkt.

Een goed, persoonlijk passend advies.

Wij kunnen alleen de adviseur beoordelen die bij ons thuis is geweest en ons geadviseerd heeft.

Zeer netjes,goed advies, heel klantvriendelijk.

Door ***** heb ik een heel goed inzicht gekregen van mijn mogelijkheden en niet allen voor mijn hypotheek maar ook van verzekeringen en onze pensioenenen.***** zoekt ten alle tijden de beste keuze voor de klant wij zijn door zijn doortastendheid een stuk geruster en hebben een hele goede hypotheek welke uiteindelijk nog goedkoper is dan de vorige.Al met al een hele goede Hypotheek adviseur die ik iedereen aan zal raden.****** bij deze hartelijk bedankt voor de goede zorgen.M.v.g Ron

Goed en duidelijk advies

Ik kan NBG aanbevelen omdat ze niet stoppen tot het laatste duidelijk is. Ze het beste resultaat eruit halen met in gedachte onze wensen.

geweldig advies op maat

bestaande hypotheek voortreffelijk omgezet naar een nieuwe hypotheek. goed uitgezocht naar de juiste / beste mogelijkheden. Dit in een zeer duidelijk verslag/naslagwerk vast gelegd.

goed advies op maat

goed advies op maat naar onze levensomstandigheden op korte en lange termijn

Goed advies en goede begeleiding

Alleen jammer dat alles wel lang duurde.Dit kwam vooral door derde.Nog een ditje voor ene, dan weer een datje voor de ander. verder perfect

Gedegen advies, afspraak = afspraak

NBG (*****) heeft alles netjes geregeld. Aangezien het nogal krap in de tijd was ivm snelle overdracht, heeft ***** alles dagelijks goed in de gaten gehouden.Via mail en telefoon hebben we alles snel kunnen regelen.

De Pinckart 54

5674 CC Nuenen

Over NBG Hypotheken

De beste hypotheek voor iedereen. Ook als je situatie net even anders is. Dat is wat ons drijft. Dat doen we vanuit een no-nonsense aanpak, met korte lijnen, persoonlijk, betrokken, transparant, doortastend en met passie voor ons vak. Onze adviseurs spelen doorlopend in op de woonwensen en vragen van onze klanten. We zijn altijd bereikbaar en altijd in de buurt. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Ontdek meer over NBG en wat we voor jou kunnen betekenen.