betrouwbaar, goed bereikbaar, zorgvuldig

Een prima ervaring, met ********.Handig als een adviseur je aan de hand neemt en stap voor stap het traject met je doorneemt

Betrouwbaar en correct.

Ik kan het kantoor, maar net name ****** met een gerust hart aanbevelen in de wetenschap dat hij kennis van zaken heeft, consequenties van keuzes toelicht, snel is en duidelijk communiceerd gedurende het gehele traject.

goed en snel advies

Er werd heel snel op maat gesneden uitgezocht wat het beste bij mij paste. To the point werden vragen gesteld en geen overbodige. In feite was binnen 1 uur al duidelijk welke maatschappij en welke vorm ik zou moeten kiezen.

Prima advies en duidelijke boekhouding

Samenwerking goed verlopen, adviseur altijd bereikbaar. adviseur komt aan huis.

Goede uitleg van de mogelijkheden.

Als je vragen had kreeg je een eerlijk antwoord.Geen aandringen van wat adviseur belangrijk vind, je eigen keuze volgen.

Kort, krachtig en effici�nt

Een degelijk advies waarbij op en zeer re�ele manier naar mijn persoonlijke mogelijkheden werd gekeken. Het belang hierbij was de wijze waarop werd gekeken naar een zo effici�nt mogelijke oplossing waaraan ik zelf een prettig gevoel overhield, en nog belangrijker dat ik weet wat me in de toekomst bij diverse scenario's te wachten staat.

Denkt goed mee naar een oplossing.

Kijkt goed naar de persoonlijke omstandigheden en wensen. Helpt je goed op weg om tot een oplossing te komen.

ivm met nieuwe regels bestaande hypotheek bekijken

op dinsdag 20 november een afspraak. Goede en duidelijke uitleg. Hij luistert goed naar de klant en dat vond ik terug in het de aanbiedingen. Hij begreep goed dat ik het eenvoudig wil houden.

goed advies gekregen

ik werd telefonisch benaderd door een medewerker van het kantoor omdat het gunstig was om mijn beleggingshypotheek om te zetten. Er werd een afspraak gemaakt.

Duidelijk en Snel

Alles duidelijk toegelicht. Wordt goed geluisterd naar de wensen en hierop in gespeeld. Of het nu overdag is of in de avond uren, alles is mogelijk. Niks is teveel! Kan het bij iedereen aanbevelen!

Betrouwbaar, komt na wat hij belooft

Telefonisch afspraak vastgelegd, dag later telefonisch en per mail bevestigd door NBG/*****. Van mijn kant aangegeven dat gesprek alleen zin had als scherpe tarieven op website kunnen worden nagekomen. Bleek geen probleem, goed gesprek gehad, verhelderend, binnen ��n dag toezegging dat websitepercentages konden worden nagekomen, hetgeen ook 100% is waargemaakt. Ergo: geen loze beloften, alles wordt nagekomen.

zeer goed deskundig advies

Zeer goed advies gehad van *****, zeker omdat het om een lastige constructie ging

Prima advies zonder gezeur

Prima en helder advies zonder veel verdere poespas. ***** heeft alle zaken goed geregeld en in gang gezet. Oude hypotheek aftrek goed meegenomen in nieuwe situatie en geen overbodige zaken geadviseerd.

Advies waar je echt iets aan hebt!

Dhr. ***** heeft mij ontzettend goed bijgestaan als starter bij het maken van grote beslissingen in deze spannende tijd. ***** is helder, volledig en duidelijk geweest in zijn informatieoverdracht, hij handelde snel en zetten de juiste acties op de juiste momenten uit wat resulteerde naar de gewenste afhandeling. Mijn zorgen werden overgenomen en kon vertrouwen op de professionaliteit van *****. Wat ik tevens als zeer prettig heb ervaring in de service die ik heb gehad van **** is dat hij altijd bereikbaar is en jou op elk moment van de dag jouw onduidelijkheden en vragen weet weg te nemen.En verder is het natuurlijk heel fijn dat **** nog steeds beschikbaar blijft voor als mijn situatie in de toekomst veranderd. Conclusie: Ik kan iedereen ***** van NBG Finance aanraden als hypotheekadviseur!

Duidelijk advies. Betrouwbaar al ca. 12 jaar.

Advies was goed te begrijpen. Alles conform alle wensen. Luisteren naar de Klant.

Zeer Proffesioneel

Goede voorbereiding dmv een goed gesprek vooraf en een perfecte aanbeveling met voordeel voor ons. Deze man weet war hij het over heeft en heeft oog voor zeer veel details waar andere "makelaars/adviseurs" niet aan heeft gedacht.

Zeer veel kennis van zaken

Dit is de derde keer dat ik een huis koop, waardoor ik er zelf redelijk wat van af weet inzake hypotheken. Toch had de heer van Dijke hele goede tips en advies waar ik nog nooit van gehoord had. Was ook zeer prettig in de omgang.

Uitleg in duidelijke taal!

***** legt uit in duidelijke taal. En de persoonlijke benadering is top! Je kunt hem altijd bellen wanneer er nog vragen zijn.

Bondig en duidelijk advies

Kantoor aan te bevelen vanwege goede bereikbaarheid, snelle reactie en duidelijk advieswerk

duidelijke taal

Duidelijk verhaal, ook vragen die achteraf opkomen netjes en snel behandeld

helder en duidelijk

begrijpelijke taal, heldere bewoording, eerlijke uitleg

Duidelijk advies

Compleet overzicht voor het gevraagde product.Helder advies.

goed en duidelijk advies.

De consequenties van alle mgl keuzes waren zeer helder waardoor wij wel overwogen een beslissing hebben kunnen nemen. Het uiteindelijk advies is vervolgens geheel conform de gemaakte afspraken gerealiseerd.

helder en transparant advies

De adviseur verplaatste zich goed in mijn situatie en het advies sloot prima aan op mijn wensen.

wij zijn tevreden met het advies dat we kregen

wij zijn best tevreden over het hypotheekadvies dat we kregen van NBG finace

De Pinckart 54

5674 CC Nuenen

Over NBG Hypotheken

De beste hypotheek voor iedereen. Ook als je situatie net even anders is. Dat is wat ons drijft. Dat doen we vanuit een no-nonsense aanpak, met korte lijnen, persoonlijk, betrokken, transparant, doortastend en met passie voor ons vak. Onze adviseurs spelen doorlopend in op de woonwensen en vragen van onze klanten. We zijn altijd bereikbaar en altijd in de buurt. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Ontdek meer over NBG en wat we voor jou kunnen betekenen.