realistisch eerlijk advies

Het is op dit moment niet makkelijk een hypotheek over te sluiten. Daarom heeft het best wat voeten in aarde gehouden om dit zo goed mogelijk voor elkaar te krijgen. ****heeft er alles voor en aan gedaan om het voor ons ze gunstig mogelijk te houden. Natuurlijk hebben we ook minder leuke berichten gehad, maar aan het eind hebben we nu een hypotheek waar we mee verder kunnen en zeer tevreden mee zijn.

Goed verhaal, hoge kosten provisie, geen offerte

Krijg pas offerte na tekenen overeenkomst, je moet 890,- euro betalen als je niet akkoord gaat met de offerte. Dit is dus niet vrijblijvend!

wikt en weegt jou vragen tot een goed advies is bereid langste komen voor kleine details

Komt zijn afspraken na.

***** heeft veel tijd gestoken in onze hypotheek en dan met name in de periode dat wij nog zoekende waren. Zodoende hebben wij alle tijd gehad om ons in de materie te verdiepen. Eenmaal gekocht was alles zo rond.

Goed advies

Goed advies, alles werd duidelijk uitgelegd en elke vraag werd goed en duidelijk beantwoord.

goed en duidelijk advies

NBG helpt je goed. Alles wordt geregeld en je krijgt goede terugkoppeling. Zeer tevreden.

Uitstekend contact en zeer goed advies

Arjen heeft mij een zeer goed advies gegeven en altijd zeer correct en snel geantwoord op mijn vragen.

Goed snel en kundig advies en vriendelijk.

Ik zou ********* zeker aan een ander adviseren.Aangezien we prettige gesprekken hebben gehad en een kundig advies hebben gekregen. Er werd goed met ons mee gedacht en we hebben voldoende toelichting gehad zodat we zelf precies wisten wat voor product we namen.Er is op deze manier een product samen gesteld dat bij ons past voor de gehele looptijd van de hypotheek.

Goed advies.

Het advies was duidelijk, overzichtelijk met een goede onderbouwing.

komt zijn afspraken na

ik zou dit kantoor, met name *****, aanbevelen omdat hij 100% zijn afspraken na komt en van a tot z zeer service gericht is.

Geweldig advies, zeer tevreden

Ik kan NBG aanbevelen en dan in het bijzonder de heer ***** omdat ik nog nooit met een adviseur aan tafel heb gezeten die zoveel integriteit uitstraalt en 100% voor het belang van de klant gaat!

Helder en duidelijk uitgelegd

Voor het eerst dat alles van a t/m z op een duidelijke en begrijpelijke wijze is verteld.

Persoonlijk advies

Een persoonlijk en eerlijk advies en absoluut niet opdringerig

Briljant!

***** heeft ons geweldig geholpen. Meedenkend en neemt de tijd om het rustig uit te leggen.

Super advies!

**** heeft mij voorzien van een zeer goed advies waar ik heel blij mee ben. Hij heeft goed geluisterd naar mijn wensen en dat aangevuld met zijn adviezen. Ik kan nbg finance (en dan met name *****) aan iedereen aanraden.

zeer goed resultaat.

**** deed zeer slecht bod op verlenging hypotheek en eveneens was het voorstel tot hypotheekverhoging ver onder de maat.E. Nijssen van NBG Finance heeft en de hypotheek oversluiten als de hypotheek verhoging weten te regelen tegen aanzienlijk lagere vaste kosten.

Duidelijk, kortdaad, flexibel en overzichtelijk

Dhr ***** heeft ons goed geadviseerd in de te maken keuzes en heeft ons geholpen een ongekend lage hypotheek rente vast te zetten!!

Goed en helder advies

Ik heb met de heer ***** een aantal goede gesprekken gehad waarin hij duidelijk heeft uitgelegd wat voor ons de mogelijkheden en consequenties van de aankoop van ons huis waren. Hij heeft ons gewezen op de risico's en wat wel of niet verstandig was. Ik heb constant het gevoel gehad dat hij wist waar hij het over had en alles deed om het voor ons zo makkelijk en duidelijk mogelijk te maken. De aankoop van je eerste huis is een grote stap en met de hulp van de heer ****** is het voor ons een prettige ervaring geworden. Ook zaken die wellicht niet tot zijn takenpakket behoorde heeft hij toegelicht als wij daarom vroegen. Daarnaast heeft hij voor ons duidelijk gemaakt wanneer we wat konden verwachten op het pad naar ons nieuwe huis.

duidelijkheid, betrouwbaar.

Kantoor aanbevolen door broer.Goed advies gehad, alles perfect geregeld, snelle afhandeling, aan afspraken gehouden.

goed, snel en op maat advies

Kreeg de hypotheek snel rond. Waar anderen problemen zagen, zag hij kansen.

Duidelijk, concreet en betrouwbaar!

Deze adviseur van NBG zegt wat hij doet en nog belangrijker, doet wat hij zegt! Neemt de tijd voor advies, blijft net zo lang doorvragen tot hij zeker is dat jij het begrijpt! Erg profesioneel maar ook plezierig in omgang en betrokken.

Helder, duidelijk, concreet, integer

Uitstekend kantoor met zeer competente medewerkers

goed adveis

wij zijn erg op ons hoede er is in het verleden te veel misbruik gemaakt (advies in eigen voordeel) IK HOOP DAT HET ADVIES NU GOED IS WEET IK PAS ACHTER AF.een te hoog cijfer zou ik achteraf spijt van hebben een 7is een goed . voor iets waar je de uitwerking nog niet van kent.

Deskundig, objectief en volledig!

Het advies was deskundig, compleet en met visie voor de toekomst. Alles snel geregeld, goed geregeld, niet opdringerig. Voor het eerst dat ik eindelijk eens een goed gedegen advies heb gehad, waarin met alle factoren goed rekening is gehouden. Vooral de planning volgens de "tijdlijn" maakt een heleboel duidelijk. ****** is iemand, die in alles zeer goed rekening houdt met de wensen van de klant. Gelukkig was alles ook nog eens lekker snel geregeld en dan ook nog eens met minder netto-maandlasten, onder betere voorwaarden (o.a. NHG) en we hebben nu weer een goede financi�le buffer en geen schulden van leningen meer! Goed gedaan!

Betrouwbaar in communiceren en handelen.

Ik kan ****** aanbevelen omdat hij van a tot z zijn afspraken na komt. Hij heeft verstand van zaken en schroomt niet om extra tijd te investeren zodat alle informatie en alle benodigde stappen helder zijn. Ik heb hem reeds bij verschillende kennissen en familie aangeraden en heb daar tot op heden geen moment spijt van gehad.

De Pinckart 54

5674 CC Nuenen

Over NBG Hypotheken

De beste hypotheek voor iedereen. Ook als je situatie net even anders is. Dat is wat ons drijft. Dat doen we vanuit een no-nonsense aanpak, met korte lijnen, persoonlijk, betrokken, transparant, doortastend en met passie voor ons vak. Onze adviseurs spelen doorlopend in op de woonwensen en vragen van onze klanten. We zijn altijd bereikbaar en altijd in de buurt. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Ontdek meer over NBG en wat we voor jou kunnen betekenen.