professioneel zakelijk vriendelijk klantgericht

Het in 2013 definitief ontvangen advies is omgezet in actie; is gestoeld op een meerdere jarencontact met ***** van NBGFinance; het advies getuigt van een bestendig en adequaat inzicht bij de verstrekker in de benodigde ondersteuning en met name ook in inzicht in de situatie van de adviesvrager. Het contact is in kwaliteit professioneel van aard, vriendelijk zakelijk en zeer deskundig gebleken. Het contact was mogelijk zowel via e-mail, als schriftelijk en ook telefonisch op gewenst en benodigd moment.

Duidelijk verhaal

Denkt met je mee. Zoekt de beste hypotheek in de specifieke situatie

Uitstekende kennis van zaken

Ook de vragen die ik vooraf had "bedacht" wist ze antwoord op. Verder de professionaliteit en de tijd die voor vragen werd genomen is zeer positief

Correct en duidelijk

Ruim de tijd genomen voor alle uitleg vooraf. Alle afspraken nagekomen tot het eind.

Goed advies

Ze neemt de tijd om alles door te lopen. Alles wordt doorgenomen

Goed onderbouwde voorlichting

Traject verliep lekker soepel en snel en bij eventuele vragen werd er snel gereageerd.Verder is de adviseur duidelijk w.b.t. de mogelijkheden en juist ook de onmoglijkheden.

zoals het hoort

gewoon goede service , advies en begeleiding in het hele traject

dubieus

Met deze man is het slecht zaken doen, ik heb het bedrijf tot aan de rechtbank vervolgd vanwege wanprestatie , bevestigd door rechtbank. Bij bewezen fouten door nbg , geeft het bedrijf niet thuis. gevolgen zijn eenzijdig voor cli�nt.

kort en toedepoint

telefonisch kontakt uitleg over kosten en looptijd plus de goedkoopste rentes

Prima begrijpelijk advies!

Had begin jaren tachtig bij een ander kantoor een naar nu blijkt slechte beleggingshypotheek afgesloten. Op zoek naar beter advies uitgekomen bij ***** van NBG Finance. Prima helder advies gekregen wat goed bij mijn persoon past!

Is reeds gebeurd

Komt afspraken na. Legt helder uit. Haal het onderste uit de kan.

Heb hem reeds aangeraden

Neemt alle tijd voor een heldere utileg. Komt afspraken na.

duidelijk en goed

we kregen overal goede uitleg in. werden goed begeleid. alles werd netjes stap voor stap uitgelegd en we konden altijd terecht als we vragen hadden of iets dergelijks.

Zeer tevreden over het advies

Kan het kantoor aanbevelen omdat er een goede service gegeven wordt, goed geluisterd wordt naar klant en hulp geboden wordt.

Betrouwbaar en komt afspraken na

Betrouwbaaar en komt afspraken na. Neemt de tijd in alle fasen van het traject.

Betrouwbaar, snel en duidelijk

We hebben reeds mensen doorverwezen, dus dat zegt genoeg.

Helder advies..

***** gaf duidelijke toelichtingen over het hoe en waarom, we kregen daardoor een duidelijk beeld geschetst over onze financi�le situatie voor de komende jaren.

duidelijke uitleg,en komt eerlijk over

ik kreeg n duidelijk, antwoord dat ik mijn hypotheek,moest veranderen. Omdat dat voor mij, voordeeleger is, Hij heeft alles geregelt, en het is nu goed

Goede uitleg en een duidelijk advies

De heer ****heeft zelf contact opgenomen i.v.m. de wijzigende situatie die ook betrekking zou hebben op mijn situatie.Heeft daarna een duidelijk advies uitgebracht wat voor mij gunstig was en waarbij mijn financiele situatie minimaal veranderd.Ook heeft hij zaken rechtgetrokken die bij het vorige advies niet goed waren gegaan.

duidelijk ,alle tijd, begripvol

*** vertelde alles duidelijk, en ook wel 5 keer overnieuw omdat ik niet zo snel alles begrijp, wilde meerdere malen terugkomen en was ook per mail zeer behulpzaam als we vragen hadden,ik wilde graag aflossen en minder lasten en dankzij bert is dat nu piekfijn in orde

Komt zijn afspraken en is duidelijk en behulpzaam

Heeft alle tijd besteed aan de begeleiding gedurende het hele trjact waardoor ik het kopen van mijn huis als iets zeer prettigs heb ervaren.

Prima adviseur!

Bij het omzetten van onze hypotheek hadden we specifieke wensen. In overleg met ***** van NBG Private Finace hebben we alles voor elkaar gekregen wat we wilde. Omdat het geen gemiddeld geval was, waren er nogal wat haken en ogen, maar Kees heeft niet losgelaten voordat alles geregeld was. Vanaf het begin heeft hij alles voor ons gedaan en hield ons goed op de hoogte van de gang van zaken. Niets dan lof.

.......

Ik was zeer ontevreden over de werkwijze van de*****. Als dit van te voren bij mij bekent was, zou ik zeker niet voor deze geldverstrekker kiezen.

deskundig

persoonlijk en deskundig advies en een correcte afwikkeling!

Solide en grondig advies

Het kantoor besteed veel tijd aan de analyse van de huidige situatie en ook worden je wensen goed in kaart gebracht alvorens tot een advies te komen. Daarbij worden je zo veel mogelijk administratieve zaken uit handen genomen.

De Pinckart 54

5674 CC Nuenen

Over NBG Hypotheken

De beste hypotheek voor iedereen. Ook als je situatie net even anders is. Dat is wat ons drijft. Dat doen we vanuit een no-nonsense aanpak, met korte lijnen, persoonlijk, betrokken, transparant, doortastend en met passie voor ons vak. Onze adviseurs spelen doorlopend in op de woonwensen en vragen van onze klanten. We zijn altijd bereikbaar en altijd in de buurt. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Ontdek meer over NBG en wat we voor jou kunnen betekenen.