helder eerlijk advies passend bij de situatie

Persoonlijke aandacht door altijd klaar te staan bij vragen en onduidelijkheden, snelheid in reacties, duidelijke analyse en goed inlevingsvermogen. Prettige persoon om mee te communiceren. Kortom een fijne ervaring bij de aankoop van mijn eerste huis.

geen Bijzonderheden , gewoon goed

******** is een goed, directe no nonsens adviseur.helder en duidelijk gesprek. geen bijzonderheden. Soms lastig telefonisch te bereiken maar via mail, app of een voicemailbericht ook altijd goed

Uitstekende adviseur.

Zie omschrijving, goede begeleiding van het bureau maar vooral heel deskundig en passend advies van de adviseur. Verkocht niet bij voorbaat een product maar door de juiste vraagstelling een passende oplossing.

Snel, correct, zeer unstige voorwaarden

In een korte tijd snel gereageerd en alles bijzonder goed afgewikkeld. Dit alles tegen zeer goede voorwaarden. Gedurende het traject was er een prettige begeleiding en zeer goede communicatie.Wat bij anderen in dit tijdsbestek onmogelijk leek, bleek hier geen probleem en werd professioneel en accuraat verzorgd.

zeer vakkundig. altijd bereikbaar

Zeer prettig geregeldeen langdurige echtscheidingsprocedure, maar het lukte toch!!

snel reagerend terug koppeling deskundig

Mijn contactpersoon was vriendelijk meedenkend en vooral de terug koppeling was prettig. De afronding moest in een korte termijn plaatsvinden, dit is uiteindelijk geluk.

Goed, snel, helder

Snel, goed en duidelijk advies. Denkt duidelijk mee met de klant

Duidelijk advies en snelle afhandeling

Goed en duidelijk advies na afweging van de beschikbare mogelijkheden. Eind resultaat dan daardoor beter dan eerder gedacht. Goed resultaat

Ik ben na veel zoeken bij NBG geeindigd, bij ****.Dit was vanaf het begin goed, persoonlijk en een zeer uitstekende begeleiding. Zelfs dat hij op vakantie was hield hij alles in de gaten. Deze man zorgt ervoor dat alles ook echt gedaan wordt, en de gemaakte afspraken opgevolgt worden.Nee wij hebben niets anders dan lof over zijn alles, en ook van zijn collega's op het hoofdkantoor.***** luistert echt naar je wat zijn je wensen, en in hoever dat ook kan. Hij maakt er echt jouw hypotheek van.Je voelt je heel goed geholpen. Zelfs als er problemen zijn, want die hebben wij gehad met onze aankoop doordat de koopakte niet inorde was, heeft hij dit allemaal in werking gesteld , zodat wij verder konden. Nee in ��n woord geweldig!Hij deed het werk van de makelaar, omdat deze zo laks was, en naar de andere kant keek. Daar was **** omdat weer op te lossen.Wil je een hypotheek, bel ****, en je wordt goed geholpen, zoals wij dat allemaal graag willen.

Uitstekende steun en toeverlaat!

**** heeft meer dan uitstekende assistentie verleend bij de financiering van ons huis. Ondanks de grote tijdsdruk die daarop stond (wij wilden heel snel geleverd krijgen en dus ook heel snel de financiering rond hebben) heeft hij een complexe financiering met meerdere geldstromen snel en goed rondgekregen. Indrukwekkend. We hebben ****leren kennen als iemand die een praktische en slagvaardige instelling koppelt aan veel verstand van zaken, volgens ons een gouden combinatie. *****is geduldig, rustig (bepaald niet onbelangrijk met klanten die wel eens in de stress schieten), heeft (niet onbelangrijk) een goed gevoel voor humor en heeft grote inzet voor en betrokkenheid bij zijn klanten. Wij kunnen hem van harte aanbevelen!

Het advies word niet goed gelezen

er gaan nog wel eens dingen niet helemaal goed , en dan duurt het allemaal veel langer. Dat licht niet aan de adviseur maar op het kantoor gaat het dan niet helemaal goed. Mijn adviseur verdient in mijn geval dus zeker wel een 9.

Zeer onafhankelijk en uiterst deskundig.

Onze situatie is nogal ingewikkeld met 2 huizen en naderende pensionering. De adviseur heeft ons uitstekend geholpen, ook nadat al snel duidelijk werd dat wij hem geen bemiddelingsopdracht konden verstrekken. Dat weerhield hem er neit van ons toch goede vervolgadviezen te even.

Geweldig, rustig, goede uitleg, neemt alle tijd

**** heeft ons met goede kennis begeleid door alle stappen die we moesten nemen tijdens de aankoop van ons eerste huis. Hij gaf een duidelijke en concrete uitleg. Wist de rekensommetjes goed uit te leggen en nam alle tijd wanneer we iets niets begrepen.Wanneer we hem contacteerden voor een vraag dan hadden we binnen 24 uur een antwoord terug, zelfs in het weekend. Dat vinden we nu echte service, net dat stapje extra. Hij heeft er voor gezorgd dat onze aanvraag/het bieden/de start van ons nieuwe huis, soepeltjes en gesmeerd liep.

DUIDELIJK EN KLOPPEND VERHAAL

Zorgde voor een duidelijk en passend advies en nam hier in diverse sessies en aanpassingen uitgebreid de tijd voor.

Goed advies en snelle afhandeling

Al meerdere jaren heb ik goed contact met dit kantoor, ook voor andere zaken zoals verzekeringen en dergelijke. Iedereen die dit nodig heeft zal ik dit kantoor dan ook aanbevelen!

Betrouwbaar, Doel gericht & Woord Na gekomen!

Rente vast periode van mijn hypotheek uit het jaar 2003 liep ten einde en mijn huidige (****) gaf me een zgn aanbieding van 5.7% op 10 Jr!! Dossier was te complex om het zelf te doen.... Na 1 telefoontje kwam "****" volgens afspraak bij mij thuis en alles was na een paar uurtjes geheel duidelijk! "het getal onderaan de streep ;)" was na het afsluiten bij de notaris op een paar eurootjes na gelijk. Ik moet zeggen... het kost wel wat maar dan heb je ook wel iets.

Uitstekend advies en denkt goed mee.

Dit was de tweede keer dat hij ons, tot volle tevredenheid, geholpen heeft. Deze adviseur kan ik dan ook zeker aanbevelen bij mensen die een financiering zoeken.

Professionele organisatie

**** heeft ons perfect voorzien van duidelijke informatie.Hij nam ruim de tijd om alle punten door te lopen en heeft onze vragen geduldig en goed beantwoord.Dit tevens na ons gesprek, waar hij telefonisch goed bereikbaar was.Al met al zeer tevreden en wij kunnen deze organisatie en **** aanbevelen.

Helder, professioneel en goed advies.

Tijdens onze eerste afspraak met een adviseur van NBG werd duidelijk dat we letterlijk nog 1 dag hadden voor oversluiting van onze huidige Hypotheek (naar aanleiding nieuwe regeling overheid). De adviseur heeft (met veel geduld) na helder en professioneel op onze situatie afgestemd advies alles in het werk gesteld om dit toch in orde te krijgen waarvoor we hem erg dankbaar zijn.

Duidelijk, direct en correct

Ik een aantal afspraken zeer helder uiteen gezet wat voor ons van toepassing is en welke mogelijkheden wij hebben om wijzigingen te realiseren.

Duidelijk advies

Heldere uitleg, normaal beschaafd Nederlands, Jip en Janneke taal.

Zeer goed advies

Zeer goed advies gekregen voor onze situatie, met goede vooruitzichten. Alles is goed uitgelegd en stap voor stap doorgenomen. Op de vragen die we hadden kregen we goed antwoord. Heel begrijpelijk uitgelegd! Ook hadden we een goed gevoel bij onze hypotheekadviseuse en beslissingen.

betrokken bij klant

Heeft tijd genomen om een goed advies te verstrekken

Correct en snel

Het bovenstaande gedurende het gehele traject. Deskundig, helder en duidelijk.

Een heel goed en duidelijk advies

Ik kan het kantoor aanbevelen omdat we een heel open, naar onze mening en kennis een eerlijk advies hebben gehad.Het advies was goed gedocumenteerd en werd steeds duidelijk en heleder uitgelegd.

De Pinckart 54

5674 CC Nuenen

Over NBG Hypotheken

De beste hypotheek voor iedereen. Ook als je situatie net even anders is. Dat is wat ons drijft. Dat doen we vanuit een no-nonsense aanpak, met korte lijnen, persoonlijk, betrokken, transparant, doortastend en met passie voor ons vak. Onze adviseurs spelen doorlopend in op de woonwensen en vragen van onze klanten. We zijn altijd bereikbaar en altijd in de buurt. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Ontdek meer over NBG en wat we voor jou kunnen betekenen.