Persoonlijk en terzake deskundig advies

Paul is een uitstekend adviseur. Is goed op de hoogte en een vriendelijke vent. Prima om een financieringstraject mee te doorlopen.

Uitstekende dienstverlening

Dhr. Van Hooff heeft ons uitstekend geholpen om alles inzichtelijk te maken. Hij is een deskundig en prettig persoon. Wij zijn heel tevreden.

Zeer goed advies, persoonlijk en behulpzaam met doorloop van de aanvraag. Alles was in "no time" geregeld. Super gedaan.

De voorbereiding, het gesprek, het proces en de nazorg verliepen vlekkeloos. Onze hypotheekadviseur (expert) Tjerk heeft goed werk geleverd. Korte lijnen, snelle antwoorden en uiteindelijk een mooi voorstel op tafel geheel conform onze wensen. Ook onze dossierbehandelaar Anke verdient een groot compliment.

Keurig geregeld allemaal

Super correcte en snelle afhandeling !

Vriendelijk, vlot en zeer attent

We zijn op een vriendelijke manier zeer vlot geholpen!

Goed geholpen

Goed geholpen

Goed en deskundig geholpen..

Duidelijk, rustig, en openhartig.

Geen lange wachttijden, een man die duidelijk en snel àlles afwerkt. Erg prettige samenwerking. Het is ons super goed bevallen. Marco dankjewel.

Hypotheek was super snel rond!

Wat een goede service! De hypotheek was binnen no time rond. Medewerkers zitten er boven op en regelen alles snel! Het portaal is duidelijk en overzichtelijk.

Fijn dat NBG met je meedenkt!

Dit was de eerste keer dat wij bij de aanpassing van onze Hypotheek hebben gekozen om gebruik te maken van een adviseur. het was prettig dat er met ons werd meegedacht! en zij ons duidelijk aangaven welke documenten we moesten aanleveren. Klein min puntje, als we iets via de mail vroegen of stuurden werd die mail niet altijd direct gelezen. Mogelijk kwam dat door de drukte in deze tijd van het jaar. Daar hebben we wel begrip voor. Het resultaat van het advies was zeer naar onze tevredenheid! Frits en Sietske

Hele goede ervaring met NBG Denken goed mee en helpen met alle vragen die je hebt. Top service!

Aardige knul joviaal maar toch beleefd

Na vraag om meer info al snel contact. Duidelijke uitleg over mogelijkheden en gevolgen. In de afronding een paar slordigheden, kennelijk door de snelheid. Alles daarna netjes op papier en nu nog afronden bij de notaris!

Zeer teleurgesteld in NBG

Wij zijn heel erg teleurgesteld in de service van deze hypotheekadviseur, en Dennis zijn fout kost ons €**. We zijn niet goed geïnformeerd over een rentekorting die we hadden kunnen krijgen door simpelweg dezelfde bank te kiezen als onze hypotheekverstrekker. Dit kost ons momenteel €** per maand (!) gedurende vijf jaar, wat dus neerkomt op een totaal van meer dan €**. Dit had eenvoudig voorkomen kunnen worden als we goed geïnformeerd waren over deze simpele aanpassing. Dit soort advies is toch precies waarvoor je een hypotheekadviseur in de arm neemt, zou je zeggen. Zelfs de ABN AMRO-medewerker had nog niet eerder meegemaakt dat mensen niet op de hoogte werden gesteld van deze korting. Helaas kan de bank niets meer voor ons doen; dit had geregeld moeten worden bij de aanvraag. We zijn hiermee naar Dennis gegaan en als 'compensatie' voor deze fout kregen we een kortingsbon van €** aangeboden voor als we de vólgende keer opnieuw via hun een hypotheek laten verzorgen. Dit is natuurlijk helemaal niet in verhouding tot de enorme misgelopen korting, en we zijn het vertrouwen kwijt dat dit de volgende keer beter zal zijn. Wij zijn dan ook zeer teleurgesteld in de geboden oplossing en vinden de service zeer onprofessioneel. Ik zou iedereen aanraden goed na te denken voordat je met deze adviseur in zee gaat. Ik hoop oprecht dat er alsnog een fatsoenlijke oplossing geboden wordt, maar op dit moment hebben wij daar nog maar weinig hoop op. Dit was een dure fout voor ons. Wees gewaarschuwd.

Goed geadviseerd

De adviseur Marius Krooshof heeft ons goed geadviseerd. Alle hulp gekregen bij het online invullen. De snelheid en duidelijkheid beviel ons prima. Bedankt.

Zeer zorgvuldig en betrouwbaar.

Zeer dankbaar dat ik met dit bedrijf in zee ben gegaan. Goede uitleg,altijd behulpzaam en meedenken! Gewoon zoals het hoort te gaan in toch al een stressvolle situatie.

Goed contact en hypotheek is geregeld

Raymond heeft echt goed advies gegeven in mijn complexe situatie. Uiteindelijk is de hypotheek geregeld zoals afgesproken. Het heeft wel even geduurd maar dat lag niet bij NBG maar bij de bank. Alle vragen die ik tussendoor had zijn altijd (snel) beantwoord via de mail of telefonisch. Ook heb ik advies gekregen over mijn financiële situatie na het regelen van de hypotheek.

Hypotheek in recordtijd geregeld!

Onze vorige hypotheekadviseur kon ons vlak door het verstrijken van de deadline niet meer helpen. Hierdoor kwamen we via via bij NBG terecht. Gerard en Thijs kwamen direct in actie en wisten binnen 2 weken onze hypotheek voor elkaar te krijgen. Bijna dagelijks kregen we een update over de stand van zaken, wat voor ons enorm vertrouwd aanvoelde. Zonder NBG hadden we nu niet ons droomhuis kunnen kopen! Nogmaals dank!

Positieve ervaring.

Ik ben door mijn adviseur zeer deskundig bijgestaan. Vanaf het eerste huisbezoek gaf hij mij een betrouwbare indruk. Hierdoor besloot ik om een extra mooie voorziening aan mijn woning toe te voegen. Tijdens de aanvraag van de hypotheek zette de adviseur zich volledig voor mij in. Waarvoor ik hem dankbaar ben.

Tevreden

Opzich ben ik best tevreden met de adviseurs. Ik vond het soms alleen wel ingewikkeld en kreeg dan uitleg in voor mij onbekende termen. Ik ben wel echt onwijs blij met Joris want wanneer ik ook belde hij was er altijd. Het begon vond ik heel ingewikkeld wie ik dan precies waarvoor moest benaderen. Dat was niet geheel duidelijk. En ik vind dat ze dit ook in een intake gesprek aan moeten geven dat je een adviseur krijgt en een document behandelaar. Want hierdoor stelde ik steeds vragen aan de verkeerde persoon. En daarnaast vind ik dat er best van te voren even uitleg gegeven mag worden wat de stappen zijn die gemaakt gaan worden. Want iemand die net nieuw een huis koopt heeft geen idee wat hem of haar allemaal te wachten staat.

Duidelijkheid

Fijne gesprekken tussen ons en onze adviseur Lancer en de snelheid waarmee alles is gegaan. Voor het oversluiten van ons hypotheek. Mvg

Goede service, ervaring en fijne samenwerking

Paul van NBG hypotheken heeft ons heel goed geholpen bij de aanvraag van een hypotheek. Onze situatie was best complex, maar Paul zag kansen en heeft ons gedurende het gehele proces goed begeleidt. Hij dacht met ons mee en was altijd vrolijk en vriendelijk. Dankzij de dienstverlening van NBG is het ons gelukt!

Top behandeling en meedenken

Zie boven

Het was een hele leuke samenwerking en super communicatie geweest

Ik werd echt geholpen door de adviseurs hartelijk bedankt nogmaals, in totaal was het een hele fijne samenwerking

Een hele goed ervaring bij het ophogen van de hypotheek na scheiding. Het proces heeft lang geduurd wegens fouten van mijn vorige adviseur en het trage contact met de bank. Mijn adviseur Ingmar was altijd bereikbaar en heeft kennis van zaken. Alles werd snel opgepakt om het proces zo goed mogelijk te laten verlopen. Bedankt!

De Pinckart 54

5674 CC Nuenen

Over NBG Hypotheken

De beste hypotheek voor iedereen. Ook als je situatie net even anders is. Dat is wat ons drijft. Dat doen we vanuit een no-nonsense aanpak, met korte lijnen, persoonlijk, betrokken, transparant, doortastend en met passie voor ons vak. Onze adviseurs spelen doorlopend in op de woonwensen en vragen van onze klanten. We zijn altijd bereikbaar en altijd in de buurt. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Ontdek meer over NBG en wat we voor jou kunnen betekenen.