Gewoon slecht advies

Ik ga niet op de adviseur spelen, adviseur was goed en vriendelijk - en ik weet niet zeker of de fout bij hem lag of dat hij gewoon niet goed alle aanbieders heeft vergeleken - maar als bedrijf heeft NBG zwaar gefaald en ervoor gezorgd dat ons droomhuis werd verkocht aan een andere partij. Ik ben ondernemer en ik laat klinkende cijfers zien vanaf 2013 - ***** was de beste partij volgens adviseur. Er werd ook met niemand anders gesproken, was in kannen en kruiken. Uiteindelijk kregen wij op de laatste (!) dag een advies dat wij maar 60% (!) van het gewenste bedrag konden lenen. Aankoop moeten afblazen, droomhuis werd verkocht aan een andere partij. Balen, waren in de veronderstelling dat zij echt hun best hadden gedaan en wij gewoon nog een jaar moesten wachten om nog betere jaarcijfers te laten zien. Zijn toch 1 maand later naar een andere adviseur gegaan na dit debacle - en wat blijkt: Financiering via **** geen probleem!! Hebben nu een prachtig huis kunnen kopen, alles is rond.

Great service

The advisor was fantastic, very knowledgeable and with great advice, always available, replying promptly on question and request. Highly recommended.

Advies wat helemaal bij ons past

Er viel een grote last van onze schouders door de mogelijkheden die de adviseur ons aanbood. Alles is mede door hem voor ons zeer overzichtelijk geworden omdat hij in begrijpelijke taal het ons kon uitleggen. ook tijdens het proces konden wij hem altijd raadplegen voor advies en ondersteuning. Ook gaf hij ons advies voor overschrijving van al onze verzekeringen zodat nu zowel hypotheek als verzekeringen bij NBG zijn ondergebracht wat ons een goed overzicht geeft. Kortom, wij zijn zeer tevreden over wat de adviseur voor ons heeft gedaan en ons heeft begeleid en hebben het rustige gevoel dat wij ons de komende 20 jaar niet meer druk hoeven te maken over onze hypotheek!!

onvoldoende kwaliteit

ben in maart benaderd voor advies en we zitten nu in juli en het is nog niet rond

Uitmuntende klantbehandeling en snelle afwikkeling

Omdat ik bij aankoop geen voorbehoud van financiering had en de verkoper een snelle overdracht wilde, was de druk heel groot om mijn hypotheek snel geregeld te krijgen. Dit mocht niet ten koste gaan van de voorwaarden uiteraard. Daarnaast ben ik ook zzp-er dus dat vraagt de nodige extra financi�le onderbouwing. De adviseur heeft mij hierin werkelijk buitengewoon professioneel, prettig en voortvarend bij ondersteund. Alles is- nog eerder dan gedacht- rond gekomen tegen uitstekende voorwaarden. Hulde aan NBG en de adviseur en zijn collega!

Goed, eerlijk, volledig, vertrouwen, super!

Wij bevelen dit kantoor zeer aan. Het advies dat wij hebben gekregen was duidelijk en volledig. Er werd tijd voor ons genomen, wat wij als zeer prettig hebben ervaren. De adviseur kwam alle afspraken na, zelfs meer dan dat. Hij attendeerde ons ook op 'kleine dingen'. Kortom, fantastisch. Alles tot in de puntjes verzorgd waarvoor onze hartelijke dank.

Snel, bekwaam en doortastend

Na een iets moeizaam begin van beide kanten kwam het process goed op gang nadat stefan onze aanvraag op zijn bureau kreeg. Hij hield ons goed op de hoogte en beantwoorde onze vragen vakkundig en snel.

altijd bereikbaarl,oplossings gericht,meedenkend

De adviseur heeft ons fantastisch geholpen met de behandeling van onze aanvraag hypotheek. Altijd direct keurig een antwoord op al onze vragen! Alles was perfect geregeld, dat hadden wij nog nooit meegemaakt! Wij zijn in ieder geval blij dat ook na onze hypotheek, wij hem altijd mogen bellen als we nog iets anders willen weten. Helemaal top! bedankt adviseur..

Zeer goed voorgelicht.

Snelle afspraak en gezamenlijk gekeken naar de beste opties in onze situatie.

Het juiste advies (ook al neem je geen product af)

Niet goed wetende wat ik moest doen met mijn huidige hypotheek heb ik eerst vrijblijvend wat vragen mogen stellen over mijn huidige hypotheek.Mijn vragen zijn naar volle tevredenheid beantwoord. Ik heb een heldere uitleg gekregen en een goed advies hoe nu verder.Dit alles zonder dat ik een andere hypotheek blijk nodig te hebben.Ik ben ontzettend goed geholpen.

Vrijblijvend advies was zeer goed

Altijd goed om een tweede advies aan te vragen. Rente tarieven zijn lager dan onze thuis bankier.Vervolg gesprek kan pas nadat alle spullen zijn ingeleverd en automatische incasso is afgegeven. Ben benieuwd naar het vervolg. Jammer dat we weer kosten moeten maken voor een advies!

zeer goed advies

met een minimaal verschil bij de afrekening en goed persoonlijk contact

Tevreden, maar 'vinger aan de pols'

De adviseur had een positieve indruk achtergelaten na het ori�nterende gesprek. We hadden een goed gevoel bij de adviseur en NBG. Inmiddels zijn we twee hypotheekaanvragen bij verschillende hypotheekverstrekkers verder en kunnen we eindelijk zeggen dat het rond is. Doordat NBG niet voldoende op de hoogte was van de gewijzigde voorwaarden bij de eerste hypotheekverstrekker, heeft het hele proces behoorlijk onder druk gestaan. Onzes inziens had dit voorkomen kunnen worden. We hebben echter wel het gevoel dat er hard aan gewerkt is om alles toch zo snel mogelijk en op de juiste manier te laten verlopen. Er is veel contact geweest per mail en telefoon, waarin de medewerkers van NBG zich allen professioneel hebben opgesteld. Aan de interne communicatie mag nog wel gewerkt worden. Maar de persoonlijke benadering hebben we wel als prettig ervaren. Over het algemeen genomen tevreden, maar als klant moet je wel de vinger aan de pols houden!

Advies was goed echter tot 2x toe ging er iets mis

Advies is goed: goeie deal. Tot 2 x toe ging er iets mis met verzenden data naar bank. 2e x fout van NBG. Kreeg niet het gevoel dat er alles aan werd gedaan om het goed te maken. Moest er zelf erg bovenop zitten, vond men initiatiefloos, afwachtend, terwijl streefdatum passeren naderbij kwam. Excuus kwam pas nadat ik m'n beklag had gedaan. er kan iets misgaan, an sich geen probleem, maar geef de klant het idee dat je er bovenop zit. En schets wat de scenario's zijn als een ter mijn niet wort gehaald. Heb ik allemaal zelf uit zitten zoeken en ik heb zelf een back up geregeld, voor als het passeren vd akte niet op streefdatum zou zijn. Meer begeleiding hierin en betrokkenheid zou beter zijn.

Komen beloftes niet na!

In september vorig jaar heb ik samen met mijn vriend een eerste huis gekocht. Op deze site hebben wij NBG finance gevonden die ons advies kon geven over de juiste hypotheek. Na een goed gesprek met de adviseur en het betalen van de 350 euro voor de advieskosten hebben wij niets meer vernomen van het bovengenoemde bedrijf en de bovengenoemde consultant. Nadat wij zelf hebben gebeld kregen wij te horen dat het �te druk was� maar dat de bank niets voor ons kon doen. Graag wilde wij hier wat op papier over zien waarom de bank onze papieren had afgekeurd. Onze consultant heeft tot vijf maal beloofd een rapport of mail op te sturen. Helaas hebben wij tot op heden niets ontvangen van de adviseur. De communicatie met onze consultant was erg slecht, hebben zelf iedere keer contact moeten zoeken. Verder heb ik het gevoel dat er niets voor ons is gedaan omdat ze geen bewijzen kunnen doorsturen van de afwijzing van de bank!Ik zou NBG finance niet aanbevelen! Weggegooid geld!

Keurig geregeld.

Ik ben zeer tevreden, het was duidelijk en zeer netjes geregeld.

Prima en compleet advies

Zeer grondig en gedegen advies. Geen onnodige poespas, maar goed geluisterd naar onze wensen. Goed bereikbaar bij vragen en nam de tijd voor ons. adviseur, bedankt!

Professioneel advies, persoonlijke benadering.

Ik kan het kantoor aanbevelen: Goed en duidelijk advies, snelle reacties via mail en telefoon, vriendelijke en professionele, maar toch persoonlijke benadering.

Prima advies, klantgericht meedenken

Alle opties goed besproken. Zeer duidelijk verhaal.

Waardeloze klantbehandeling: opgelicht

Na vele toezeggingen te hebben gekregen zelf maar contact opgenomen met de klantendienst.Daar kregen wij te horen van mevrouw de manager dat wij maar snel terug moesten oprotten naar de*****. (??!)Terwijl wij onder grote druk waren gezet door de tijdsachterstand die door NBG was opgebouwd en wij wilden weten wat de stand van onze aanvraag was.De oplichting zit hem in het feit dat werkelijk alle kosten van NBG hoger uitvallen dan voorgesteld. Toch maar de hypotheek laten regelen door een reguliere bemiddelaar.

Goede adviezen, prettige omgang en communicatie

Goede adviezen, prettige omgang, goede communicatie zowel per mail als telefonisch. Je wordt nog dezelfde dag teruggebeld. Groot compliment ook voor zijn assistente; ondanks het herhaaldelijk verlangen van nieuwe stukken door de geldverstrekker bleef zij vriendelijk en correct. Mijn complimenten!

De adviseur heeft ons zeer goed geadviseerd. Hij was zeer behulpzaam

Prima advies en begeleiding bij maken keuze.

Via internet zijn we bij NB.G. gekomen. Nog dezelfde dag na telefonisch contact werd afgesproken dat de adviseur binnen twee dagen thuis zou komen voor nader gesprek met de mogelijkheden tot oversluiting. Na dit eerste gesprek heb ik regelmatig zowel telefonisch als bij mij thuis alle voor mij belangrijke zaken m.b.t. het oversluiten van mijn hypotheek met de adviseur op ongedwongen en plezierige wijze kunnen bespreken. M.a.w. ik heb een zeer tevreden gevoel over alles wat de N.B.G. voor ons heeft gedaan. Zoals b.v.b. het opvragen van allerlei stukken voor aanleveren bij de hypotheek vertrekker. Nadat de offerte van deze verstrekker was toe gestuurd, kwam mijn adviseur om deze nogmaals met mij door te spreken, zodat op nog eventuele vragen door hem geantwoord kon worden. Vervolgens heeft hij de door mijn vrouw en mij ondertekende offerte mee genomen, zodat deze op zeer korte termijn kon worden gezonden naar de nieuwe hypotheek vertrekker, zijnde ****.

Zeer vakbekwame medewwerkers

De adviseurs hebben mij uitstekend voorgelicht en begeleid met het oversluiten van mijn hypotheek.Hierbij vielen beide medewerkers op door hun vakkennis en niet te vergeten door hun vasthoudendheid. Deze medewerkers hebben getoond ook oplossingen te kunnen aanreiken als het pad minder begaanbaar is.

Zeer vertrouwd en klantvriendelijk.

Prima advies gekregen en een zeer goed voorstel ontvangen. Alles was uiteindelijk zeer snel geleverd.

De Pinckart 54

5674 CC Nuenen

Over NBG Hypotheken

De beste hypotheek voor iedereen. Ook als je situatie net even anders is. Dat is wat ons drijft. Dat doen we vanuit een no-nonsense aanpak, met korte lijnen, persoonlijk, betrokken, transparant, doortastend en met passie voor ons vak. Onze adviseurs spelen doorlopend in op de woonwensen en vragen van onze klanten. We zijn altijd bereikbaar en altijd in de buurt. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Ontdek meer over NBG en wat we voor jou kunnen betekenen.