Het hypotheekadvies was erg goed uitgelegd

Op basis van mijn ervaring kan ik iedereen aanbevelen om met deze adviseur in zee te gaan. Erg deskundig en neemt ruim de tijd om alles uit te leggen. Aanrader

Enorm goede service

Super gedaan. Goed gelet op details. Altijd bereikbaar en zeer snelle reactiesnelheid.

gedegen advies

Ons is op heldere wijze duidelijk gemaakt welke mogelijkheden tot oversluiten er waren. De voordelen werden op eerlijke wijze toegelicht.

Snel en concreet advies

Snel en adequaat advies. Direct contact, duidelijke taal, ook voor leken.

betrokken adviseur, goed en helder advies

Wij zijn zeer goed geholpen bij onze keuze voor het oversluiten van onze hypotheek. Er komt veel bij kijken, meer dan je verwacht, bij een dergelijke transactie. ***** en zijn collega ***** hebben ons met veel geduld, pro-activiteit en volledige transparantie geholpen. Ook na het afronden van het papierwerk zijn zij betrokken en hulpvaardig. Dat laatste vind ik bijzonder onderscheidend en belangrijk. Zij zijn pas tevreden als ik dat ben en als alles is afgerond. Ook als ik zelf iets te lang laat liggen houden zij de tijdslijn goed in de gaten en acteren hier bijzonder pro-actief op. Wat maakt dat wij telkens op tijd waren t.b.v. deadlines met de juiste documenten. Ik zou NBG en ***** iedereen aanbevelen!

Een uitstekende begeleiding gekregen

Ik heb van mijn tussenpersoon ***** een uitstekende begeleiding gehad in het aanvragen van mijn hypotheek. ***** werkt snel en weet waar hij over spreekt. Daarnaast is hij vrijwel altijd bereikbaar en reageert hij direct, zelfs als hij les geeft aan collega's. Tevens sprake van een laagdrempelige benadering, bij ***** voelt het niet alsof je 'domme' vragen stelt (hypotheken/financi�n zijn niet mijn specialisatie). Ik zou ***** zeker aanbevelen als tussenpersoon bij vrienden en/of kennissen.

Duidelijk. Luisterend oor. Behulpzaam. Snel.

Het startgesprek thuis verliep in een zeer prettige sfeer. Alle keuzemogelijkheden en scenario's met de specifieke argumenten werden met geduld langsgelopen. Voorrekenen van de opties ging ook met veel geduld. Bereikbaarheid was heel goed. Acties altijd snel en ook pro-actief. Zorgen en twijfel werden ons ontnomen. Kortom, wat je als advies en begeleiding hoopt te krijgen bij in dit geval het oversluiten van een hypotheek.

Hypotheek supersnel geregeld.

13 oktober eerste contact met NBG. Adviseur ***** heeft hypotheek voor ons uitgezocht.We hebben alle gegevens zelf aangeleverd (zgn execution only, is de allergoedkoopste hypotheek regeling bij NBG).Hierna heeft ***** de aanvraag geregeld. ***** heeft zelfs op zondag nog mail beantwoord.Op 31 oktober ligt alles al bij de notaris klaar. Hoe snel wil je het hebben!!!

Prima en duidelijk advies

Adviseur ***** heeft ons goed geholpen. Hij heeft ook nog geholpen nadat zijn eigenlijke werk er op zat.

Snel, kundige en doortastend advies.

Op advies van derden zijn wij bij *** van NBG terecht gekomen omdat wij hulp nodig hadden bij een ietwat ingewikkelde hypotheek aanvraag waarbij veel factoren samen kwamen. *** en NBG hebben ons hier snel en effectief doorheen geloodst.

zeer goed en duidelijk

Punktueel en duidelijk advies gekregen.Adviseur nam ruim de tijd om ons te adviseren.

Goed advies, goed bereikbaar, erg vriendelijk

Goed advies op een duidelijke manier. Altijd goed te bereiken. Een echte aanrader.

Uitermate tevreden

Ik had (voor tweede maal) begeleiding van ***** bij de aankoop van een woning. ***** is makkelijk bereibaar, reageert uiterst snel, doet wat hij zegt en zegt wat hij doet. Kortom: een zeer betrouwbare en accurate hypotheekadviseur.

Goede ervaringen met adviseur ***

Prima kantoor/tussenpersoon waarvan wij echt het gevoel kregen dat zij echt onafhankelijk zijn en je als klant dus niet richting een bepaald product wordt geduwd.Prettig en vertrouwd gevoel bij adviseur ***. Luistert naar de wensen van de klant en is niet "opdringerig". Is terzake kundig en is helder en duidelijk in zijn uitleg. Probeert de klant te helpen bij het maken van keuzes zonder hem/haar daarbij te be�nvloeden. Prima adviseur.

Reageert snel, eerlijk en staat altijd klaar

Heel goede ervaringen gehad. De hyptoheek leek eerst niet door te gaan i.v.m. mijn kopers die de hypotheek niet rond konden krijgen. Tijdens het hele traject heeft hij me met alles kunnen begeleiden (soms werd het erg krap en dan is het wel handig dat je gelijk reactie krijgt ook al is het 's avonds).

deskundig en correct, duidelijk onderbouwd advies

NBG gevonden via internet. 1e telefonisch contact was met de binnendienst *****] verliep prettig. Voor het vervolg zie boven.

Deskundig

Prima advies over de mogelijkheden de wijze waarop wij de overwaarde van onze verkochte woning kunnen inzetten.Duidelijk wat voor nadelen zijn inclusief consequenties van de belastingdienst.

Vertrouwd, deskundig en meedenkend.

Advies inzake de koop van een nieuwe woning terwijl er met de verkoop van de bestaande woning een kleine restschuld resteert. Prima en duidelijke uiteenzetting over de mogelijkheden die betrekking hebben in mijn situatie.Als de nieuwbouw plannen concreet worden volgt er een hernieuwd verzoek om details uit te werken.Vertrouwde adviseur sinds vele jaren. Gemakkelijk, deskundig en vertrouwd kontakt.Verder het uitgebreide verzekeringspakket de revue laten passeren.Is onlangs aangepast all risk bij de aanschaf van een nieuwe auto .

Perfecte advies en afhandeling

Prettig advies en prima afhandeling en uitvoering.Goed advies en nazorg

Duidelijk, snel en realistisch advies

Snelle en goede afhandeling, De adviseur is snel met reageren en geeft een helder advies. Zeer tevreden!

zeer duidelijk en snel geholpen

Deze adviseur zat er boven op.In mijn situatie was het niet eenvoudig om een nieuwe hypotheek te krijgen voor een bepaalde datum.Dit ivm verkoop eigen woning.Maar mbg heeft dit geweldig voor elkaar gekregen.

Duidelijke en snel advies.

Goed geadviseerd en snelle afhandeling. Goede bereikbaarheid.

Gedegen advies en goede begeleiding

Ik beveel het kantoor en speciaal de adviseur aan, gezien zijn ervaring en deskundigheid op dit gebied,en is daarbij prettig in de omgang, wat voor ons resulteerde in een kordate aanpak.

Prima advies en super snelle service

we hadden al een positieve ervaring met de adviseur dus toen we een andere woning wilden aankopen was er geen twijfel wie we daar voor wilden vragen. We hebben een goed advies gehad en alles was super snel geregeld.

Top benadering en volledige informatie en advies!

Van beginfase tot eindfase fantastische begeleiding en advies genoten van de adviseur. Hij was erg scherp op dat alles tijdig werd aangeleverd en hield mij van alle updates op de hoogte.

De Pinckart 54

5674 CC Nuenen

Over NBG Hypotheken

De beste hypotheek voor iedereen. Ook als je situatie net even anders is. Dat is wat ons drijft. Dat doen we vanuit een no-nonsense aanpak, met korte lijnen, persoonlijk, betrokken, transparant, doortastend en met passie voor ons vak. Onze adviseurs spelen doorlopend in op de woonwensen en vragen van onze klanten. We zijn altijd bereikbaar en altijd in de buurt. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Ontdek meer over NBG en wat we voor jou kunnen betekenen.