Geduldig, betrouwbaar, denkt mee

Wij hebben in het 1e kwartaal via NBG onze hypotheek laten omzetten via NBG. De adviseur heeft ons namens NBG echt voortreffelijk geholpen. Nam allerlei scenario's door en wees ons op de voor- en nadelen. Nam ruim de tijd en ok gedurende het gehele proces hield hij ons perfect op de hoogte en pakte vragen snel en adequaat op. De adviseur is duidelijk in de toelichting, adviezen Ook na afloop is hij langsgekomen om het proces nog eens door te nemenVoor ons tot nu toe de beste adviseur geweest die wij hebbn gehad

Komt vertrouwd over en leeft zich in

De adviseur is bij ons zeer vertrouwd overgekomen en heeft voor ons een nieuwe hypotheek geregeld waar we zeer tevreden mee zijn.Alle telefoontjes en vragen zijn steeds beantwoord weet waar hij over praat en zoekt het beste voor je uit.

Prettig gesprek, met duidelijk verhaal en als resultaat een erg aangename hypotheek

Zeer betrouwbaar zeer kundig en transparant advies

De adviseur al reeds bij een kennis aanbevolen en dat zegt genoeg. Andere ervaring opgedaan bij een andere hypotheek kantoor maar gaf me niet het gevoel bij het advies van bij NBG

Prima geholpen, optimaal gescoord

Kantoor komt regelmatig met goede nuttige neiuwsbreif en visies op de hypotheek markt

Duidelijk en informatief

De adviseur komt betrouwbaar over en duidelijk in zijn bewoording ook over het gehele gespek komt de adviseur over met de juiste kennis over de hele breedte van de informatie

Helder gesprek, duidelijke informatie

Duidelijk advies, toegespitst op onze situatie. Snelle reactie op mails, heldere antwoorden op gestelde vragen. Alles wordt via de mail bevestigd, dus is terug te lezen.

Zeer betrokken en deskundig!

Leo Finance is een betrokken en uiterst deskundig in het hele proces. Hij heeft veel verstand van zaken en zoekt naar de beste opties voor jouw situatie. Hij heeft ons enorm geholpen en is bereidt daar ver in te gaan. Door hem wonen wij nu in ons droomhuis! Het geld meer dan waard

hypotheekaanbieders/ berekeningen / procedure.

Dit kantoor en met de adviseur heeft ons van het begin tot het einde heel goed begeleid en in iedere fase ons ingelicht welke actie we moesten ondernemen en wat tot dan toe de stand van zaken was.

Geweldig advies. Duidelijk verhaal.

Adviseur luistert goed naar je wensen en vertaalt dat duidelijk in een adviesrapport. Doet veel extra buiten het gesprek om. Fijne adviseur.

Kundig advies

Kundig advies, snelle service, goede follow-up. Afpsraken worden goed nagekomen

goed duidelijk advies

goed duidelijk advies. goede uitleg gegeven. Konden altijd bellen met vragen.

Zeer tevreden over onze adviseur

Wij zijn zeer tevreden over het advies wat wij kregen, er word goed naar je wensen gekeken/geluisterd. Super handig dat het adviesgesprek aan huis kon 's avonds. Alles is heel snel geregeld (binnen paar weken). Hij reageert ook altijd snel per mail of telefoon. Ik zou de adviseur zeker aanraden aan anderen voor het regelen van hun hypotheek.

Goed en duidelijk verhaal bij het advies

Ik kan het kantoor aanbevelen omdat de adviseur tijd maakt en naar jou verhaal luistert en daarop jou een gedegen advies geeft

100 % tevreden

Een goed advies op maat. heeft goed geluisterd naar onze wensen en het blijkt allemal mogelijk ook.

Goed geholpen

Echt aan te raden goede mensen die er ook verstand van hebben dat is bij andere maatschappijen wel eens anders

Goed en snel geholpen. Zeker een aanrader!

Goed, duidelijk en helder advies. Goede prijs. Vrijdag alles ingeleverd, maandag een belletje en was de hypotheek rond!

Zorgvuldig, snel en vriendelijk

Ik beveel het zeker aan omdat ik erg goed geholpen ben. De adviseur heeft in het proces veel voor ons betekend en heeft ervoor gezorgd dat er snel werd gehandeld. Hier zijn we heel blij mee!!

Top adviseur.

Het is een zeer bekwame en vriendelijke adviseur waarop NBG heel zuinig mag zijn. Hij komt altijd zijn beloftes na en is zelfs na werktijd bereid om correcte informatie door te geven.Keep up the good work.

Top advies

Goed advies Aanbeveling voor Anderen kan adviseur altijd bellen als wat niet duidelijk is en goed geregeld ??

Helder advies ,duidelijke taal en snelle service

Concept is goed,Vastleggen wensen,gegevens opnemen,gelijk de mogelijkheden besprekenTaken goed uitgelegd ,traject is ook duidelijk..Goed team

Terzakekundig, meedenkend, goed bereikbaar, inspelen op juiste hypotheekbehoefte

Super geholpen

Na ergens anders afgewezen wegens negatieve BKR.heeft de adviseur er toch voor gezorgd dat het binnen 3 weken geregeld is. Nu kan de koop van mijn ouderlijk huis gelukkig door gaan. Bedankt.

Goed advies en snel geregeld

Bij intake gesprek direct gemerkt dat de adviseur goed begreep waar ik naar toe wilde met mijn hypotheek waarna alles snel en accuraat is uitgevoerd, bedankt!

Begripvol en legt goed uit

Kreeg niet de indruk dat hij zijn eigen belang voor liet gaan

De Pinckart 54

5674 CC Nuenen

Over NBG Hypotheken

De beste hypotheek voor iedereen. Ook als je situatie net even anders is. Dat is wat ons drijft. Dat doen we vanuit een no-nonsense aanpak, met korte lijnen, persoonlijk, betrokken, transparant, doortastend en met passie voor ons vak. Onze adviseurs spelen doorlopend in op de woonwensen en vragen van onze klanten. We zijn altijd bereikbaar en altijd in de buurt. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Ontdek meer over NBG en wat we voor jou kunnen betekenen.