Persoonlijk, vriendelijk en professioneel advies!

Wij raden NBG absoluut aan! Een zeer ervaren en vriendelijke hypotheek adviseur kwam voor de ori�ntatie- en adviesgesprekken in de avond bij ons thuis. Heel gemakkelijk en dit schept al gelijk een band van vertrouwen. Vanaf de ori�ntatie tot aan de overdracht bij de Notaris konden wij met echt al onze vragen terecht bij de medewerkers op het kantoor van NBG. Geen vraag was te veel, echt super! Bovendien hebben wij ook een heel mooi advies met een goede korting voor het oversluiten van al onze verzekeringen naar NBG gehad. Kortom, NBG bood ons het totaalpakket en we kijken terug op een hele prettige service. Je eerste woning kopen is natuurlijk heel spannend, maar ook heel leuk op deze manier, top!

Great advice & personal touch!

After comparing 3 different mortgage advisers and having to deal directly with ABN Amro, we finally decided to choose for the advisor and NBG. What a great choice. The advisor came to our house at no cost, advised us and gave us an actions plan. Within 2 weeks we had a new mortgage at much better conditions compared to what other banks offered. Also, The advisor and his team were easily reachable (even through whatsapp) at any time, which helped us a lot to understand the whole process. We definitely recommend NBG and the advisor. cheers, Fam. Enrico

Fantastisch advies, zeer betrokken en gemotiveerd.

Zeer betrouwbaar en professioneel hypotheekadvies met een uitzonderlijk betrokken, persoonlijke en gemotiveerde werkwijze. Zo'n hypotheekadviseur zou je iedereen die een huis koopt toewensen. We hebben het traject als 'team' met veel enthousiasme doorlopen.

Fantastisch snel en goed geregeld

Ik kan dit kantoor absoluut aanbevelen, heldere en snelle communicatie.En de adviseur brengt meer dan een gemiddelde adviseur, hij denkt ook met je mee aan heel veel neven zaken die te maken hebben met de verkoop en aankoop van je woning.

Duidelijk en eerlijk advies over de mogelijkheden.

De adviseur is een zeer vriendelijke man en hij wil echt het beste voor je.hij geeft je eerlijk advies Over de mogelijkheden en legt alles duidelijk uit, ook neemt hij je goed mee in de voortgang van jou zaak. De communicatie is erg goed en krijg altijd bij een vraag snel antwoord. Wij hebben dit traject als zeer plezierig ervaren en zullen jullie ook zeker bij vrienden aanraden. Wij zijn zeer tevreden!.

ONGELOOFLIJK!

dit is de 2de x dat wij via deze adviseur een hypotheek aanvragen. Ze legt alles zo duidelijk en helder uit, geeft je het gevoel dat ze met haar eigen hypotheek bezig is, zo betrokken, vertrouwd en meedenkend. Geweldig wij zijn een lopend reclame bord voor haar!l

Heel goed advies gekregen top

Heb van de adviseur heel erg goed advies gekregen en is ook heel duidelijk en geduldig ..Bedankt voor alles

Duidelijk advies en persoonlijke behandeling

Erg tevreden over het advies en de persoonlijke benadering van onze adviseur bij NBG | Hypotheken. Vragen werden snel beantwoord. We zijn professioneel geholpen op een voor ons te begrijpen manier bij onze eerste hypotheek.

Redelijke begeleiding

Er was een 2de gesprek beloofd in de vorm van een bezoek deze heeft nooit plaats gevonden.Er zijn diverse toezeggingen gedaan voor assistentie voor hulp bij afronden oude hypotheek ook dit is nooit nagekomen.Wij zijn wat dat betreft erg teleurgesteld in de adviseur en NBGDaar door ligt de priijs kwaliteit volgens ons erg uit balans

Prima onafhankelijk advies!

De adviseur heeft bij ons thuis onze financi�le situatie beoordeeld en een uitstekend advies gegeven, met open vizier. Geen kleine lettertjes, alles transparant en helder. Vastgelegd in een uitstekend hypotheekplan.

zeer goede begeleiding en service

De adviseur is voor ons de beste adviseur die je je kunt wensen. het is de 2e keer dat wij van haar diensten gebruik maken tot grote tevredenheid.

Geweldige vent die altijd voor je klaar staat

Hypotheekadviseur raad ik zeker aan. Geen vraag is te gek. Komt extra thuis langs. Denkt altijd met je mee en houdt je goed op de hoogte van alles.Duidelijk overzicht, goede prijs

Deskundig advies

De adviseur heeft mij op zeer deskundige wijze bijgestaan bij het afsluiten van mijn hypotheek, rekeninghoudend met mijn persoonlijke situatie.Direct contact en antwoord wat ik als zeer prettig heb ervaren

Deskundig op maat gegeven advies

De adviseur is een adviseur met verstand van zaken en een prettige persoonlijkheid.Binnen een mum van tijd waren verschillende opties voor een nieuwe hypotheek die het beste bij ons paste doorberekend enkele dagen later gevolgd door een in detail uitgewerkt Financieel Plan.

Geduldig, betrouwbaar, denkt mee

Wij hebben in het 1e kwartaal via NBG onze hypotheek laten omzetten via NBG. De adviseur heeft ons namens NBG echt voortreffelijk geholpen. Nam allerlei scenario's door en wees ons op de voor- en nadelen. Nam ruim de tijd en ok gedurende het gehele proces hield hij ons perfect op de hoogte en pakte vragen snel en adequaat op. De adviseur is duidelijk in de toelichting, adviezen Ook na afloop is hij langsgekomen om het proces nog eens door te nemenVoor ons tot nu toe de beste adviseur geweest die wij hebbn gehad

Komt vertrouwd over en leeft zich in

De adviseur is bij ons zeer vertrouwd overgekomen en heeft voor ons een nieuwe hypotheek geregeld waar we zeer tevreden mee zijn.Alle telefoontjes en vragen zijn steeds beantwoord weet waar hij over praat en zoekt het beste voor je uit.

Prettig gesprek, met duidelijk verhaal en als resultaat een erg aangename hypotheek

Zeer betrouwbaar zeer kundig en transparant advies

De adviseur al reeds bij een kennis aanbevolen en dat zegt genoeg. Andere ervaring opgedaan bij een andere hypotheek kantoor maar gaf me niet het gevoel bij het advies van bij NBG

Prima geholpen, optimaal gescoord

Kantoor komt regelmatig met goede nuttige neiuwsbreif en visies op de hypotheek markt

Duidelijk en informatief

De adviseur komt betrouwbaar over en duidelijk in zijn bewoording ook over het gehele gespek komt de adviseur over met de juiste kennis over de hele breedte van de informatie

Helder gesprek, duidelijke informatie

Duidelijk advies, toegespitst op onze situatie. Snelle reactie op mails, heldere antwoorden op gestelde vragen. Alles wordt via de mail bevestigd, dus is terug te lezen.

Zeer betrokken en deskundig!

Leo Finance is een betrokken en uiterst deskundig in het hele proces. Hij heeft veel verstand van zaken en zoekt naar de beste opties voor jouw situatie. Hij heeft ons enorm geholpen en is bereidt daar ver in te gaan. Door hem wonen wij nu in ons droomhuis! Het geld meer dan waard

hypotheekaanbieders/ berekeningen / procedure.

Dit kantoor en met de adviseur heeft ons van het begin tot het einde heel goed begeleid en in iedere fase ons ingelicht welke actie we moesten ondernemen en wat tot dan toe de stand van zaken was.

Geweldig advies. Duidelijk verhaal.

Adviseur luistert goed naar je wensen en vertaalt dat duidelijk in een adviesrapport. Doet veel extra buiten het gesprek om. Fijne adviseur.

Kundig advies

Kundig advies, snelle service, goede follow-up. Afpsraken worden goed nagekomen

De Pinckart 54

5674 CC Nuenen

Over NBG Hypotheken

De beste hypotheek voor iedereen. Ook als je situatie net even anders is. Dat is wat ons drijft. Dat doen we vanuit een no-nonsense aanpak, met korte lijnen, persoonlijk, betrokken, transparant, doortastend en met passie voor ons vak. Onze adviseurs spelen doorlopend in op de woonwensen en vragen van onze klanten. We zijn altijd bereikbaar en altijd in de buurt. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Ontdek meer over NBG en wat we voor jou kunnen betekenen.