Professionele en tòch persoonlijke en prettige medewerker. Zegt wat hij doet en doet wat hIj zegt.

Zeer tevreden omdat rekening werd gehouden met onze persoonlijke omstandigheden, alles zsm geregeld. Prettige manier van communiceren. Kortom ik zal iedereen graag NBG postief adviseren

Uitstekend . Snel en correcte afhandeling

Chantal Beckers. Professioneel, eerlijk, klantgericht en vakkundig

Chantal Beckers heeft ervoor gezorgd dat ik na de scheiding, mijn woning heb kunnen behouden. Zelfs met lagere maandlasten dan voorheen. Zij heeft zich verdiept in de specifieke situatie en meerdere opties berekend waardoor per scenario de voor en nadelen overzichtelijk zijn gemaakt. Hierdoor is met een goed gevoel de overstap gemaakt naar een andere hypotheekverstrekker. Verder is Chantal een heel prettig persoon en biedt zij een luisterend oor tijdens de scheidingsperiode.

Heel goed bijgestaan

Een vriendelijke hulp en benadering, makkelijk te bereiken.

Zeer prettig met prima communicatie

Wij hebben met onze adviseur Roalnd vd Zwaag op een prettige manier onze wensen kunnen vervullen. Hij werkte heel efficiënt en reageerde ook heel snel op onze vragen en/of wensen. Prima !!

duidelijk en professioneel

Net onze hypotheek veranderd en zijn super blij met het advies, Het uit handen nemen van alle papieren rompslomp en de communicatie. nogmaals bedankt !

professioneel

De hypotheekaanvraag werd in korte tijd ingevuld met alle benodigde bijlagen. Vervolgens werd de aanvraag snel in behandeling genomen en binnen 2 weken hebben we bericht ontvangen, dat de hypotheek is toegekend. Resultaat: meer geld ter beschikking en een lagere maandlast.

Zeer fijne beleving gewenst.

Deskundig en adequaat geholpen

In een hoog tempo en tot in de avond is gewerkt, waarbij op creatieve wijze en deskundigheid een zeer goed resultaat is bereikt.

Scherp, snel, efficiënt en de beste weg zoeken die bij mij past

Het onmogelijke toch mogelijk maken!

Mijn vrouw en ik hadden de wens om te verhuizen maar met 2 negatieve BKR-registraties was dit volgens de meeste adviseurs onmogelijk. Toen ik in contact kwam met NBG waren ze wel voorzichtig maar wilde wel met ons meedenken. Inmiddels hebben we een huis kunnen kopen. Enorme dank aan NBG ( en Sibren Ekelmans)

Prima - bij ziekte van een adviseur snel en soepel overgenomen door een andere adviseur.

Efficient en effectief, alhoewel ik vind dat de kosten te hoog zijn of dat het uurtarief te hoog ligt voor de geleverde dienst. De dienst zèlf vind ik heel goed, snel en zo te zien objectief.,

Goed geholpen

Wij zijn goed geholpen door onze adviseur bij het opnemen van overwaarde om een verbouwing en verduurzaming te financieren

Ik werdt uitstekend geholpen ik bedank jullie.groetjes Eyup yaktemur

advies financiering aankoop huis en verbouwing

Het was de tweede keer dat deze adviseur ons begeleidde. De eerste keer een aantal jaar geleden bij het oversluiten van onze hypotheek en deze keer bij de financiering van de aankoop van ons nieuwe huis en verbouwing. Beide keren waren we erg blij met zijn inzet, heldere adviezen en professionaliteit. Deze keer kwam de aankoop precies in zijn vakantie uit maar hij begeleidde het proces gewoon (en optimaal) verder. Geweldig.

Betrokken en professioneel

Ik kan de adviseur aan iedereen van harte aanbevelen. Hij is zeer professioneel, heeft een luisterende oor en en stemde zijn advies heel goed af op onze wensen. Hiernaast is hij ook erg alert, energievol en denkt hij out-of-the-box. Zo kwamen wij enkele onverwachte uitdagingen tegen, waar hij gelijk een passende oplossing voor heeft bedacht.Het belang van de klant staat voorop, dat merk je echt aan alles. Ook een dikke pluim aan het NBG kantoor-team waarbij ik dezelfde grote betrokkenheid, goede klantenservice en nazorg heb ervaren. Ik weet waarbij ik voortaan moet zijn. Volle lof!

Prettig en vlot zaken doen

DBG en in het bijzonder de adviseur is zeker aan te bevelen. De adviseur staat altijd voor je klaar, ook buiten kantoortijden. Verder werd er zowel door mij als de adviseur goed de tijd bewaakt om alles tijdig te regelen, iets wat ik als prettig heb ervaren in deze rare tijden van een woning aankopen als starter.

Geen advies

Twee weken na het �advies� gesprekje wat eigenlijk niet meer was dan het noteren van de wensen geen enkele reactie gekregen. Gedurende deze wachttijd zelf gemaild en gebeld met NBG en ook hier is geen advies meer op gekomen !

1e hypotheek

De adviseur heeft ons heel prettig geholpen in het aanvragen van de hypotheek en de daarbij behorende verzekeringen. De adviseur is niet te formeel en makkelijk in de communicatie.Nam ons mee in het proces en was makkelijk benaderbaar.De hypotheek en de verzekeringen waren zeer snel rond en de adviseur gaf ons een vertrouwd gevoel. Wij zijn erg tevreden!

Vastberaden

De adviseur heeft zich volledig ingezet om alles voor elkaar te krijgen. Vele haken en ogen zaten aan mijn hypotheek-aanvraag, maar het is gelukt!Ik mocht vragen wanneer en wat ik maar wilde. Daardoor kon ik de moed erin houden.

Super goed geregeld

Super goed geholpen door NBG. Het gesprek was heel verhelderend en we zijn er enorm op vooruitgegaan. Fijn dat ze bij je thuis komen en alles goed uitleggen en de tijd nemen. Ik kon mijn adviseur altijd bellen of zelfs appen, dat was heel fijn. Ook de binnendienst was erg behulpzaam en heeft me geholpen om de nieuwe hypotheek z.s.m. rond te krijgen. Bedankt NBG!

Hypotheekadvies

Verstand van zaken, duidelijke uitleg over de verschillende hypotheekvormen en advisering daaromtrent, snel en adequaat handelend omtrent gestelde (aanvullende) vragen t.a.v. het vervolgtraject. Duidelijke en inzichtelijke dossieropbouw.

Slechte adviseur

De adviseurr kwam bij ons thuis en gaf aan op basis van onze gegevens dat het geen probleem was. Hij mocht zelf alles beoordelen. Info vooraf was anders dan tijdens gesprek, kosten werden hoger alsmede de rente. Door de corona hadden de banken al voorwaarden aangepast en dat heeft hij nooit aangegeven. Hij belooft gouden bergen maar komt niks na. Communicatie is waardeloos

Geld bespaard

Omdat de rente laag is, wilde ik mijn hypotheek oversluiten. Na een berekening komt hij echter tot de conclusie dat dit niet voordeliger is dan de huidige hypotheek. Hij geeft dan ook het eerlijke advies om alles zo te laten.

Goed duidelijk advies

Prettig gesprek gehad als kennismaking, Dezelfde avond meteen besloten om verder te gaan om het traject met NBG aan te gaan. Het klikte meteen en hij gaf ons een vertrouwd gevoel. Ook na kantoortijden reageerd hij geregeld op apps als er vragen waren. Ook niet beroerd om dingen 2/3 keer uit te leggen als je het niet helemaal snapt.Wij hebben een passend advies gekregen voor onze situatie. Wij hebben heel lang moeten wachten tot wij ons nieuwe woning hebben kunnen betrekken. Tussen hypotheekaanvraag en daadwerkelijk gebruik maken van het aanbod zat 6 maanden namelijk.

De Pinckart 54

5674 CC Nuenen

Over NBG Hypotheken

De beste hypotheek voor iedereen. Ook als je situatie net even anders is. Dat is wat ons drijft. Dat doen we vanuit een no-nonsense aanpak, met korte lijnen, persoonlijk, betrokken, transparant, doortastend en met passie voor ons vak. Onze adviseurs spelen doorlopend in op de woonwensen en vragen van onze klanten. We zijn altijd bereikbaar en altijd in de buurt. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Ontdek meer over NBG en wat we voor jou kunnen betekenen.