Mijn hypotheek is snel en goed geregeld

Onze adviseur heeft ons super geholpen met de hypotheek en met onze wensen. Lancer stond altijd vol enthousiasme klaar voor ons . Lancer hield ons ook heel goed op de hoogte van alles . Bedankt hiervoor. Magdalena en Ruud

Team dat altijd klaar staat.

Mijn ervaring is goed. Ik vond wel dat het lang geduurd heeft voordat het rond was.(ruim 3 maanden) Waar dat aan ligt is mij niet helemaal duidelijk. Het gaat niet om een enorm grote hypotheek,

Super fijn geholpen aan een nieuwe hypotheek

Kon met alle vragen of wat dan ook bijna 24/7 terecht, erg goed geholpen en het volste vertrouwen dat we een goede beslissing hebben genomen door het goede advies van onze hypotheek adviseur. Top

Snel duidelijkheid vriendelijk

Contact ging snel en er werd duidelijk alles uitgelegd en alles overwogen en besproken

Uitstekende begeleiding!

Alain en Maartje hebben alles uit de kast getrokken om overbrugging rond te krijgen! Het viel mij tegen wat er allemaal geregeld moest worden maar met de begeleiding van Alain en Maartje was het te doen. Dank jullie wel! Ik heb veel bijgeleerd afgelopen periode op het digitale vlak, alles kon (moest) digitaal aangeleverd worden.

Goede service en snelle afhandeling

Enigste min punt soms slecht te verstaan aan de telefoon. Verder was alles super geregeld en bij vragen kon ik altijd bellen zonder eerst een antwoord apparaat te beluisteren

Zeer klantgericht en uitstekende begeleiding

Afspraken worden nagekomen en het hele proces is goed te volgen

Zeer professioneel geholpen!

Wanneer ik onduidelijkheden had, kon ik altijd bij NBG terecht. Niels en Manja zijn heel snel in het handelen en hebben echt het beste met je voor. Ik zou NBG Hypotheken zeker aanraden bij iedereen. Nogmaals ontzettend bedankt! (:

top

onze ervaring is optimaal en vooral de adviseur verdiend een pluim wat betreft correctheid en snelheid hoe hij zijn werk aan het doen is.

Goede contacten

Hele fijne medewerkster, neemt alle tijd om dingen uit te leggen. Door haar uitstraling makkelijk te benaderen voor vragen.

Zeer betrokken en op zoek naar de juiste mogelijkheden

Vakkundig, prettig contact, uitkomst zoals aangegeven, zeer tevreden

Zeer deskundige adviseur die veel voor me heeft uitgezocht

Ik heb de communicatie met mijn adviseur als zeer prettig ervaring. Hij was deskundig en bereid om iets extra's voor me uit te zoeken. Ook op verzoeken om extra toelichting werd snel teruggebeld.

Uitstekend bijgestaan op ontspannen, flexibele wijze.

We zijn meer dan tevreden met de hulpverlening van onze financieel adviseur. Het afsluiten van een hypotheek blijft spannend en kan soms overweldigend zijn. Dan is het fijn dat je kan terugvallen op een betrouwbare partner als NBG. Omdat we soms nog net iets duidelijker hadden willen weten wat de vervolgstappen waren, geven we geen 10 maar een 9.

Professionele en tòch persoonlijke en prettige medewerker. Zegt wat hij doet en doet wat hIj zegt.

Zeer tevreden omdat rekening werd gehouden met onze persoonlijke omstandigheden, alles zsm geregeld. Prettige manier van communiceren. Kortom ik zal iedereen graag NBG postief adviseren

Uitstekend . Snel en correcte afhandeling

Chantal Beckers. Professioneel, eerlijk, klantgericht en vakkundig

Chantal Beckers heeft ervoor gezorgd dat ik na de scheiding, mijn woning heb kunnen behouden. Zelfs met lagere maandlasten dan voorheen. Zij heeft zich verdiept in de specifieke situatie en meerdere opties berekend waardoor per scenario de voor en nadelen overzichtelijk zijn gemaakt. Hierdoor is met een goed gevoel de overstap gemaakt naar een andere hypotheekverstrekker. Verder is Chantal een heel prettig persoon en biedt zij een luisterend oor tijdens de scheidingsperiode.

Heel goed bijgestaan

Een vriendelijke hulp en benadering, makkelijk te bereiken.

Zeer prettig met prima communicatie

Wij hebben met onze adviseur Roalnd vd Zwaag op een prettige manier onze wensen kunnen vervullen. Hij werkte heel efficiënt en reageerde ook heel snel op onze vragen en/of wensen. Prima !!

duidelijk en professioneel

Net onze hypotheek veranderd en zijn super blij met het advies, Het uit handen nemen van alle papieren rompslomp en de communicatie. nogmaals bedankt !

professioneel

De hypotheekaanvraag werd in korte tijd ingevuld met alle benodigde bijlagen. Vervolgens werd de aanvraag snel in behandeling genomen en binnen 2 weken hebben we bericht ontvangen, dat de hypotheek is toegekend. Resultaat: meer geld ter beschikking en een lagere maandlast.

Zeer fijne beleving gewenst.

Deskundig en adequaat geholpen

In een hoog tempo en tot in de avond is gewerkt, waarbij op creatieve wijze en deskundigheid een zeer goed resultaat is bereikt.

Scherp, snel, efficiënt en de beste weg zoeken die bij mij past

Het onmogelijke toch mogelijk maken!

Mijn vrouw en ik hadden de wens om te verhuizen maar met 2 negatieve BKR-registraties was dit volgens de meeste adviseurs onmogelijk. Toen ik in contact kwam met NBG waren ze wel voorzichtig maar wilde wel met ons meedenken. Inmiddels hebben we een huis kunnen kopen. Enorme dank aan NBG ( en Sibren Ekelmans)

De Pinckart 54

5674 CC Nuenen

Over NBG Hypotheken

De beste hypotheek voor iedereen. Ook als je situatie net even anders is. Dat is wat ons drijft. Dat doen we vanuit een no-nonsense aanpak, met korte lijnen, persoonlijk, betrokken, transparant, doortastend en met passie voor ons vak. Onze adviseurs spelen doorlopend in op de woonwensen en vragen van onze klanten. We zijn altijd bereikbaar en altijd in de buurt. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Ontdek meer over NBG en wat we voor jou kunnen betekenen.