Onze adviseur heeft ons super geholpen met de hypotheek en met onze wensen. Lancer stond altijd vol enthousiasme klaar voor ons . Lancer hield ons ook heel goed op de hoogte van alles . Bedankt hiervoor. Magdalena en Ruud
Beste Magdalena en Ruud, namens NBG bedankt voor de mooie review! Super om te lezen dat jullie hypotheek zo snel én goed geregeld is. Hulpvaardigheid, vriendelijkheid en een transparante werkwijze staan bij ons hoog in het vaandel. Wat fijn dat jullie adviseur dan ook altijd met enthousiasme voor jullie klaarstaat en jullie goed op de hoogte houdt van alles. We hopen jullie in de toekomst weer van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Eline van den Brand NBG
Mijn ervaring is goed. Ik vond wel dat het lang geduurd heeft voordat het rond was.(ruim 3 maanden) Waar dat aan ligt is mij niet helemaal duidelijk. Het gaat niet om een enorm grote hypotheek,
Beste Corrie, bedankt voor je positieve beoordeling! Wij zijn blij om te horen dat je zo tevreden bent over onze dienstverlening. Wij proberen ons altijd in te zetten om de zaken zo snel mogelijk te regelen voor jou als klant. Wij vinden het dan ook vervelend dat het drie maanden geduurd heeft voordat je hypotheek rond was. Ik zou je willen vragen om contact met onze klantenservice of met je adviseur op te nemen zodat deze kan toelichten waarom het in jouw geval wat langer geduurd heeft. We nemen je feedback mee en doen ons uiterste best om je ervaring in de toekomst naar een tien te kunnen tillen! Met vriendelijke groet, Eline van den Brand NBG
Kon met alle vragen of wat dan ook bijna 24/7 terecht, erg goed geholpen en het volste vertrouwen dat we een goede beslissing hebben genomen door het goede advies van onze hypotheek adviseur. Top
Beste Aj, hartelijk bedankt voor de mooie beoordeling! Wij zijn blij om te horen dat jouw adviseur zo goed bereikbaar was en dat je zo goed geholpen bent. We blijven natuurlijk bereikbaar voor al je vragen, ook na je traject. We waarderen je vertrouwen in NBG en we hopen in de toekomst weer voor je klaar te mogen staan! Met vriendelijke groet, Eline van den Brand NBG
Contact ging snel en er werd duidelijk alles uitgelegd en alles overwogen en besproken
Beste Bianca, bedankt voor je positieve beoordeling! Begrijpelijkheid en transparantie staat bij ons hoog in het vaandel, als iets tijdens (maar ook na) het traject je niet helemaal duidelijk is, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Onze collega's zitten elke dag klaar om je zo persoonlijk én snel mogelijk te helpen. We waarderen je vertrouwen in NBG! Met vriendelijke groet, Eline van den Brand NBG
Alain en Maartje hebben alles uit de kast getrokken om overbrugging rond te krijgen! Het viel mij tegen wat er allemaal geregeld moest worden maar met de begeleiding van Alain en Maartje was het te doen. Dank jullie wel! Ik heb veel bijgeleerd afgelopen periode op het digitale vlak, alles kon (moest) digitaal aangeleverd worden.
Beste Lammie, vriendelijk bedankt voor de mooie complimenten! Wij zijn meer dan blij om te horen dat Alain en Maartje zich voor de volle 100% hebben ingezet om de overbrugging rond te krijgen. Wat fijn dat zij je hebben kunnen ontzorgen ondanks het feit dat er meer geregeld moest worden dan je in eerste instantie verwachtte. We hopen nog vele jaren voor je klaar te mogen staan! Met vriendelijke groet, Eline van den Brand NBG
Enigste min punt soms slecht te verstaan aan de telefoon. Verder was alles super geregeld en bij vragen kon ik altijd bellen zonder eerst een antwoord apparaat te beluisteren
Beste Dennis, hartelijk bedankt voor deze mooie beoordeling! Onze collega's zitten altijd klaar om op alle vragen persoonlijk én snel te reageren. Je waardering hiervoor is een mooi schouderklopje. We blijven graag bereikbaar voor je vragen en je feedback nemen we mee. We hopen in de toekomst opnieuw voor je klaar te mogen staan! Met vriendelijke groet, Eline van den Brand NBG.
Afspraken worden nagekomen en het hele proces is goed te volgen
Beste Ger, bedankt voor het achterlaten van deze positieve review! Wij hechten veel waarde aan een begrijpelijke, transparante werkwijze die voor jou goed te volgen is én waarin wij doen wat wij beloven. Wij zijn blij om te horen dat je dit ook zo ervaren hebt. Mocht je toch nog vragen hebben, dan blijven onze collega's natuurlijk voor je klaar staan! Met vriendelijke groet, Eline van den Brand NBG
Wanneer ik onduidelijkheden had, kon ik altijd bij NBG terecht. Niels en Manja zijn heel snel in het handelen en hebben echt het beste met je voor. Ik zou NBG Hypotheken zeker aanraden bij iedereen. Nogmaals ontzettend bedankt! (:
Beste Tessa, hartelijk bedankt voor de mooie woorden! Het professioneel én snel helpen van onze klanten is één van onze grootste drijfveren, het is daarom extra fijn dat dit door jou ook zo ervaren wordt! Mocht je in de toekomst nog tegen onduidelijkheden of vragen aanlopen, dan blijven onze collega's natuurlijk voor je klaarstaan! We blijven ons inzetten om je de service te kunnen blijven bieden die je verdient. Met vriendelijke groet, Eline van den Brand NBG
onze ervaring is optimaal en vooral de adviseur verdiend een pluim wat betreft correctheid en snelheid hoe hij zijn werk aan het doen is.
Beste Jan, hartelijk bedankt voor de mooie beoordeling! Wij proberen de zaken graag zo correct én snel mogelijk te regelen voor jou als klant, super dat je dit weet te waarderen! Bedankt voor je vertrouwen in NBG en we blijven graag voor je klaar staan. Met vriendelijke groet, Eline van den Brand NBG
Hele fijne medewerkster, neemt alle tijd om dingen uit te leggen. Door haar uitstraling makkelijk te benaderen voor vragen.
Beste Carla en Geert, vriendelijk bedankt voor de positieve review! Wij zijn blij om te lezen dat jullie zo fijn geholpen zijn en dat alles jullie duidelijk is uitgelegd. Binnen NBG vinden wij een duidelijke, transparante werkwijze namelijk erg belangrijk! Onze collega's blijven natuurlijk voor jullie klaar staan om op al jullie vragen zo snel én persoonlijk mogelijk te reageren. We doen ons uiterste best om jullie ervaring in de toekomst nóg beter te maken. Met vriendelijke groet, Eline van den Brand NBG
Zeer betrokken en op zoek naar de juiste mogelijkheden
Beste Dinka, vriendelijk bedankt voor de positieve beoordeling! Met een betrokken aanpak proberen wij altijd zo veel mogelijk in te spelen op je persoonlijke situatie en jouw wensen en behoeften, deze 'personal touch' is iets wat NBG herkenbaar maakt en onderscheidt. We kijken dan ook graag naar alle opties en mogelijkheden die voor jou de beste uitkomst bieden. Wij zijn blij dat je dit ook zo ervaren hebt en we staan in de toekomst graag weer voor je klaar! Met vriendelijke groet, Eline van den Brand NBG
Vakkundig, prettig contact, uitkomst zoals aangegeven, zeer tevreden
Beste Ab, vriendelijk bedankt voor het achterlaten van deze positieve review! Deskundigheid staat bij ons hoog in het vaandel, wij zijn dan ook blij om te horen dat je dit terugziet in onze dienstverlening. We blijven ons inzetten om je ervaring mettertijd naar een 10 te kunnen tillen! Met vriendelijke groet, Eline van den Brand NBG
Ik heb de communicatie met mijn adviseur als zeer prettig ervaring. Hij was deskundig en bereid om iets extra's voor me uit te zoeken. Ook op verzoeken om extra toelichting werd snel teruggebeld.
Beste Peter, hartelijk bedankt voor je positieve beoordeling! Super om te horen dat de communicatie met je adviseur prettig én snel verliep. Wij proberen altijd dat stapje extra te zetten voor onze klanten en denken graag met je mee om de best mogelijke uitkomst voor jouw persoonlijke situatie te kunnen realiseren. Het is een mooi schouderklopje dat je dit weet te waarderen. In de toekomst staan we graag weer voor je klaar! Met vriendelijke groet, Eline van den Brand NBG
We zijn meer dan tevreden met de hulpverlening van onze financieel adviseur. Het afsluiten van een hypotheek blijft spannend en kan soms overweldigend zijn. Dan is het fijn dat je kan terugvallen op een betrouwbare partner als NBG. Omdat we soms nog net iets duidelijker hadden willen weten wat de vervolgstappen waren, geven we geen 10 maar een 9.
Beste Jonas, bedankt dat je de tijd hebt genomen om een positieve beoordeling achter te laten! Wij begrijpen maar al te goed dat het afsluiten van een hypotheek spannend en overweldigend kan zijn. Wij zijn dan ook blij om te horen dat we je hierin uitstekend hebben bijgestaan. Je feedback nemen we mee voor de toekomst. Mocht er nog iets onduidelijk zijn of mocht je andere vragen hebben, neem dan zeker contact met ons op. Onze collega's zitten elke dag klaar om je persoonlijk én snel te woord te staan. Bedankt voor je vertrouwen in NBG! Met vriendelijke groet, Eline van den Brand NBG
Zeer tevreden omdat rekening werd gehouden met onze persoonlijke omstandigheden, alles zsm geregeld. Prettige manier van communiceren. Kortom ik zal iedereen graag NBG postief adviseren
Beste Linda, hartelijk bedankt voor je positieve beoordeling! Juist die persoonlijke benadering is iets waar wij ons best voor doen. Het is dus extra leuk om te horen dat het ook door jou zo wordt ervaren. Wij zijn meer dan blij dat je ons aan iedereen aanraadt en we hopen in de toekomst dan ook weer voor je klaar te mogen staan. Met vriendelijke groet, Eline van den Brand NBG.
Uitstekend . Snel en correcte afhandeling
Beste Fenny, hartelijk bedankt voor je positieve review! We doen ons uiterste best om al onze klanten zo'n goede ervaring te geven. We werken er hard aan om dit elke dag weer een stukje beter te doen. Ik ben blij om te lezen dat je dit weet te waarderen. Onze collega's blijven graag voor je klaarstaan om op al je vragen persoonlijk én snel te reageren! Met vriendelijke groet, Eline van den Brand NBG
Chantal Beckers heeft ervoor gezorgd dat ik na de scheiding, mijn woning heb kunnen behouden. Zelfs met lagere maandlasten dan voorheen. Zij heeft zich verdiept in de specifieke situatie en meerdere opties berekend waardoor per scenario de voor en nadelen overzichtelijk zijn gemaakt. Hierdoor is met een goed gevoel de overstap gemaakt naar een andere hypotheekverstrekker. Verder is Chantal een heel prettig persoon en biedt zij een luisterend oor tijdens de scheidingsperiode.
Beste Guido, hartelijk bedankt voor je positieve beoordeling! Wij zijn blij om te horen dat je na je scheiding je woning hebt kunnen behouden, en dat zelfs met een lagere rente! Wat fijn dat jouw adviseur zich optimaal heeft ingezet om jouw wensen te realiseren. We zijn het met je eens dat Chantal een echte topper is. We hopen in de toekomst opnieuw voor je klaar te mogen staan! Met vriendelijke groet, Eline van den Brand NBG
Een vriendelijke hulp en benadering, makkelijk te bereiken.
Beste Gerrit, bedankt voor je positieve beoordeling! Vriendelijkheid en behulpzaamheid zijn belangrijke waarden binnen NBG, super om te lezen dat je dit ook terugziet in onze dienstverlening! Feedback over hoe we je ervaring in de toekomst kunnen verbeteren, is altijd welkom. We blijven ons optimaal inzetten om je ervaring in het vervolg naar een 10 te kunnen tillen. Met vriendelijke groet, Eline van den Brand NBG
Wij hebben met onze adviseur Roalnd vd Zwaag op een prettige manier onze wensen kunnen vervullen. Hij werkte heel efficiënt en reageerde ook heel snel op onze vragen en/of wensen. Prima !!
Beste J Klaassen, Hartelijk bedankt voor de positieve beoordeling! Wij proberen altijd zo veel mogelijk in te spelen op je persoonlijke situatie en jouw wensen en behoeften. We kijken dan ook graag mee naar alle opties en mogelijkheden die voor jou de beste uitkomst bieden. Wij zijn blij dat je dit ook zo ervaren hebt! We blijven natuurlijk bereikbaar voor al je vragen (en wensen)! Met vriendelijke groet, Eline van den Brand NBG
Net onze hypotheek veranderd en zijn super blij met het advies, Het uit handen nemen van alle papieren rompslomp en de communicatie. nogmaals bedankt !
Beste Marcel, Bedankt voor je mooie beoordeling. Goed om te lezen dat wij je naar wens hebben kunnen helpen en dat je tevreden bent over het gegeven advies. In de toekomst blijven wij voor je klaar staan om te helpen bij financiële vraagstukken. Met vriendelijke groet, Thomas Reer NBG
De hypotheekaanvraag werd in korte tijd ingevuld met alle benodigde bijlagen. Vervolgens werd de aanvraag snel in behandeling genomen en binnen 2 weken hebben we bericht ontvangen, dat de hypotheek is toegekend. Resultaat: meer geld ter beschikking en een lagere maandlast.
Beste Hans, Bedankt dat je de tijd genomen hebt om een beoordeling te schrijven over onze dienstverlening. Fijn om te horen dat we aan je verwachtingen hebben voldaan. Een snelle afhandeling van jouw hypotheekaanvraag is altijd ons streven! Ik wens je heel veel plezier met de extra financiële ruimte en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Thomas Reer NBG
Zeer fijne beleving gewenst.
Beste Tjerk, Heel erg bedankt voor de positieve beoordeling! We zijn enorm blij dat we aan je wensen hebben kunnen voldoen en blijven ons inzetten om je de hoogwaardige service te kunnen blijven bieden die je van ons gewend bent. In de toekomst staan we graag weer voor je klaar. Met vriendelijke groet, Eline van den Brand NBG
In een hoog tempo en tot in de avond is gewerkt, waarbij op creatieve wijze en deskundigheid een zeer goed resultaat is bereikt.
Beste Harry, hartelijk bedankt voor deze mooie review! Daar worden we blij van! Super dat je onze creatieve, snelle én deskundige aanpak weet te waarderen. We doen er alles aan om dit in de toekomst ook zo voort te zetten. Bedankt voor je vertrouwen in NBG! Met vriendelijke groet, Eline van den Brand NBG
Scherp, snel, efficiënt en de beste weg zoeken die bij mij past
Beste Chau, Bedankt dat je de tijd genomen hebt om een beoordeling te schrijven over onze dienstverlening. Goed om te lezen dat je deze zo fijn ervaren hebt! In de toekomst blijven wij voor je klaar staan om te helpen bij financiële vraagstukken. Met vriendelijke groet, Thomas Reer NBG
Mijn vrouw en ik hadden de wens om te verhuizen maar met 2 negatieve BKR-registraties was dit volgens de meeste adviseurs onmogelijk. Toen ik in contact kwam met NBG waren ze wel voorzichtig maar wilde wel met ons meedenken. Inmiddels hebben we een huis kunnen kopen. Enorme dank aan NBG ( en Sibren Ekelmans)
Beste Erik, Wat fijn om te lezen dat onze adviseur Sibren jullie zo goed heeft kunnen helpen waar andere adviseurs geen mogelijkheden zagen. Bedankt dat je jouw ervaring hier hebt willen delen. Wij hechten namelijk veel waarde aan de beoordelingen van onze klanten! Heel veel woongeluk gewenst in jullie nieuwe huis! Met vriendelijke groet, Thomas Reer NBG
De Pinckart 54
5674 CC Nuenen
De beste hypotheek voor iedereen. Ook als je situatie net even anders is. Dat is wat ons drijft. Dat doen we vanuit een no-nonsense aanpak, met korte lijnen, persoonlijk, betrokken, transparant, doortastend en met passie voor ons vak. Onze adviseurs spelen doorlopend in op de woonwensen en vragen van onze klanten. We zijn altijd bereikbaar en altijd in de buurt. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Ontdek meer over NBG en wat we voor jou kunnen betekenen.