Prima begeleiding

Erg prettige begeleiding in het proces een nieuwe hypotheek af te sluiten

Geweldiggeholpen door Manouk v/d winkel Samen hebben wij een mooie reis gemaakt En tot een mooi resultaat zijn gekomen. Voor een nieuwe hypotheek neemt u contact op met Manouk ook voor een oversluiten Bel 0614320003. Manouk bedankt voor de mooie samenwerking. Huub Smeets.

Goed, duidelijk en luisterend naar onze wensen

Communicatie gaat vlot via mail, telefoon of WhatsApp. Duidelijk over wat er mogelijk is met onze wensen

Top geregeld en prima communicatie en infromatie naar ons

Snel duidelijk en overzichtelijk

Fijne communicatie, snelle afhandeling van vragen. Duidelijke site en makkelijk om mee te werken

Goede begeleiding, advies en resultaat!

Onze adviseur Lancer is zeer vriendelijk en bekwaam. Hij kan een situatie goed beoordelen en scherp advies geven. Daarnaast houdt hij vast en zet hij door, waardoor we snel door het proces van oversluiten heen zijn geloodst.

Onze ervaring is uitstekend

Zowel de aanvraag van de hypotheek, de bemiddeling, de ondersteuning alsmede de algehele gang van zaken tot aan het bezoek aan de notaris voor het passeren van de akte hebben wij als uitstekend ervaren. De heer Bob Reijs was hierbij onze contactpersoon. Hij handelt supersnel, heel correct en geeft een heel goed advies welke hypotheek passend is voor de klant. Al met al een super tevreden klant.

Heb nu 2 keer via NBG een maatwerk / niet standaard recht toe recht aan simpele hypotheek geregeld. en dit ging goed.

deskundige en plezierige advisering/begeleiding

Goede advisering, plezierige omgang; snel reageren op vragen, afhandeling snel en correct, TOP!

Snel, duidelijk en meedenkend!

Wij wisten al goed wat we wilden, maar toch is er goed meegedacht om alle verschillende opties te bekijken die bij ons pasten. Er is meegedacht om de beste optie te kiezen zodat wij nu heel blij zijn met de keuze die we uiteindelijk gemaakt hebben. Bij vragen eigenlijk altijd bereikbaar en snel en duidelijk antwoord. Heel fijn!

Excellente persoonlijke service

De persoonlijke benadering, waarbij rekening gehouden werd met onze wensen zorgde voor een advies en dienstverlening welke naadloos aansloot op onze behoeften!

Mijn hypotheek is snel en goed geregeld

Onze adviseur heeft ons super geholpen met de hypotheek en met onze wensen. Lancer stond altijd vol enthousiasme klaar voor ons . Lancer hield ons ook heel goed op de hoogte van alles . Bedankt hiervoor. Magdalena en Ruud

Team dat altijd klaar staat.

Mijn ervaring is goed. Ik vond wel dat het lang geduurd heeft voordat het rond was.(ruim 3 maanden) Waar dat aan ligt is mij niet helemaal duidelijk. Het gaat niet om een enorm grote hypotheek,

Super fijn geholpen aan een nieuwe hypotheek

Kon met alle vragen of wat dan ook bijna 24/7 terecht, erg goed geholpen en het volste vertrouwen dat we een goede beslissing hebben genomen door het goede advies van onze hypotheek adviseur. Top

Snel duidelijkheid vriendelijk

Contact ging snel en er werd duidelijk alles uitgelegd en alles overwogen en besproken

Uitstekende begeleiding!

Alain en Maartje hebben alles uit de kast getrokken om overbrugging rond te krijgen! Het viel mij tegen wat er allemaal geregeld moest worden maar met de begeleiding van Alain en Maartje was het te doen. Dank jullie wel! Ik heb veel bijgeleerd afgelopen periode op het digitale vlak, alles kon (moest) digitaal aangeleverd worden.

Goede service en snelle afhandeling

Enigste min punt soms slecht te verstaan aan de telefoon. Verder was alles super geregeld en bij vragen kon ik altijd bellen zonder eerst een antwoord apparaat te beluisteren

Zeer klantgericht en uitstekende begeleiding

Afspraken worden nagekomen en het hele proces is goed te volgen

Zeer professioneel geholpen!

Wanneer ik onduidelijkheden had, kon ik altijd bij NBG terecht. Niels en Manja zijn heel snel in het handelen en hebben echt het beste met je voor. Ik zou NBG Hypotheken zeker aanraden bij iedereen. Nogmaals ontzettend bedankt! (:

top

onze ervaring is optimaal en vooral de adviseur verdiend een pluim wat betreft correctheid en snelheid hoe hij zijn werk aan het doen is.

Goede contacten

Hele fijne medewerkster, neemt alle tijd om dingen uit te leggen. Door haar uitstraling makkelijk te benaderen voor vragen.

Zeer betrokken en op zoek naar de juiste mogelijkheden

Vakkundig, prettig contact, uitkomst zoals aangegeven, zeer tevreden

Zeer deskundige adviseur die veel voor me heeft uitgezocht

Ik heb de communicatie met mijn adviseur als zeer prettig ervaring. Hij was deskundig en bereid om iets extra's voor me uit te zoeken. Ook op verzoeken om extra toelichting werd snel teruggebeld.

Uitstekend bijgestaan op ontspannen, flexibele wijze.

We zijn meer dan tevreden met de hulpverlening van onze financieel adviseur. Het afsluiten van een hypotheek blijft spannend en kan soms overweldigend zijn. Dan is het fijn dat je kan terugvallen op een betrouwbare partner als NBG. Omdat we soms nog net iets duidelijker hadden willen weten wat de vervolgstappen waren, geven we geen 10 maar een 9.

De Pinckart 54

5674 CC Nuenen

Over NBG Hypotheken

De beste hypotheek voor iedereen. Ook als je situatie net even anders is. Dat is wat ons drijft. Dat doen we vanuit een no-nonsense aanpak, met korte lijnen, persoonlijk, betrokken, transparant, doortastend en met passie voor ons vak. Onze adviseurs spelen doorlopend in op de woonwensen en vragen van onze klanten. We zijn altijd bereikbaar en altijd in de buurt. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Ontdek meer over NBG en wat we voor jou kunnen betekenen.