Behulpzaam als er iets niet hekemaak duidelijk is
Beste Wim, bedankt voor je positieve review! Behulpzaamheid is een belangrijke kernwaarde binnen ons bedrijf, super dat je dit ook zo ervaren hebt. We blijven natuurlijk bereikbaar voor al je vragen! Met vriendelijke groet, Eline van den Brand NBG
Mijn adviseur is Lindert de Wolde, heb een hele goeie ervaring met hem gehad. Hij handelt adequaat en is snel met terugkoppeling wat ik tevens heel belangrijk vind. Daarnaast communiceert hij duidelijk en probeert zoveel mogelijk aan de wensen van de klant te voldoen. Tevens is hij heel telefonisch heel goed bereikbaar wat je in deze branche weinig ziet. Tevens is het secretariaat van NBG ook heel goed bereikbaar! Ik zou jullie zeker aanraden!! Bedankt voor het voltooien van mijn gewenste hypotheek!
Beste Hayat, vriendelijk bedankt voor de mooie complimenten, daar worden we blij van! Wij vinden het belangrijk om onze werkwijze zo transparant en helder mogelijk te houden, we zijn dan ook blij om te lezen dat je onze snelle en duidelijke communicatie waardeert. We doen er alles aan om dit in de toekomst ook zo voort te zetten. Bedankt voor je vertrouwen in NBG! Met vriendelijke groet, Eline van den Brand NBG
Vriendelijk en snelle reacties
Beste Lambert en Beppie, hartelijk bedankt voor jullie positieve beoordeling! Wij regelen de zaken graag zo snel mogelijk voor jullie als klant. We denken graag mee om zo de best mogelijke uitkomst te realiseren, het is een mooi schouderklopje dat jullie dit weten te waarderen. We staan in de toekomst graag weer voor jullie klaar. Met vriendelijke groet, Eline van den Brand NBG
Snelle behandeling met goede keuzes
Beste Piet, bedankt voor het achterlaten van deze positieve review! We proberen de zaken graag zo snel én zorgvuldig mogelijk te regelen voor jou als klant. Super om te lezen dat je dit weet te waarderen. We hopen van harte in de toekomst weer voor je klaar te mogen staan! Met vriendelijke groet, Eline van den Brand NBG
Begrijpelijk uit leggen.En de tijd nemen als je een en ander niet begrijpt
Beste Piet, vriendelijk bedankt voor je positieve beoordeling! Klantvriendelijkheid staat bij ons hoog in het vaandel, ik ben blij dat je dit ook terugziet in onze dienstverlening. Wij nemen graag de tijd voor je als iets niet helemaal duidelijk is. Ook na je traject blijven onze collega's voor je klaarstaan om al je vragen persoonlijk én snel te beantwoorden! Met vriendelijke groet, Eline van den Brand NBG
Op voordracht van een familielid, die een zeer goede ervaring had bij NBG hypotheken, heb ik ook de NBG en wel dhr. Niels van den Dool ingeschakeld. Zijn begeleiding tijdens het gehele proces was, evenals de begeleiding van mevr. Karin van Heugten, meer als uitstekend. Wat ook heel fijn was het feit dat alle (bel)afspraken altijd werden nagekomen. Tevens kon ik altijd met alle vragen terecht, die goed werden opgelost. Ik geef de NBG hypotheken een dikke 10. Ik kan iedereen de NBG HYPOTHEKEN aanbevelen.
Beste Jacob, vriendelijk bedankt voor je positieve review! Super om te lezen dat je uitstekend begeleid bent tijdens het gehele traject. Wij zijn blij dat je zo te spreken bent over onze snelle en oplossingsgerichte communicatiewijze. We blijven natuurlijk bereikbaar voor al je vragen en staan in de toekomst graag weer voor je klaar! Met vriendelijke groet, Eline van den Brand NBG
Alles perfect geregeld Direct vertrouwen
Beste Elly en Matheu, super bedankt voor jullie positieve review! Wij zijn blij om te horen dat jullie traject zo goed verlopen is en dat alles perfect is geregeld. We waarderen jullie vertrouwen in NBG en we hopen nog vele jaren voor jullie klaar te mogen staan. Met vriendelijke groet, Eline van den Brand NBG
Wij wilden onze hypotheek omzetten naar aflossingsvrij voor een zo laag mogelijke rente voor 30 jaar. Onze adviseur Chantal Beckers heeft ons zeer goed van advies voorzien, een uitstekende geldverstrekker geregeld en zij reageerde direct op al onze vragen. Het traject verliep snel en soepel. Ze heeft ook nog met een fiscalist geregeld dat we nog een aantal jaren renteaftrek kunnen genieten, iets waar we helemaal niet meer op hadden geregeld. Gewoon 10 punten Chantal!
Beste Miranca, hartelijk bedankt voor je positieve beoordeling! Hier worden we blij van! Super om te lezen dat je adviseur dit geweldige resultaat voor jullie gerealiseerd heeft. We zullen deze mooie complimenten naar Chantal doorspelen. Bedankt voor de plezierige samenwerking. We blijven graag voor je klaarstaan! Met vriendelijke groet, Eline van den Brand NBG
De begeleiding was snel en professioneel. De snelle bereikbaarheid van de contactpersonen is bijzonder prettig. Het uploaden van de bestanden in het platform kan wat gebruiksvriendelijker maar het werkt adequaat.
Beste Erik, Hartelijk bedankt voor je positieve review! Wij zijn blij om te lezen dat je onze snelle en professionele wijze van communicatie waardeert. We doen er alles aan om dit in de toekomst ook zo voort te zetten. We nemen je feedback mee voor het vervolg en we blijven graag voor je klaarstaan! Met vriendelijke groet, Eline van den Brand NBG
Zeer goed geholpen. Onze adviseur Omar was erg vriendelijk. Legt alles goed uit en reageert snel op vragen enz... Wij hebben deze samenwerking als zeer goed ervaren!
Beste Hendrie, hartelijk bedankt voor de positieve beoordeling! Snelle communicatie en een duidelijke, transparante werkwijze zijn belangrijke waarden van NBG. Mooi om te lezen dat je dit ook binnen onze dienstverlening zo ervaart. Bedankt voor de mooie samenwerking en wij hopen deze in de toekomst voort te mogen zetten! Met vriendelijke groet, Eline van den Brand NBG
Uitstekend geholpen om onze wensen te verwezenlijken Prima en eerlijk advies .Er wordt echt met ons mee gedacht. Al met al prima geholpen. Gerard Kappert nogmaals bedankt.
Beste Uilke, vriendelijk bedankt voor deze mooie beoordeling! Wij zetten ons graag in om de best passende hypotheek te vinden op basis van jouw wensen en behoeften. Wij zijn dan ook blij om te horen dat we jouw wensen hebben kunnen verwezenlijken. We kijken ernaar uit om je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Eline van den Brand NBG
Een goed en duidelijke platform dat je je voorruitgangen kunnen zien omtrent je hypotheek , en medewerker zijn aardig .
Beste Myron, bedankt voor het achterlaten van deze positieve review! Goed om te horen dat ons platform zo duidelijk en overzichtelijk werkt voor jou! Klantvriendelijkheid staat bij ons hoog in het vaandel, super dat je dit ook terugziet in onze dienstverlening. We blijven natuurlijk bereikbaar voor al je vragen! Met vriendelijke groet, Eline van den Brand NBG
Natuurlijk is geen enkele hypotheek hetzelfde. Maar op het moment dat je pacht word alles anders. Zeker als je partner geen vast contract heeft.... En dan toch nog de juist passende oplossing weten te vinden.
Beste Markus, Heel erg bedankt voor de mooie complimenten! Wij zetten ons graag in voor onze klanten, zeker bij ingewikkeldere cases kunnen wij onze onze meerwaarde nog beter laten zien. Super om te lezen dat je zo tevreden bent over de oplossing die wij hebben gevonden voor jullie! Onze collega's blijven bereikbaar voor al je vragen en we hopen in de toekomst opnieuw voor je klaar te mogen staan! Met vriendelijke groet, Eline van den Brand NBG
Goed gesprek waarin alle opties besproken zijn en een goed advies gegeven is
Beste Wilte, hartelijk bedankt voor de positieve beoordeling! Onze collega's zetten graag alles op alles om alle opties te bekijken en deze met elkaar te vergelijken. Zo proberen we altijd de best mogelijke uitkomst voor jou te realiseren. Het is een mooi schouderklopje dat je dit waardeert. We blijven natuurlijk graag voor je klaarstaan! Met vriendelijke groet, Eline van den Brand NBG
Erg prettige begeleiding in het proces een nieuwe hypotheek af te sluiten
Beste Michiel, vriendelijk bedankt voor je positieve review! Super om te lezen dat je zo tevreden bent over de begeleiding gedurende het traject. Voor nu heel veel plezier gewenst van de lagere maandlasten! We blijven natuurlijk bereikbaar voor al je vragen en we hopen van harte dat we je in de toekomst weer van dienst mogen zijn. Met vriendelijke groet, Eline van den Brand NBG
Geweldiggeholpen door Manouk v/d winkel Samen hebben wij een mooie reis gemaakt En tot een mooi resultaat zijn gekomen. Voor een nieuwe hypotheek neemt u contact op met Manouk ook voor een oversluiten Bel 0614320003. Manouk bedankt voor de mooie samenwerking. Huub Smeets.
Beste Huub, namens NBG vriendelijk bedankt voor de mooie beoordeling! Wij zijn blij om te horen dat je zo tevreden bent over onze collega Manouk. Wij blijven natuurlijk bereikbaar voor je vragen en we hopen van harte dat we je in de toekomst opnieuw van dienst mogen zijn. Met vriendelijke groet, Eline van den Brand NBG
Communicatie gaat vlot via mail, telefoon of WhatsApp. Duidelijk over wat er mogelijk is met onze wensen
Beste Alex, Vriendelijk bedankt voor deze mooie beoordeling. Binnen NBG staan een transparante werkwijze centraal. Het is daarom extra fijn om te horen dat je onze duidelijke en vlotte wijze van communicatie waardeert. Ook na het traject staan onze collega's graag voor je klaar om je snel én persoonlijk te woord te staan. We blijven ons uiterste best doen om je de hoogwaardige service te kunnen blijven bieden die je van ons gewend bent. Met vriendelijke groet, Eline van den Brand NBG
Top geregeld en prima communicatie en infromatie naar ons
Beste Bas, We zijn erg blij om te horen dat je zo tevreden bent over onze dienstverlening en over de communicatie richting jou. We blijven ons elke dag opnieuw inzetten om je de service te kunnen blijven bieden die je verdient. Natuurlijk blijven we bereikbaar voor al je vragen. Met vriendelijke groet, Eline van den Brand NBG
Fijne communicatie, snelle afhandeling van vragen. Duidelijke site en makkelijk om mee te werken
Beste Daniëlle, vriendelijk bedankt voor de positieve beoordeling! Onze collega's zijn direct benaderbaar en de interne lijnen houden we graag kort zodat we snel en doelgericht ter zake kunnen komen. Wat fijn om te lezen dat je onze fijne communicatie en snelle afhandeling van vragen waardeert. We blijven natuurlijk bereikbaar voor al je vragen! Met vriendelijke groet, Eline van den Brand NBG
Onze adviseur Lancer is zeer vriendelijk en bekwaam. Hij kan een situatie goed beoordelen en scherp advies geven. Daarnaast houdt hij vast en zet hij door, waardoor we snel door het proces van oversluiten heen zijn geloodst.
Beste Joran, bedankt voor je positieve beoordeling! Wij zijn blij om te horen dat je zo tevreden bent over je adviseur Lancer en dat hij zich voor de volle 100% heeft ingezet om jullie traject tot een succes te maken. We blijven natuurlijk bereikbaar voor al je vragen. Voor nu; veel plezier toegewenst met je lagere maandlasten! Met vriendelijke groet, Eline van den Brand NBG
Zowel de aanvraag van de hypotheek, de bemiddeling, de ondersteuning alsmede de algehele gang van zaken tot aan het bezoek aan de notaris voor het passeren van de akte hebben wij als uitstekend ervaren. De heer Bob Reijs was hierbij onze contactpersoon. Hij handelt supersnel, heel correct en geeft een heel goed advies welke hypotheek passend is voor de klant. Al met al een super tevreden klant.
Beste Geesje, hartelijk bedankt voor deze mooie beoordeling, hier worden we blij van! Het snel én deskundig helpen van onze klanten is onze grootste drijfveer. Super dat je zo tevreden bent over het algehele verloop van het traject en natuurlijk met de passende uitkomst! We hopen nog vele jaren voor je klaar te mogen staan en blijven natuurlijk bereikbaar voor al je vragen! Met vriendelijke groet, Eline van den Brand NBG
Heb nu 2 keer via NBG een maatwerk / niet standaard recht toe recht aan simpele hypotheek geregeld. en dit ging goed.
Beste Hans, bedankt voor de mooie beoordeling! Maatwerk is een heel belangrijk uitgangspunt van onze dienstverlening. Wij proberen onze dienstverlening dan ook nauwkeurig af te stemmen op jouw wensen en behoeften. Super dat alles goed is gegaan! Je mag je feedback altijd met onze klantenservice delen. Zo kunnen we met je bespreken hoe we deze zaken in het vervolg kunnen verbeteren. Mettertijd kunnen we je ervaring hopelijk naar een tien tillen. Met vriendelijke groet, Eline van den Brand NBG
Goede advisering, plezierige omgang; snel reageren op vragen, afhandeling snel en correct, TOP!
Beste Bert, Bedankt voor de mooie complimenten! We doen ons uiterste best om al onze klanten zo'n goede ervaring te geven als jij hebt gehad en we werken er hard aan om dit elke dag weer een stukje beter te doen. Ik ben blij om te lezen dat je dit weet te waarderen. We blijven in de toekomst graag voor je klaar staan! Met vriendelijke groet, Eline van den Brand NBG
Wij wisten al goed wat we wilden, maar toch is er goed meegedacht om alle verschillende opties te bekijken die bij ons pasten. Er is meegedacht om de beste optie te kiezen zodat wij nu heel blij zijn met de keuze die we uiteindelijk gemaakt hebben. Bij vragen eigenlijk altijd bereikbaar en snel en duidelijk antwoord. Heel fijn!
Beste Eefje, vriendelijk bedankt voor de positieve review! Elke hypotheek en ieders wensen en behoeften hierin verschilt.. juist daarom is die persoonlijke aanpak iets waar wij extra ons best voor doen, wat super om te lezen dat je dit waardeert. We blijven natuurlijk bereikbaar voor al je vragen en we blijven ons inzetten om je score in de toekomst naar een tien te kunnen tillen! Met vriendelijke groet, Eline van den Brand NBG
De persoonlijke benadering, waarbij rekening gehouden werd met onze wensen zorgde voor een advies en dienstverlening welke naadloos aansloot op onze behoeften!
Beste Floris, vriendelijk bedankt voor de mooie complimenten! Wij proberen altijd zo veel mogelijk in te spelen op je persoonlijke situatie en jouw wensen en behoeften, deze 'personal touch' is iets wat NBG herkenbaar en onderscheidend maakt, wat goed om te lezen dat je dit ook zo ervaren hebt. In de toekomst staan we graag weer voor je klaar! Met vriendelijke groet, Eline van den Brand NBG
De Pinckart 54
5674 CC Nuenen
De beste hypotheek voor iedereen. Ook als je situatie net even anders is. Dat is wat ons drijft. Dat doen we vanuit een no-nonsense aanpak, met korte lijnen, persoonlijk, betrokken, transparant, doortastend en met passie voor ons vak. Onze adviseurs spelen doorlopend in op de woonwensen en vragen van onze klanten. We zijn altijd bereikbaar en altijd in de buurt. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Ontdek meer over NBG en wat we voor jou kunnen betekenen.