Sabrina heeft mij uitstekend geholpen!

Het was een pittige aanvraag vanwege onder andere een eenmanszaak en een bv. Dit is mijn eerste woning en het is tevens nieuwbouw. Sabrina heeft mij alles uitgebreid uitgelegd, wat enorm fijn is. Sabrina reageert tijdig en adequaat op vragen en berichten. Ze is betrokken en bewaakt ook emoties zoals stress en onzekere gevoelens. Verder is Sabrina transparant over de werkzaamheden die ze verricht en waarom iets noodzakelijk is. Al met al heb ik een aangename ervaring en zou Sabrina zeker aanraden bij vrienden en familie!

Super goed geholpen door L.Anwar. Vooral het meedenken en het geven van advies op maat heeft ons goed geholpen.

Geweldig goed geholpen!

Onze adviseur Claudia Admiraal heeft ons ontzettend fijn en goed begeleid bij het aankopen van onze nieuwe woning. Ze neemt uitgebreid de tijd voor alles, ze is vakkundig en heel prettig in de omgang. Een topper dus!

Recommended

good and fast service

• 您会推荐我们吗? Yes

Marcel Walter heeft ons vriendelijk geholpen

BLG is onzorgvuldig met informatie inwinning betreffende mijn persoon ,pas na een week en nadat ik aangegeven had dat ik zelf wel even wilde bellen kwam Marcel er achter dat doordat er nu een andere persoon naar mijn dossier keek, ik met een andere persoon verwisseld was en dus zoals ik al aangaf en moest aantonen (koste mij 17.30 euro) dat dit niet zo was helemaal geen krediet achterstand of iets dergelijks had, dit heeft een hoop stres gegeven. De Taxatie van de woning is door een lokale makelaar gegaan die bij Maximus Taxaties was opgevraagd, had ik dit van te voren geweten dat dit kon dan had ik hem direct benaderd, dit had dan uiteraard wat de makelaar ook aangaf geld gescheeld..

Prettige dienstverlening

Fijne benadering om vrijblijvend afspraak te maken voor een hypotheek verhoging. Een vriendelijke adviseur op visite gehad om de mogelijkheden te bekijken. Met kijk op de situatie en rekening houdend met toekomstige dingen zijn we goed geadviseerd en hebben we geheel vrijblijvend keuzes kunnen maken in de verschillende opties die mogelijk waren. Wij zijn zeer tevreden over de gang van zaken en het contact met de adviseur.

Goede persoonlijke, deskundige begeleiding

Goede open gesprekken en heldere adviezen. Allerte terugkoppeling.

Prima geholpen

Prima geholpen, ook geduldig bij veel vragen van me en kreeg goede antwoorden

Aanrader !

Heb NBG benaderd door advertentie op Social Media. Afspraak gemaakt met een adviseur, heel goed en positief gesprek gehad, heeft alles in werking gezet en netjes op de hoogte gehouden van documenten welke aangeleverd moesten worden. Dit alles met een zeer positieve uitkomst voor onze hypoheek.

Zeer klantvriendelijk, en meedenkend

Ik heb de persoonlijke contacten als zeer goed, klantvriendelijk, en meedenkend ervaren. Begeleiding was top!

Soepel geholpen.

Marius is een bekwame no-nonsens adviseur!

Fantastisch

Prima advies en ondersteuning gehad voor mijn hypotheek

goed geholpen

We zijn goed geholpen door u en onze contactpersoon.

Duidelijk advies en persoonlijk kontakt

In eerste instantie hadden wij een informatief gesprek waarin wij voor ons mogelijkheden zagen en heeft Jasper Stoker het hele proces duidelijk begeleid. Bij vragen direct een antwoord en bij het verzamelen van alle benodigde gegevens nogmaals langsgeweest. Bedankt voor deze positieve samenwerking.

Altijd vlot en vriendelijk geholpen met onze hypotheek

Nu al voor de tweede keer geadviseerd door NBG. Eerste keer in 2017 bij het oversluiten en nu met het verkrijgen van een bouwdepot. Beide keren naar tevredenheid. Kundig en slagvaardig.

Waar de klant nog koning is

Wij zijn al vele jaren klant bij NBG en hebben zowat alles bij hun ondergebracht. Ze maken dat vertrouwen waar door hele goede service te verlenen met waardevolle adviezen.

Zinvolle informatie en hulp bij digitaal invullen van gegevens.

De eerste medewerker gaf mij alle ruimte om een beslissing te nemen. Na zijn plotseling overlijden nam een collega het stokje zorgvuldig en goed ingelezen over. Na vele voor en tegens mij goed begeleid in de witwar van aan te dragen digitale gegevens. Vervolgens alles snel afgewerkt zonder dat ik mij opgejaagd voelde. Altijd bereikbaar. Mijn oprechte dank voor alle hulp. Het verwezenlijken van wensen kan nu beginnen. Vroegtijdig overzicht van alle kosten.

Snelle reactie, goede eerlijke voorlichting. Makkelijk benaderbaar, zeer snelle afhandeling. Complimenten

Nette, kundige werkwijze, transparant en realistisch in mogelijkheden.

Marco Boer heeft ons met een kundige en snelle werkwijze geholpen bij het verkrijgen van een hypotheek. 'Vandaag gebeld, morgen in huis' past bij de werkwijze want hij stond binnen no-time op de stoep voor het eerste gesprek, wat volgde was een eerlijk en realistisch advies. Na de aankoop van het huis was de hypotheek snel geregeld, zeer gewaardeerd!

Prettige samenwerking

Prima gozer, duidelijke uitleg. Gemakkelijk bereikbaar qua vragen.

Wij willen Ingrid Zorge graag bedanken voor de fantastische hulp en professionele advies. Dankzij Ingrid hebben we de extra hypotheek gekregen die perfect bij onze situatie past. We zijn ontzettend blij met het resultaat en kunnen haar expertise en inzet alleen maar aanraden aan anderen. We waarderen de tijd en aandacht die haar had besteed aan het begrijpen van onze behoeften. Ook willen we Anke Thijssen bedanken voor haar snelle en efficiënte afhandeling van de administratie. Haar hulp heeft het proces een stuk makkelijker gemaakt en we waarderen haar inzet enorm.

geweldig

goeie en duidelijke adviseur en snelle afhandeling. bij vragen staan ze gelijk op de stoep

Goede duidelijke begleiding

Snel antwoord op vragen en ook geen vertraging en transparant op het proces. Wordt zeer gewaardeerd.

goed en zeer betrouwbaar ben blij dat ik met jullie in zee ben gegaan.

Deskundige en duidelijke informatie

Goede deskundige informatie. Wat stap voor stap werd uitgelegd waardoor alles goed te volgen en te doen was. Wat er voor ons over genomen kon werd gedaan. Verder goede en snelle communicatie. En de hypotheek is rondgekomen. Ook de andere zaken zoals de levensverzekering werden op ons doorgenomen.

De Pinckart 54

5674 CC Nuenen

Over NBG Hypotheken

De beste hypotheek voor iedereen. Ook als je situatie net even anders is. Dat is wat ons drijft. Dat doen we vanuit een no-nonsense aanpak, met korte lijnen, persoonlijk, betrokken, transparant, doortastend en met passie voor ons vak. Onze adviseurs spelen doorlopend in op de woonwensen en vragen van onze klanten. We zijn altijd bereikbaar en altijd in de buurt. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Ontdek meer over NBG en wat we voor jou kunnen betekenen.