Heel vriendelijk en hulpvaardig

Heel vriendelijk en behulpzaam

Goede begeleiding

Ik ben goed geholpen. Alleen had ik niet geweten welke documenten er allemaal nodig waren voor het oversluiten van mijn hypotheek

Zeer prettige ervaring!

Met behulp van NBG een goede hypotheek verkregen. De snelheid en hulpvaardigheid zijn er goed. Door het portaal was het super overzichtelijk in te zien welke documenten in nog aan moest leveren. Ik voelde me erg serieus genomen, en het aankopen van mijn huis heeft me letterlijk geen stress opgeleverd!

Prima en snel geregeld

De hypotheek moest razend snel geregeld worden. Dit heeft Dick Nagelhout in een zeer korte tijd voor elkaar gekregen. Complimenten, anders was het ons niet gelukt.

Zeer klantvriendelijk

Nadat we een eerste kennismaking een jaar geleden gehad hebben met Erwin, heeft hij de mogelijkheden qua hypotheek onderzocht. Toen e.e.a concreet werd heeft hij vlot ons door het proces geleidt om de hypotheek aan te vragen en een goed financieel plan op te stellen. Op vragen werd snel gereageerd. Hele goede service en meedenken.

supersnelle , vriendelijke en succesvolle bemiddeling.

na een lang vervelend traject met een hypotheekadviseur van een ander bedrijf kwam ik bij dhr. Gerrit de Groot terecht. Deze handelde heel snel, 1 minuut na mijn aanvraag belde hij al, week later zat hij aan tafel om alles door te nemen en 2 dagen later kwam het aanbod al van de bank. Zó kan het dus ook. Gerrit heel erg bedankt!!

altijd bereikbaar voor advies

Snel afspraak gemaakt met de adviseur. Adv. komt betrouwbaar en professioneel over en geeft goede uitleg over het te nemen traject. Alles wordt snel op papier gezet en online verzonden. Enkele misverstanden mbt. hypotheek aanvraag werd snel afgehandeld. Het is goed om het hele traject begeleid te worden door één adviseur, waar je met al je vragen terecht kan.

Duidelijk en snelle reactie ook vriendelijk

Er moesten veel documenten gescand worden en ben daarin goed geholpen om dat technisch vlot te kunnen doen.

Kundig geholpen

Wij zijn heel kundig geholpen met de aankoop van onze eerste woning. Het gehele proces verliep bovendien erg snel. Het contact was prettig. Wij zijn heel blij met alle goede zorgen!

Wij zijn compleet ontzorgd in alles wat komt kijken bij een best gecompliceerde woning-financiering.

Claudia Admiraal, onze financieel adviseur, heeft haar kennis en professionaliteit volledig aan ons ten dienste gesteld voor het verkrijgen en regelen van een hypotheek. Wij zijn meer dan tevreden en raden een ieder NBG en Claudia in het bijzonder aan als adviseur. met vriendelijke groet, Isa en Ed.

Duidelijke uitleg en veel geduld. Het ging allemaal heel soepel.

Reageren snel en alles is prima te volgen.

uiterst tevreden

Wat NBG schrijft over hun dienst verlening op vlak van hypotheken, klopt gewoon. juist dat beetje extra motivatie in uitzonderlijke situaties bewijst de interesse voor de klant en de passie voor het vak.

Terzake en behulpzaam

Alles binnen 3 weken geregeld. Aanleveren van stukken gaat super makkelijk. Adviseur vriendelijk en zeer behulpzaam. 100% aan te bevelen

Prettig, snel en ter zake kundig advies

Wij hadden Michel Pfeil, als adviseur waar we direct een goed gevoel hadden bij ons eerste gesprek met hem. Op het moment dat wij een woning op het oog hadden heeft hij ons persoonlijk, mail en via whatsapp goed geholpen. We hebben verschillende opties bekeken en daar kwam een voor ons goed passend advies uit en binnen de kortste keren was alles rond en zitten, we mede dankzij de Adviezen van Michel, nu op onze logia te genieten van de mooie avond

Plezierige en betrokken is mijn ervaring met NBG Hypotheken.

Na mijn eerste aanvraag werd er snel contact met mij opgenomen. Een plezierig en onderhoudend eerste gesprek gaf ons meteen vertrouwen. de rest van het traject werd professioneel afgehandeld met een correcte doelgerichte communicatie waaronder de efficiënt ingerichte website.

De service van Claudia was persoonlijk, betrouwbaar en fijn resultaat

Claudia voorziet ons al een paar jaar van advies en organisatie. Wat erg fijn is dat de benadering persoonlijk en betrouwbaar is. Ze neemt je mee in begrijpelijke taal en geeft advies vanuit nuchter verstand en voorbeelden uit de dagelijkse praktijk.

Toppppppp

Ik ben echt heel tevreden. Zo kundig allemaal. En financiering was echt heel snel rond. Goede uitleg en rekensommen. De stress die ik had was achteraf echt totaal niet nodig geweest. Jan en Karin hebben alles zo keurig uitgelegd. Ik ben ze heel dankbaar. Goed bereikbaar en alles uit handen genomen.

Jasper heeft prima service verleend Wy zyn niet zo handig op de computer Jasper deed het wel even Dankjewel Jasper

Top!

Top geregeld door Niels. Bij vragen, kregen wij snel antwoord + goed advies. Kortom, een aanrader voor iedereen!

Zeer tevreden met de deskundigheid en proactieve instelling van de adviseurs en bemiddelaars

Ik ben zeer met tevreden met NBG Hypotheken. Mijn adviseur Peter Strijen was uiterst zorgvuldig, deskundig en proactief. Hij legde alles heel keurig en duidelijk uit. Hij nam hier de tijd voor. Zijn advies was altijd heel goed onderbouwd. Dit zorg ervoor dat je met veel vertrouwen een hypotheek afsluit. De bemiddelaar Rene van Boxter was ook heel goed. Hele sterke en snelle communicatie. Ik zou NBG op basis van mijn ervaring zeker aanraden.

Een super klantvriendelijk, betrokken en resultaatgericht!

Met mijn adviseur, Jeroen Verbeek mocht ik geluk hebben. Dat is zeker niet vanzelfsprekend! Hij reageert snel, luistert goed, werkt resultaatgericht en wat nog belangrijker is hij denkt mee in oplossingen!! Nogmaals dank Jeroen, zoals ik al zei: je bent een topper!!

Gouden geduld

Het was vertragend proces, niet te wijten aan NBG maar door andere omstandigheden. Door stalen geduld te hebben en vertrouwen in elkaar vandaag 2 juni de grande finale gehaald Ik Patricia bezoek notaris afscheid oude hypotheek en dan ook nog te horen gekregen dat de nieuwe hypotheek akkoord is. Ik ga in ieder geval een goed weekend tegemoet (✯◡✯)

Duidelijk en persoonlijk

Ik heb het contact met Elly als heel fijn ervaren, maar ook duidelijk en eerlijk. Ze luistert ook goed en pakt dingen snel op zodat je hypotheekaanvraag eigenlijk heel snel gaat! Daarnaast is de nazorg heel fijn en denkt ze ook meteen mee aan de verzekeringen in huis! In een woord super!

Jammer, niet echt 100% tevreden

Het eerste contact was vertrouwd en zeer duidelijk. Het moment om actie te ondernemen. Het lijkt er allemaal op dat het snel geregeld zou zijn. Maar helaas was dat niet het geval. Probleem naar probleem. Eerlijkheidshalve was het niet alleen de schuld van nbg. De communicatie verliep zeer slecht en heb veel moeten ondernemen en initiatieven moeten tonen om de deal rond te krijgen. De adviseur heeft te wensen overgelaten in de communicatie. Teleurgesteld!!!!. De keurige en zeer correcte dame, mevrouw Van Heugten heeft ons er uiteindelijk goed door heen geloodst. Daarover zeer te spreken. De eerste contacten vanaf november 2022 heeft geduurd tot 5 juni 2023. Nu alles geregeld. Jammer dat het zo moeizaam verlopen is anders was de beoordeling zeker een cijfer 9 geweest.

De Pinckart 54

5674 CC Nuenen

Over NBG Hypotheken

De beste hypotheek voor iedereen. Ook als je situatie net even anders is. Dat is wat ons drijft. Dat doen we vanuit een no-nonsense aanpak, met korte lijnen, persoonlijk, betrokken, transparant, doortastend en met passie voor ons vak. Onze adviseurs spelen doorlopend in op de woonwensen en vragen van onze klanten. We zijn altijd bereikbaar en altijd in de buurt. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Ontdek meer over NBG en wat we voor jou kunnen betekenen.