Mijn ervaring met Erik Vos was erg positief. We kregen een goed advies.
Beste Martin, Bedankt voor je mooie review! Goed om te horen dat je een positieve ervaring had met Erik en dat het advies duidelijk en snel was. Daar worden we blij van! Veel woongeluk gewenst in Julianadorp! Groet, Jorg
Aanvraag van onze wensen is snel opgepakt en duidelijk uitgelegd. Snel geregeld en fijne samenwerking.
Beste Roel, Bedankt voor je review en het vertrouwen in ons! Mooi dat jullie de samenwerking als fijn en snel hebben ervaren. Daar doen we het voor! Veel woongeluk gewenst in Edam! Groet, Jorg
Ze doen hun uiterste best alles rond te krijgen voor je binnen de dead line, en ze weten goed waar ze mee bezig zijn !
Beste Brandon, Wat een mooie review, dank je wel! Goed om te horen dat je de service als heel goed hebt ervaren. We doen er inderdaad alles aan om alles op tijd rond te krijgen – fijn dat dat is gelukt! Veel woongeluk gewenst in Wolvega! Groet, Jorg
goed voorgelicht en vriendelijke gesprekken top
Goed om te horen dat je tot nu toe zo positief bent over onze begeleiding! Fijn dat de voorlichting duidelijk was en de gesprekken prettig verliepen. Bedankt voor je review en je vertrouwen. Mocht je nog vragen hebben, je weet ons te vinden! Groet, Jorg
NBG heeft mij prima geholpen om de overwaarde van mijn woning te realiseren. Overal wordt snel.op geantwoord en duidelijk uitgelegd door Bert Blankenstijn. Blij met deze oplossing om een deel van de "stenen" om te zetten in euro's.
Beste Netty, Mooi om te horen dat Bert je zo goed heeft geholpen en dat alles duidelijk en snel verliep! Slimme zet om een deel van de "stenen" om te zetten in euro's. Bedankt voor je vertrouwen en je review. Geniet van de extra financiële ruimte en je woning! Groet, Jorg
Vanaf het begin vertrouwen in adviseur Erik de Vos. Zijn uitleg en begeleiding waren top en meer dan we totnutoe ervaren hebben bij zowel de bank als andere adviseurs. Zijn beloftes nagekomen en waar mogelijk in hoog tempo.
Beste Wil, Wat een mooie woorden over Erik, dat zal hij zeker waarderen! Fijn dat zijn uitleg en begeleiding zo goed bevallen zijn en dat alles in hoog tempo is verlopen. Bedankt voor je vertrouwen en je review. Veel woongeluk gewenst! Groet, Jorg
We zijn heel goed geholpen door de adviseur en er was een snelle afhandeling
Beste Geke, Wat fijn om te horen dat jullie zo goed geholpen zijn en dat alles snel geregeld was! Bedankt voor je mooie review én voor het vertrouwen in ons. Veel woongeluk en plezier in jullie woning. Groet, Jorg
Fijne en deskundig intake gesprek. Daarna verliep alles soepel en snel.
Beste Kim, Bedankt voor je review! Fijn dat je het intakegesprek als prettig en deskundig hebt ervaren en dat alles daarna soepel verliep. Zo hoort het! Veel plezier in je woning gewenst. Jorg
Mijn ervaring met NBG is wat mij betreft fijn en heel goed De mensen die ons hebben geholpen zijn zeer deskundig en helpen je om de dingen goed te regelen n het wordt ook deskundig uitgevoerd
Beste Ad, Bedankt voor je mooie review en je vertrouwen in NBG! Fijn dat je de samenwerking als prettig en deskundig hebt ervaren. We doen er alles aan om onze klanten goed te begeleiden, dus het is mooi om te horen dat dit voor jou goed is uitgepakt. Veel woongeluk gewenst in Tilburg! Groet, Jorg
Samen met mijn hypotheekadviseur Kim van Dooren een heel fijn traject gehad voor het afsluiten van mijn hypotheek. Ik ben super geholpen en er wordt echt goed meegedacht met de situatie. Het risico genomen om zonder voorbehoud te bieden en daardoor voor een geldverstrekker gekozen die binnen 24 uur de aanvraag beoordeeld. Zo was mijn hypotheek rond nog voordat mijn 3 dagen bedenktermijn voorbij waren.
Beste Kim, Bedankt voor je mooie review! Wat een spannend traject, maar super om te horen dat alles zo snel en soepel is verlopen. Kim heeft echt met je meegedacht en gezorgd dat je hypotheek rond was voordat je bedenktijd zelfs voorbij was – dat is pas snel schakelen! Veel geluk in je nieuwe woning, en mocht je in de toekomst nog vragen hebben, dan staan we natuurlijk weer voor je klaar. Groet, Jorg
Alles werd uitgebreid uit gelegd. Ook bij herhaald iets vragen kreeg ik iedere keer weer een goed antwoord De afhandeling van de benodigde formulieren liep, ondanks alles via internet, zeer voorspoedig. We hadden een zeer prettige adviseur
Beste Guus, Bedankt voor je mooie review! Fijn dat je het contact als prettig én zakelijk hebt ervaren – de juiste balans is belangrijk. Goed om te horen dat alles duidelijk werd uitgelegd en dat je altijd een goed antwoord kreeg, ook bij herhaalde vragen. Zo hoort het! Mocht je in de toekomst weer advies nodig hebben, dan staan we graag voor je klaar. Groet, Jorg
Onze ervaring bij NBG was echt top door Martien en Joris. We zijn goed door alle stappen heen begeleid. Daarnaast waren ze allebei altijd goed bereikbaar voor vragen.
Beste Neelam, Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat Martien en Joris jullie zo goed hebben begeleid en altijd bereikbaar waren voor vragen. Een hypotheek regelen is een grote stap, en het is belangrijk dat je daar niet alleen voor staat. Mocht je in de toekomst weer advies nodig hebben, dan helpen we je graag opnieuw. Groet, Jorg
Ik heb een hele goede communicatie en informatie gekregen. Alle adviezen en informatie, die er gevraagd werden. Duidelijk aangeven. Ik ben superb blij. Dankuwel.
Beste Soenitadebie, Bedankt voor je enthousiaste review! Fijn om te horen dat de communicatie en informatie zo duidelijk waren en dat je goed geholpen bent. Daar worden wij ook blij van! Mocht je in de toekomst weer advies nodig hebben, dan staan we graag voor je klaar. Groet, Jorg
Ik kan NBG en vooral mevrouw Beata ten zeerste aanbevelen. We kregen waardevolle hulp bij een hypotheeklening en de aankoop van een appartement. Alles verliep zeer vlot en snel. Wij zijn erg blij met de keuze voor mevrouw Beata als onze adviseur.
Wat een mooie woorden, bedankt voor jullie review! Fijn om te horen dat Beata jullie zo goed heeft geholpen bij de hypotheek en de aankoop van jullie appartement. Super dat jullie daar zo tevreden zijn. Veel geluk in jullie nieuwe woning, en mocht je in de toekomst nog vragen hebben, dan staan we graag voor jullie klaar. Groet, Jorg
Snelle, accurate behandeling.
Bedankt voor je mooie review! Meedenken, vriendelijkheid en snelheid – precies waar we voor staan. Fijn dat je onze aanpak zo hebt gewaardeerd! Mocht je in de toekomst weer hypotheekadvies nodig hebben, dan helpen we je graag opnieuw. Groet, Jorg
De aanlevering van de gegevens ging erg vlot. Alleen moet je digitaal redelijk ontwikkeld zijn om alles correct aan te leveren. Wel vond ik enkele zaken slordig verwoord.
Beste Arjon, Bedankt voor je eerlijke review! Fijn dat de aanvraag vlot is afgehandeld en dat het aanleveren van de gegevens soepel verliep. We snappen dat het digitale proces soms even wennen kan zijn. Jouw feedback over de verwoording nemen we mee, want duidelijkheid is natuurlijk belangrijk. Mocht je in de toekomst nog vragen hebben, we helpen je graag! Groet, Jorg
Our experience was absolutely fantastic! Engin guided us through every step of the process with patience, clarity, and professionalism. They were always available to answer our questions and made what could have been a stressful journey feel smooth and manageable. Thanks to their expertise, we were able to secure a great deal and felt supported the entire way. Highly recommend!
Dear Gokhan, Thank you for your great review! Fantastic to hear that Engin guided you so well and made the process smooth and clear. Getting a mortgage can be quite an intense journey, so it's great to know you felt supported and achieved a great result. If you ever need advice again in the future, we’ll be happy to assist you! Best regards, Jorg
Was een prettige samenwerking
Bedankt voor je review! Fijn dat je de samenwerking als prettig hebt ervaren. Mocht je in de toekomst weer hypotheekadvies nodig hebben, dan staan we graag voor je klaar. Groet, Jorg
Dit was de tweede keer dat ik perfect geholpen ben door NBG. Zeer positief was de snelheid, en duidelijkheid van het gehele traject. Ook de methode van dossierbehandeling (via computer) kwam voor mij zeer professioneel over.
Beste Henk, Wat leuk dat je voor de tweede keer bij NBG bent uitgekomen, en bedankt voor je mooie review! Fijn dat je de snelheid, duidelijkheid en onze digitale werkwijze als positief hebt ervaren. We doen er alles aan om het proces zo soepel en professioneel mogelijk te laten verlopen. Als er in de toekomst weer iets speelt rondom je hypotheek, helpen we je graag opnieuw. Groet, Jorg
Thijs stond ons meteen te woord als wij vragen hadden. Gaf meteen uitleg.
Bedankt voor jullie positieve review! Fijn om te horen dat Thijs altijd klaarstond en direct uitleg gaf wanneer dat nodig was. Duidelijkheid en snelle communicatie maken het hypotheekproces een stuk prettiger! Mocht je in de toekomst weer advies nodig hebben, dan helpen we jullie graag. Groet, Jorg
Mijn tevredenheid is groot. Alle mensen die ik heb gesproken zijn vriendelijk en service gericht. Super
Wat een mooie review, dank je wel! Goed om te horen dat Alain en de rest van het team je zo goed hebben geholpen. Fijn dat dat is gelukt. Als we in de toekomst weer iets voor je kunnen betekenen, staan we graag voor je klaar. Groet, Jorg
Ik heb Marco van Bakkum als adviseur voor de hypotheek. Gewoon duidelijk geen poespas weet waar hij het over heeft. Ik raad hem aan !
Beste Derrick, Bedankt voor je mooie review! Geen poespas en duidelijke uitleg, dat is precies hoe we het graag aanpakken. Mooi dat Marco je zo goed heeft kunnen helpen met beide hypotheken. Als je in de toekomst weer advies nodig hebt, weet je ons te vinden. Groet, Jorg
Prima snelle advies en afwikkeling.
Beste Wim, Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over ons advies en de snelle afwikkeling. Mocht je in de toekomst weer advies nodig hebben, dan staan we graag voor je klaar. Groet, Jorg
Wij zijn geholpen door marnix was voor ons erg prettig Ondanks wij een andere ervaring met een adviseur hebben gehad (niet NBG) Voelde dit meteen goed Wij gaan zeker na NBG terug als wij weer advies nodig hebben TOP!!
Beste Robert, Wat fijn om te horen dat Marnix jullie zo goed heeft geholpen en dat het meteen goed voelde! Zeker na een minder fijne ervaring elders is het extra belangrijk om weer vertrouwen te krijgen in het proces. Mooi dat dat is gelukt! Jullie zijn altijd welkom bij NBG als jullie weer advies nodig hebben. Tot de volgende keer. Groet, Jorg
Het was een pittige aanvraag vanwege onder andere een eenmanszaak en een bv. Dit is mijn eerste woning en het is tevens nieuwbouw. Sabrina heeft mij alles uitgebreid uitgelegd, wat enorm fijn is. Sabrina reageert tijdig en adequaat op vragen en berichten. Ze is betrokken en bewaakt ook emoties zoals stress en onzekere gevoelens. Verder is Sabrina transparant over de werkzaamheden die ze verricht en waarom iets noodzakelijk is. Al met al heb ik een aangename ervaring en zou Sabrina zeker aanraden bij vrienden en familie!
Beste Sara, Wat een fantastische review, bedankt! Het kopen van je eerste (nieuwbouw)woning is al een avontuur op zich, laat staan met een eenmanszaak én een bv erbij. Super om te horen dat Sabrina je daar zo goed en betrokken doorheen heeft geloodst. Geniet van je nieuwe huis, en mocht je ons in de toekomst weer nodig hebben, dan staan we uiteraard voor je klaar. Groet, Jorg
De Pinckart 54
5674 CC Nuenen
De beste hypotheek voor iedereen. Ook als je situatie net even anders is. Dat is wat ons drijft. Dat doen we vanuit een no-nonsense aanpak, met korte lijnen, persoonlijk, betrokken, transparant, doortastend en met passie voor ons vak. Onze adviseurs spelen doorlopend in op de woonwensen en vragen van onze klanten. We zijn altijd bereikbaar en altijd in de buurt. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Ontdek meer over NBG en wat we voor jou kunnen betekenen.