Snel en duidelijk advies

Mijn ervaring met Erik Vos was erg positief. We kregen een goed advies.

Fijne en snelle samenwerking

Aanvraag van onze wensen is snel opgepakt en duidelijk uitgelegd. Snel geregeld en fijne samenwerking.

Hele goede service

Ze doen hun uiterste best alles rond te krijgen voor je binnen de dead line, en ze weten goed waar ze mee bezig zijn !

tot nog toe zeer positief

goed voorgelicht en vriendelijke gesprekken top

Overwaarde opnemen

NBG heeft mij prima geholpen om de overwaarde van mijn woning te realiseren. Overal wordt snel.op geantwoord en duidelijk uitgelegd door Bert Blankenstijn. Blij met deze oplossing om een deel van de "stenen" om te zetten in euro's.

Duidelijke uitleg, no nonsense, snel

Vanaf het begin vertrouwen in adviseur Erik de Vos. Zijn uitleg en begeleiding waren top en meer dan we totnutoe ervaren hebben bij zowel de bank als andere adviseurs. Zijn beloftes nagekomen en waar mogelijk in hoog tempo.

We zijn heel goed geholpen door de adviseur en er was een snelle afhandeling

Behulpzaam.

Fijne en deskundig intake gesprek. Daarna verliep alles soepel en snel.

Mijn ervaring met NBG is wat mij betreft fijn en heel goed De mensen die ons hebben geholpen zijn zeer deskundig en helpen je om de dingen goed te regelen n het wordt ook deskundig uitgevoerd

Ontzettend fijn traject voor het afsluiten van mijn hypotheek

Samen met mijn hypotheekadviseur Kim van Dooren een heel fijn traject gehad voor het afsluiten van mijn hypotheek. Ik ben super geholpen en er wordt echt goed meegedacht met de situatie. Het risico genomen om zonder voorbehoud te bieden en daardoor voor een geldverstrekker gekozen die binnen 24 uur de aanvraag beoordeeld. Zo was mijn hypotheek rond nog voordat mijn 3 dagen bedenktermijn voorbij waren.

Prettig contact naartook zakelijk

Alles werd uitgebreid uit gelegd. Ook bij herhaald iets vragen kreeg ik iedere keer weer een goed antwoord De afhandeling van de benodigde formulieren liep, ondanks alles via internet, zeer voorspoedig. We hadden een zeer prettige adviseur

Ontzettend fijne begeleiding en goede bereikbaarheid

Onze ervaring bij NBG was echt top door Martien en Joris. We zijn goed door alle stappen heen begeleid. Daarnaast waren ze allebei altijd goed bereikbaar voor vragen.

Top en betrouwbaar

Ik heb een hele goede communicatie en informatie gekregen. Alle adviezen en informatie, die er gevraagd werden. Duidelijk aangeven. Ik ben superb blij. Dankuwel.

hypothecaire lening

Ik kan NBG en vooral mevrouw Beata ten zeerste aanbevelen. We kregen waardevolle hulp bij een hypotheeklening en de aankoop van een appartement. Alles verliep zeer vlot en snel. Wij zijn erg blij met de keuze voor mevrouw Beata als onze adviseur.

Meedenkend, vriendelijk, kort erop zittend.

Snelle, accurate behandeling.

De aanvraag is heel vlot afgehandeld

De aanlevering van de gegevens ging erg vlot. Alleen moet je digitaal redelijk ontwikkeld zijn om alles correct aan te leveren. Wel vond ik enkele zaken slordig verwoord.

incredibly helpful, professional, and supportive throughout the entire process

Our experience was absolutely fantastic! Engin guided us through every step of the process with patience, clarity, and professionalism. They were always available to answer our questions and made what could have been a stressful journey feel smooth and manageable. Thanks to their expertise, we were able to secure a great deal and felt supported the entire way. Highly recommend!

• Would you recommend us? Yes

Oké

Was een prettige samenwerking

fantastisch

Dit was de tweede keer dat ik perfect geholpen ben door NBG. Zeer positief was de snelheid, en duidelijkheid van het gehele traject. Ook de methode van dossierbehandeling (via computer) kwam voor mij zeer professioneel over.

zeer positief

Thijs stond ons meteen te woord als wij vragen hadden. Gaf meteen uitleg.

Alain Kock is een geweldige adviseur

Mijn tevredenheid is groot. Alle mensen die ik heb gesproken zijn vriendelijk en service gericht. Super

Hypotheek 1 en tweede hypotheek

Ik heb Marco van Bakkum als adviseur voor de hypotheek. Gewoon duidelijk geen poespas weet waar hij het over heeft. Ik raad hem aan !

Goed advies en snelle afwikkeling.

Prima snelle advies en afwikkeling.

Geweldig geholpen

Wij zijn geholpen door marnix was voor ons erg prettig Ondanks wij een andere ervaring met een adviseur hebben gehad (niet NBG) Voelde dit meteen goed Wij gaan zeker na NBG terug als wij weer advies nodig hebben TOP!!

Sabrina heeft mij uitstekend geholpen!

Het was een pittige aanvraag vanwege onder andere een eenmanszaak en een bv. Dit is mijn eerste woning en het is tevens nieuwbouw. Sabrina heeft mij alles uitgebreid uitgelegd, wat enorm fijn is. Sabrina reageert tijdig en adequaat op vragen en berichten. Ze is betrokken en bewaakt ook emoties zoals stress en onzekere gevoelens. Verder is Sabrina transparant over de werkzaamheden die ze verricht en waarom iets noodzakelijk is. Al met al heb ik een aangename ervaring en zou Sabrina zeker aanraden bij vrienden en familie!

De Pinckart 54

5674 CC Nuenen

Over NBG Hypotheken

De beste hypotheek voor iedereen. Ook als je situatie net even anders is. Dat is wat ons drijft. Dat doen we vanuit een no-nonsense aanpak, met korte lijnen, persoonlijk, betrokken, transparant, doortastend en met passie voor ons vak. Onze adviseurs spelen doorlopend in op de woonwensen en vragen van onze klanten. We zijn altijd bereikbaar en altijd in de buurt. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Ontdek meer over NBG en wat we voor jou kunnen betekenen.