Laden reviews...
154 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews benadrukken voortdurend vriendelijke service, heldere communicatie en een betrouwbare prijs/kwaliteitverhouding. Klanten waarderen het meedenken en snelle afhandeling met duidelijke uitleg. Over het algemeen wordt Roots Autoservice gezien als professioneel en betrouwbaar.
Nooit ontevreden over werkzamheden en duur van het reparatie
14 July 2026
Gregor
Delfgauw
Ik kon al maanden van tevoren een afspraak maken
13 July 2026
Piet
Pijnacker
Goede service, voor een nette prijs.
12 July 2026
Kees
Delfgauw
Goede communicatie over afspraak, waar nodig ook tijdens reparatie over bijzonderheden, goede service, goed werk. Betrouwbaar.
12 July 2026
Marjan
Altijd een eerlijk advies
10 July 2026
Willem
Pijnacker
Wordt altijd snel geholpen, hele goede service
10 July 2026
Patrick
Rotterdam
John ga zo door.
9 July 2026
Peter
Bleiswijk
een hele fijne garage, die mij tot nu toe altijd geholpen heeft met mijn oude maar o, zo geliefde auto. Van APK tot vervangen van versleten of niet goed werkende onderdelen. En altijd in een goed humeur en in goed overleg.
7 July 2026
Wil Knopper
Pijnacker
Prima garage waar je goed en vakkundig wordt geholpen door John.
7 July 2026
Dirk
Zoetermeer
M,n auto heeft goed en vakkundig een apk en onderhoudbeurt gehad. Ga zo door
6 July 2026
Paul
garage komt afspraken na
6 July 2026
Pieter
Berkel
Snelle en goede service, vriendelijke eigenaar en vakkundig. Beng al 22 jaar mijn auto bij deze garage en dat blijft ik de aankomende 22 jaar ook doen.
3 July 2026
Jordan
Berkel en Rodenrijs
Altijd uitstekende ervaringen bij Roots Autoservice! Hele fijne communicatie, er wordt heel goed met de klant meegedacht, en - last but nog least - een heel betrouwbaar garagebedrijf.
1 July 2026
Fenneke
Zie boven
30 June 2026
Henk Kroeze
Pijnacker
Twee auto's in onderhoud hier, zijn wat ouder dus hebben af en toe wat service nodig. Ze lopen op dit moment als een zonnetje. In beide gevallen recent een turbo probleem: gebroken turbo huis (tja dat kost geld) en bij de andere auto een aansluitstuk dat kapot was (dat was een koopje en gelukkig snel gevonden door John). Eerlijke prijs, heel vriendelijk en John staat voor je klaar (maar hij staat alleen, dus flexibiliteit bij wegbrengen wordt gewaardeerd - denk ik...)
29 June 2026
Eppie
Gewoon erge goede service
27 June 2026
Loes
Delfgauw
Ik ben super tevreden met de service van Roots. Denken met je mee en geven goed advies.
27 June 2026
Shanna
Pijnacker
Een goede en fijne garage om je auto in onderhoud te hebben.
24 June 2026
Marco
PIJNACKER
Heel goede service, snel en vriendelijk
22 June 2026
J
Delft
Staat altijd direct klaar als dat nodig is
21 June 2026
Michel
Pijnacker
We komen hier al jaren. En al jaren is elke grote of kleine beurt perfect.
20 June 2026
Sabine van Meeteren
Neu-Ulm
De eigenaar is vriendelijk en staat altijd klaar als er onverwachts iets aan de auto mankeert. Snel en vlot gewerkt zodat ik dezelfde dag de auto weer terug heb.
20 June 2026
Paula
Delfgauw
Vakkundig en professioneel Heel goed advies en een aardige monteur.
19 June 2026
Nan Burgersdijk
WATERINGEN
Attente service en goed vakwerk, zonder verrassingen daar ga je toch voor.
19 June 2026
Harry
Pijnacker
Werk wordt gedaan zoals afgesproken Prijs wordt vooraf doorgegeven zodat je weet waar je aantoe bent(zeer goede service)
18 June 2026
Ben
Delft
Roots Autoservice Werkplaats B.V. is een universeel garagebedrijf waar de klant en service hoog in het vaandel staan. Klant is koning. Ons motto is ''rijden als een zonnetje''.
Overgauwseweg 65-A
2641 ND Pijnacker