Snel en gemakkelijk

Als ik langs ga is mijn auto altijd lekker snel klaar met een goed prijsje

Fijne zaak

Je word van te voren ingelicht over de werkzaamheden en de kosten. Er wordt ook goed geluisterd naar de probleempjes die je met de auto hebt, dit ervaar ik als zeer prettig.

Geweldig !

Wij worden altijd zeer goed en prettig geholpen bij Roots. Ondanks dat John 12-14 uur per dag werkt neemt hij altijd de tijd voor zijn klanten om uit te leggen en te laten zien wat hij heeft gedaan. Kortom een vakman met passie voor zijn werk.

John geeft aan wat er gerepareerd of vervangen dient te worden. De auto is altijd tip top in orde.

Altijd behulpzaam en goed advies

John geeft goed advies en is duidelijk over de geleverde werkzaamheden of de te gebruiken onderdelen. Daarnaast altijd in voor een kort persoonlijk praatje, tenzij hij natuurlijk druk is. Kom hier al jaren en blijf dit doen!

Wauw!

We hebben er eigenlijk geen woorden voor hoe goed Roots is en hoe John meedenkt en naar oplossingen zoekt. Er is werkelijk alles aan gedaan om onze auto gefixt te krijgen. Logisch dat we hier al jaren over de vloer komen!

Staat altijd klaar

Als je een probleem wordt die netjes op gelost. Kijk ook naar de kosten.

Top bedrijf

Werkt snel en nauwkeurig!

goed/ super

als correct gedaan.

Vakkundige en snelle service

John denkt mee met de klant, communiceert goed en komt afspraken na

Top bedrijf goede monteur

Denkt altijd met je mee

Denkt mee en hulpvaardig.

gewoon goed

prima service . netjes, fijne mensen

prima service en nog aardig ook!

prima ervaring

is goed in zijn werk

als er problemen zijn kan je er terecht.

Prima garage

Prima garage

Heel erg tevreden

We zijn heel tevreden met de deskundige hulp en tijd voor ons als klant. John zegt wat hij doet en doet wat hij zegt. Eerlijk en betrouwbaar. Na de keuring en onderhoud rijdt ons autootje weer als een zonnetje.

Top bedrijf

Goede service altijd vriendelijk kom er al jaren nooit problemen top .

uitstekend

Prettig en fijne benadering

geweldige garage

zeer vriendelijk en vakkundig

Prima bedrijf, goede service tegen een eerlijke prijs

Weer prima geholpen

Fijn betrokken bedrijf

John ken zijn klanten en denkt met ze mee. Fijn om je auto hier te laten onderhouden

Goede service vakkundig en betrouwbaar!

John staat altijd klaar om je te helpen Komen al jaren bij roots naar alle tevredenheid

een betrouwbaar bedrijf

John heeft mijn gouden koets al 20 jaar in "behandeling". Denkt mee en geeft waardevolle adviezen. Een top man met een top bedrijf!!

Goede nette service, duidelijke communicatie

Goede nette service, duidelijke communicatie

Overgauwseweg 65-A

2641 ND Pijnacker

Over Roots autoservice werkplaats

Roots Autoservice Werkplaats B.V. is een universeel garagebedrijf waar de klant en service hoog in het vaandel staan. Klant is koning. Ons motto is ''rijden als een zonnetje''.