Ramin, Patrick en team staan altijd voor ons klaar.

Hier word je als klant gezien! Mede dank zij Bosch Hillegom kunnen wij onze bedden en matrassen veilig en snel bij onze klanten bezorgen.

Snel en vriendelijk geholpen, goede service, fijne garage

Wederom prima geholpen.

Een betrouwbaar en deskundig bedrijf.

Fijne garage en prettige mensen en komen afspraken na.

Servicegericht en vriendelijk

Duidelijke communicatie, vriendelijke medewekerdls.

Prima snelle service

Prima snelle service

Ik belde in de ochtend voor een defecte accu, binnen ander half uur was het al gefixt

goede communicatie over onderhoud

helder en duidelijkheid over kosten en noodzaak reparatie

Fijne medewerkers en goede service!

Ik had een schroef in mijn band en werd direct netjes tussendoor geholpen. Ik begrijp wel dat wellicht niet altijd uit zal komen. Maar als het enig sinds past zie je dat er tijd voor word vrijgemaakt zodat je snel weer veilig op weg kunt. En wat ook fijn is, is dat ze dan niet de hoofdprijs vragen voor deze service, maar een redelijke vergoeding, die lager is dan bij andere garages.

Ik heb eindelijk een reparatiewerkplaats gevonden waar ik mijn auto's altijd kan vertrouwen.

Bosch plande de service heel snel in omdat ze begrepen dat mijn veiligheid voorop stond. De kwaliteit van de service overtrof mijn verwachtingen.

Kan niet beter.

Ik ga nooit meer naar een andere garage. Betrouwbaar, betaalbaar en servicegericht. Staan altijd voor je klaar. Heerlijk toch?

Super team!

Super vriendelijk, duidelijk eerlijk en vakkundig.

top

top garage staan altijd voor je klaar

Uitstekende service

Ze denken bij bosch car service Hillegom altijd mee en denken in oplossingen! Ik kom er jaren met verschillende auto’s, ook mijn dochters laten altijd hun auto’s onderhouden!

Gewoon goed

Goede Cervies

Lekker snel en prima geregeld.

Afspraak gemaakt en alles is goed geregeld.

Top service!

Wat een goeie hulp krijgen we elke keer. Of we nu komen voor de jaarlijkse APK of voor een sensor of lampje die het niet meer doet, altijd uiterst vriendelijk en persoonlijk te woord gestaan en goed geholpen. Net dat stapje extra doen maakt dat deze garage een top service biedt!

Staan altijd voor je klaar

Top, denken altijd in oplossingen tegen zeer sportieve tarieven

Mijn algehele indruk van het bedrijf is zeer positief.

Een occasion-auto aangeschaft. Al mijn vragen werden ruimschoots beantwoord en de oplevering van de auto was in alle opzichten perfect.

Súper profesional

Heel vriendelijk en goed geholpen

We hebben een goede ervaring vriendelijk personeel,

We werden snel en goed geholpen , ook de proefrit was een goede ervaring voor ons.

Goede ervaring.

Vooraf wordt overlegd wat de kosten zijn en of het gerepareerd mag/ kan worden. Wat niet nodig is (omdat je zelf denkt dat iets vervangen of gerepareerd moet worden) wordt ook niet gedaan als blijkt dat het niet nodig is.

Top!

Alles voor de auto en voor de klant! Transparant en reëel!

zeer vriendelijk, kundig, flexibel, nemen tijd voor je

Na een miskoop elders verliet ik onlangs helemaal heppie-de-peppie en VOL VERTROUWEN Bosch Car Service met mijn nieuwe auto :-). Helaas is Hillegom voor mij te ver weg anders was ik heel graag bij ze in onderhoud gebleven.

Jonkheer Mockkade 33

2181 AL Hillegom

Over Bosch Car Service Hillegom

Alles onder één dak bij Bosch Car Service Hillegom! Wij doen alles voor uw auto. Wij staan niet alleen garant voor deskundig advies en vakkundig onderhoud, u kunt bij ons ook andere zaken voor uw auto regelen. Zo kunt u naast pechhulp ook bij ons terecht voor een autoverzekering, autofinanciering en betrouwbare tweedehandsauto’s.