Super service!

Waar kan je wachten op het plaatsen van een BMW trekhaak onder een X5, waar ze je een werkplek aanbieden, onbeperkt koffie en als je weg gaat voor een lunch je een auto of een fiets mee kan krijgen. En dit alles voor de helft van de prijs van de dealer. Super gezellig management, enorme kennis in de werkplaats. Geen enkel probleem als je zo nu en dan eens in de werkplaats bij de voortgang gaat kijken. Ik weet het wel, onderhoud aan mijn X5 komt bij deze kanjers te zitten!

Afspraak gemaakt voor montage van een elektrische trekhaak onder mijn BMW. Zoals afgesproken stond mijn vervangende auto gereed met een volle tank. De trekhaak is keurig gemonteerd. De medewerkers hebben passie voor het vak! Je voelt je hier als klant zeer gewaardeerd. Ik kan ATL aan iedereen aanbevelen en kom hier zeker weer terug.

Klantvriendelijk bedrijf en komt de afspraken na.

Heel vriendelijk behandeld. Offerte en factuur is alles uitgebreid omschreven. Ook worden de afspraken nagekomen en word alles netjes afgehandeld. Zeker een aanrader om hier de werkzaamheden aan je bmw te laten verrichten.

Goed bedrijf met passie, netjes geholpen, voelt als een warme jas, top !

Ben goed geholpen, de originele elektrische trekhaak onder m'n witte X3 werkt prima, gezellig bedrijf met passie voor BMW, praatje, koffie, vervangend vervoer enz. TOP, ga zo door !

Super resultaat!

Ik heb door het team BMW-trekhaken.nl een originele BMW trekhaak onder mijn BMW X5 45e laten plaatsen. Via de dealer was dat erg lastig en duur om te doen, dus zo ben ik bij BMW-trekhaken.nl in het mooie Luttenberg terecht gekomen. Voor mij was het belangrijk dat originele onderdelen gebruikt werden (electrisch uitklaapbaar is toch wel heel luxe) en dat dit ook professioneel ingebouwd zou worden. Ik ben ontzettend tevreden met het eindresultaat. Ik heb er bijna een hele dag doorgebracht en lekker gewerkt tussen de prachtige BMW's in de showroom. Ik voelde me bijna een collega van het team. :-) Rutger en Guus: Bedankt voor alles, en ik kom zeker nog eens terug!

Topbedrijf met goede service

Het was een eind rijden, maar zeker de moeite waard. Vriendelijke mensen en goede service en vakbekwaamheid.

Prima service en een goede prijs voor kwaliteit

In 2021 heb ik een BMW 750i uit 2017 gekocht bij een BMW dealer waar ik graag een elektrische trekhaak onder wilde laten monteren. De kosten bij de dealer waren echter zo hoog dat ik even ben gaan zoeken naar een alternatief en dat vond ik bij BMW-trekhaken waar ik voor minder dan de helft van het geld een originele trekhaak heb laten monteren. Dit werd in één dag uitgevoerd waarbij we naast koffie ook een leenauto meekregen. De mensen waren zeer vriendelijk en de trekhaak is zeer vakkundig gemonteerd alsof een een fabrieksoptie betreft. Alles bij elkaar een zeer goede ervaring en op basis daarvan een aanbeveling voor als je een trekhaak zoekt voor je BMW.

super goed geholpen

ik heb een zeer prettige ervaring met Auto techniek Luttenberg (ATL) bij de online navraag op BMW-trekhaken.nl kreeg ik zeer snel reactie en een offerte toegestuurd. gedurende het monteren van de trekhaak kon ik gebruik van een ruimte waar ik kon werken

Top service!

Gastvrij, betrouwbaar en hanteren goede prijs-kwaliteit-verhouding. Leveren vakwerk. Nemen de tijd om je zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Zo hoort BMW service te zijn!

Kortgeleden maakte ik een afspraak voor het plaatsen van een elektrisch inklapbare trekhaak onder mijn BMW F11. Ik kon snel terecht, kreeg duidelijke uitleg over wat ik kon verwachten en er werd meegedacht over hoe om te gaan met het trekgewicht door Guus, etc., etc. Vandaag hartelijk ontvangen, ivm Corona beperkingen werd er een oplossing verzonnen zodat ik kon werken terwijl de mannen mijn trekhaak plaatsten. Kort gezegd, geweldige gastvrijheid en humor, daar bovenop top service. Hier kan BMW zelf nog een puntje aan zuigen. Bedankt Guus, Rutger en Henry.

Luttenbergerweg 14

8105 RV Luttenberg

+31 572 301333

Over BMW-trekhaken.nl

Montage van originele elektrische BMW trekhaken en meer! Wij monteren uitsluitend originele BMW-onderdelen voor uw elektrisch wegdraaibare trekhaak. Het resultaat is een trekhaak zoals deze af-fabriek door BMW geleverd wordt. Door het gebruik van nagenoeg nieuwe trekhaken en lagere werkplaatstarieven dan de dealer, bespaart u bij ons gemiddeld 50% op de kosten. BMW-trekhaken.nl is onderdeel van ATL BMW & MINI, dé BMW & MINI specialist. Naast trekhaken kunt u bij ons terecht voor alles wat uw BMW nodig heeft. Van onderhoud, reparaties en diagnose tot software-aanpassingen, originele achteruitrijcamera’s, Apple Carplay en motortuning. Wij bieden vakkundige service met exclusieve aandacht voor uw BMW.