Enveloppen in kleinverpakking, wat een uitkomst! En goedkoop!
Zijn zeer behulpzaam, willen alles voor je uitzoeken, vooral met oudere mensen, die niet alles van computeren weten. Een aanrader voor al je bestellingen.
Ik zocht een robot stofzuiger en Dutch Label Store had wat ik zocht. Eenvoudig kunnen bestellen en geleverd zoals afgesproken.
Snel en voordelig. Wat wens je nog meer.
Het onmogelijke mogelijk maken! Dat is gelukt. De bedankjes zijn precies geworden zoals ik ze graag wilde.
De website is erg duidelijk en bestellen gaat zonder problemen en snel geleverd. Meteen reactie op de mail
Originele beoordeling
De website is erg duidelijk en bestellen gaat zonder problemen en snel geleverd. Helaas is het product niet de kwaliteit die ik dacht. De kwaliteit van het bureau ladenkast is slecht. Van de 5 gaat er maar 1 makkelijk open. Ik snap niet dat dit niet beter gecontroleerd word. Daarom ga ik deze retour sturen De score matig is dus gegeven voor de kwaliteit
Na het bestellen van een labelprinter werd ik gebeld of ik geen labels nodig had. Dat had ik uiteraard wel. Men ging even op zoek naar de juiste labels, die ik nodig had, en belde daarna nogmaals terug. Keurig te woord gestaan en geholpen door de medewerker van Dutch Label Store.
Fijn dat het snel kon worden geleverd, mooi product voor een goede prijs, helaas kwam de doos wel erg beschadigd aan, maar gelukkig het product helemaal onbeschadigd. heel blij mee
Betrouwbaar bedrijf. Koffiemachine (demo model) gekocht voor goede prijs.
Ruitjes blok voldoet aan verwachting.
Op de website staat: “Voor 20u besteld, morgen in huis.” Ik had mijn bestelling ruim voor 20u besteld en kreeg het 4 dagen later binnen.
Ik heb een nieuwe snijliniasl besteld voor mijn dahle 508 maar hij past niet
Originele beoordeling
Ik heb een nieuwe snijliniasl besteld voor mijn dahle 508 maar hij past niet
Correct afgehandeld
Snel, correct en compleet
Kwaliteit en snelle levering. Helemaal top!
Fijn bedrijf! Uitstekende voorraad, fijne communicatie en snelle levering.
Top geholpen, en snel geleverd!
Bestelling snel en volgens afspraak geleverd en voldoet aan verwachting.
Prima !
Goede prijs/kwaliteit verhouding. Er was enige onduidelijkheid over de verzending maar na een telefoontje was dat snel en netjes opgelost.
Snel geleverd
Top service & snelle levering
levering voldeed aan al mijn verwachtingen
voor het eerst besteld snelle levering dus erg blij ermee
Snelle bestelling; snelle levering. Goed product.
Ambachtsweg 13 A
2964 LG Groot-Ammers
Dutch Label Store is dé leverancier voor al uw kantoorartikelen en facilitaire benodigdheden. Wij van Dutch Label Store geven u graag een op maat gesneden advies waarbij we voor u op zoek gaan naar de beste artikelen tegen de scherpste prijzen. Persoonlijk contact en een optimale service staan bij ons altijd voorop.