Betrouwbaar en snel

Snelle levering met heldere handleiding

• Kennis/Vakmanschap

Printer is defect, geen garantie ontvangen

Printer gekocht, foto’s komen er vaag gekleurd uit én met strepen. Deze al teruggestuurd naar Canon maar zij vinden niets terwijl het duidelijk is dat de printer geen kwaliteit heeft. Dutch label Store wil printer niet terugnemen waardoor ik met een kapotte printer zit en mijn geld kwijt ben! Bedrijf beweert dat het geen fotoprinter is (wat op hun marketing wel wordt beweerd!), al zijn mijn gewone afbeeldingen die geprint worden ook vol met strepen en geven geen mooi kleur af. Hun reactie wat betreft dat het geen ‘fotoprinter’ is, heeft hier niets mee te maken. Ze willen hun enkel indekken. Testpagina uit printer toont ook duidelijk een defect. Hp kleurenprinter die ik nu heb print nochtans perfect op gewoon papier. Oplichterij dus, nooit hier kopen!

• Snelheid/levertijd N.v.t.
  • Kennis/Vakmanschap

Super snelle levering!! Min punt niet goed verpakt.

Snel geleverd en goede prijs. Alleen langer product los in een doos. Gelukkig was het niet beschadigd, maar dit vraagt nog wat aandacht.

• Kennis/Vakmanschap N.v.t.

Eerste levering was niet wat ik had besteld maar na contact goed geholpen en 2de levering was goed

• Kennis/Vakmanschap N.v.t.

Lange levertijd en slechte service

Na het verkeerde product ontvangen te hebben is er geen excuses aangeboden en is het juiste product uiteindelijk pas 9 dagen na de besteldatum aangekomen. Ook werd er van me verwacht dat ik de moeite moest gaan doen om hun fout te herstellen, namelijk het terugsturen van het verkeerd geleverde artikel. Anders zou het bij mij gefactureerd worden. Onzin natuurlijk! Uiteindelijk is het gelukkig opgehaald. Al met al vind ik dit een slechte winkel en heb ik de service niet als klantvriendelijk ervaren. Ik kan deze winkel aan niemand aanraden.

Komt leverdatum niet na

Ik heb het materiaal wat ik nodig had toch nog ergens anders moeten kopen.

Alles in orde

Snelle levering en goede opvolging via e-mail

Prima product, snelle levering

Al een aar keer iets besteld hier. Prima omschrijving, goed product en snel in huis. Ook de klantenservice is goed bereikbaar en vriendelijk.

Netjes en snel geleverd

Niet alles op voorraad maar wat er op voorraad was is netjes en snel geleverd wat niet op voorraad was wordt netjes nageleverd

Snel en netjes

Oor mij trein aan zocht ik dunne foamplaaten. Deze heb ik gevonden bij Dutch Label Store. Voor een prima prijs. Snel geleverd, netjes verpakt en prima materiaal

Zeker acceptabel

Goede kwaliteit, netjes geleverd hoewel een dag later dan beloofd. De snijlijnen op het etiketvel mogen scherper, als je een etiket van het vel aftrekt trek je soms het naastgelegen etiket mee.

• Communicatie N.v.t.

top

Mooie website, goede en snelle levering in een woord top, hu=

Snel en accuraat

Scherp geprijst en precies wat we nodig hadden. Naam kaartjes waren handiger geweest als die b.v. op een A4-tje waren gedrukt. Maar verder goed produkt!

• Communicatie N.v.t.

Super snel geleverd

Altijd op tijd geleverd en nooit geen klachten. Top bedrijf!!

Snelle levering

Uitstekende service met prima prijzen

Top service, aanrader

Heel vriendelijke en snelle reactie, toppers.

Geweldige weekkalender

Grote cijfers en letters en overzichtelijk om een weekplanning op te maken voor mijn vader op leeftijd.

Top bedrijf

• Kennis/Vakmanschap

Goed product voor scherpe prijs.

Groot producten assortiment. Ik heb plaketiketten besteld. Goed product voor een scherpe prijs. De bezorging duurde wat langer, maar dat was begrijpelijk omdat de kerstdagen er tussen zaten.

Product goed, klantenservice onbehulpzaam en biedt geen oplossing

Product goed, klantenservice onbehulpzaam en biedt geen oplossing

Snelle levering

Fijne webshop die dezelfde dag nog het bestelde verstuurd.

• Kennis/Vakmanschap

Fijn bedrijf en vlot met antwoorden van vragen en verzenden van de goederen.

Ik raad Dutchlabel bij elk bedrijf aan

Prima bedrijf.

Zelfs na een heel klein foutje, werd het zeer snel hersteld. Goede aanrader om zaken mee te doen.Eim

Snel geleverd

Geen moeilijkheden, snel geleverd

• Kennis/Vakmanschap

Prima verzorgt, jammer van de verpakking in een grote doos.

Zoals hierboven vermeld.

Ambachtsweg 13 A

2964 LG Groot-Ammers

+31 184 23 40 12

Over Dutch Label Store

Dutch Label Store is dé leverancier voor al uw kantoorartikelen en facilitaire benodigdheden. Wij van Dutch Label Store geven u graag een op maat gesneden advies waarbij we voor u op zoek gaan naar de beste artikelen tegen de scherpste prijzen. Persoonlijk contact en een optimale service staan bij ons altijd voorop.