Klantvriendelijk

Adequate antwoorden op onze vragen, . Soepel bij last minute wijzigingen.

Een uitstekende plek om te huren

Professionele en vriendelijke mensen en niet onbelangrijk: goede auto’s!

Super bedrijf

Super geholpen door het personeel en goede service .

Prima!

Wederom prima service van Huurmij. 3e jaar op rij dat we hier een auto huren voor de zomervakantie. Prettig contact, flexibiliteit en een marktconforme prijs. We komen zeker terug volgend jaar.

Goede service en vriendelijke onthaal.

Super service en goede auto’s

Ik huur altijd bij de vestiging Amsterdam en er wordt na de aanvraag snel gereageerd en ze komen de afspraak na, ook met annuleren reageren ze snel, daarbij zijn de auto’s zijn sherp geprijsd, maar wel van goede kwaliteit en schoon.

Werkt zoals beschreven.

Goed contact fijn geholpen

In de loop van de jaren diverse auto’s gehuurd bij verschillende bedrijven , HuurMij en medewerkers hebben realistische huurprijzen en geen “addertjes onder het gras” Bedankt!

Top service

Zeer goed betaalbaar huur promo autootje.

Goede auto. Zeer prettig personeel. Klein schalig.

Makkelijk Huuren en goedkoop rijden

Goeie service prima autos

Prima auto verhuurbedrijf, goede prijs kwaliteit verhouding

Soepel en proffesioneel

Gewoon goed.

Altijd goed!

Ik heb tot nu toe alleen maar goede ervaringen met HuurMij Amsterdam gehad. Altijd goed en vriendelijk geholpen.

Heel goed

Klantvriendelijkheid

De service is goed.

Auto was in goede conditie en schoon.

Goede betaalbare auto en vriendelijk personeel.

Prettig, punctueel en betaalbaar. Goede service!

Duidelijk

Simpele uitleg, geen gedoe.

efficienti e cortesi

Al di fuori degli schemi delle più note agenzie di noleggio aeroportuali. Cortesi ed efficienti. Mi sono sentito trattato bene.

• Ci consiglieresti? Si

Fijne service

Prima auto’s, betaalbaar. Nette service behulpzaam personeel

Aaron je bent de beste!

Helemaal top, ik doe reclame voor jullie!

Wisselend, maar overal teleurgesteld

De baliemedewerker bij het ophalen was arrogant en ongeïnteresseerd. Een cursus klant interactie en vriendelijkheid zou hem goed doen. Andere interacties met personeel waren goed, auto was hoewel nieuw niet geweldig. Niet meer zoals NedCars van vroeger

Altijd goed

Af en toe huur ik een auto voor 1 dag. Is altijd beschikbaar en voor een redelijke prijs. Administratieve afhandeling is altijd uitstekend.

Persoonlijk

Telefonisch goed bereikbaar, persoonlijke behandeling.

Very good

I had really good experience, pick up and drop was very easy. Julia went one step further and helped me as I had to switch car between two weeks.

Karel Doormanstraat 105e

1055 VD Amsterdam